Friday, July 19, 2013

Lomalla...

Pari viikkoa lomaa bloggailusta, tenniskyynärpäätä yritän parannella turhaa rasitusta välttämällä. Lomatyyliä esittelevät Nekku...PumpuliJa Romeo :D

Tuesday, July 16, 2013

Kosmetiikkabloggaajien miitti Turussa


On aina ihana tavata muita kosmetiikkabloggareita, tällä kertaa järjestimme Turussa picnicin. Olin hieman auttamassa mutta suurin kiitos kuuluu Piece of Panda-blogin Pandalle ja Arjen sankaritar-blogin Miralle! Sponsoreinamme oli Glitter, Lumene ja Granit.

Päivän ohjelma alkoi Glitterissä, josta halukkaille tehtiin kampauksia. Saimme mukaamme festarirannekoruja, huivit ja aurinkolasit. Lopussa malliesimerkki siitä miten allekirjoittanut osaa käyttäytyä niin ikänsä mukaisesti että ;)

Kuva: Sinini/ Adventures in Sinilandia
Kuva: Sinini/ Adventures in Sinilandia
Kuinka ranskalaista ;)  Kuvassa Tiahaar/ Gently Out of Time

Kuva: Sinini/ Adventures in SinilandiaGlitterin lisäksi vierailimme MAC-pisteellä, Pandan oli PAKKO saada uusi meikkivoide välittömästi ;) Ihan pikkuisen muutakin tuli ostettua... Siitäkin lisää postauksen lopussa. Sanotaanko, että odottelu MAC-pisteellä harvemmin on ihan ilmaista!

Kuva: Sinini/ Adventures in Sinilandia
Hansan jälkeen suuntasimme Tuomiokirkkopuistoon, johon ihanat Panda, Mira & Iluna olivat saaneet picnicin pystyyn. Ihanaa ruokaa Glitterin sponsoroimana, ruokailuvälineitä Granitilta ja ihania meikkejä Lumenelta! 


Panda & minä, kuvaajana Petra/ Viilankantolupa

Minä & Panda, kuvaajana Petra/ Viilankantolupa
  
Mohn/ Pakolliset- tai ainakin melkein!-blogista ja minä. Kuvaajana Panda/ Piece of Panda.

Tarjoiluastiat Granitilta (ja osa Miran omia, Ikeasta :D).


Äkkiä auki! Onneksi minulla oli rakas Victorinoxini mukana :D
Kuva: Petra/ ViilankantolupaFestarirannekoruja Glitteristä

Kuva: Myy/ Pieni Nutturapää


Aurinkolasit & hiuskoru Glitteristä, korvikset A star all heart (Michael Monroe)/ Kalevala Koru.
Kuva: Panda/ Piece of PandaNo johan on aurinkolasit! Glitteristä tietty ;) Kuva: Panda/ Piece of PandaJakke Jokilautta seilaili valitettavasti joen väärässä päässä meistä katsottuna, joten siirryimme ensin Yokin terassille ja siitä vielä ihanille pizzoille Fonttiin. Ihan 10 pistettä Fontille, keittiö oli ehditty jo sulkea mutta avasivat sen nälkäiselle bloggaajajoukolle! Mozzarella-pizza oli myös yksi parhaista ikinä syömistäni pizzoista, nam!

Jakkea odottelemassa... Kuva: Panda/ Piece of Panda
MAC shoppailuja piti tietty ihastella aina välillä ;) Sweet Samba-poskipuna
Tropical Taboo-kokoelmasta & lasi colaa Yokissa.


Shiny/ Shiny Nail art & Päivi/ Neiti Kameleontti Yokissa.

Viilankantoluvan Petra & minä Fontissa.
 Kuva: Mira/ Arjen sankaritar

Fontissa pizzalla. Kuva: Mizz Annie/ Kosmetiikkaobsessio

Tässä vielä päivän uudet ihanuudet Glitteristä (hiuskoru on itse ostettu, muut tuotteet saatu):


Lumene pussukastani löytyivät Lip Sorbetit 15/ Marjojen hehkua ja 16/ Villivadelmia sekä kynsilakat 16/ Kukkien kieltä ja 8/ metsämarjat. 

Näistä tulossa lisää omassa postauksessaan :)
Suuret kiitokset sponsoreillemme: Lumene, Granit & Glitter. Sekä tietysti kaikille osallistujille!
Sunday, July 14, 2013

Kesäsuosikki: Lumene Lip Sorbet/ 14 Aamun raikkaus- Fresh Morning

Ihana kesäsuosikkini! Lumenen Lip Sobet-kynä 14 Aamun raikkaus/ Fresh Morning oli todellinen löytö, juuri tällaista kevyen persikkaista, huulia hoitavaa, helppoa ja "kaiken kanssa sopivaa" sävyä olinkin etsinyt!

Väri on kuultava persikkainen, sopii varmasti monelle. Päästä kierrettävä puikko on näppärä (ei siis tarvitse teroittaa), itse tarkoituksella kulutin tämän tasapäiseksi käytössä. Tuoksu on ihana, ei yhtään ärsyttävä vaan juuri sopivan "marjasorbettimainen". Käytössä teksti kuluu pois mutta eipä se suuremmin haittaa: pakkaus on tuotteen värinen ja näin eri väriset kynät erottaa helposti.

Ostan takuulla jatkossakin. Ties kuinka monta pitää ostaa jemmaan, sen verran HG-kamaa on minulle! Melko riittoisaksi sanoisin, kun ei vielä ole loppunut ;) En ole nimittäin nyt kesällä juuri mitään muuta huulituotetta käyttänytkään.

Hintaa Lip Sorbeteilla on 15.90€/ 2.8 g.

Tuesday, July 2, 2013

My favorites: Elizabeth Arden Eight Hour body treatment

Elizabeth Ardenin 8 hour cream on klassikko, sarjassa on useita kosteuttavia tuotteita. Jo aiemmin suoskikkeihini on kuulunut huulirasva ja käsivoide, ja nyt jo pidempään myös vartalovoi. Tuotteissa on todella voimakas ja erikoinen tuoksu, itse olen siihen tottunut ja ehkä osittain jopa jo siitä pidänkin. Tavallaan :D

Vartalovoista tuli ostettua jo vuosi sitten jättipurkki (530 ml) laivalta, alkuun käyttelin sitä vain käsi- ja jalkavoiteena. Talvella päätin kokeilla myös superkuiviin käsivarsiini ja yllättäen tämä sai ihoni täysin kuntoon. Olen siis käyttänyt voidetta erityisesti vartalon kuivimpiin kohtiin ja iho tykkää! Ensimmäisen jättipurkin jälkeen ostin laivalta uuden :D Tämä tosiaan kosteuttaa todella hyvin mutta ei jää "kellumaan" iholle, imeytyy siis kuitenkin hyvin. 

Suosikkejani, tuoksusta huolimatta!

Elizabeth Arden 8 hour cream is a classic: I already love the lip balm and hand cream. I used this body treatment as a hand & foot cream, because the scent is so strong. Finally I tested it as a body lotion too and my skin just loved this! Even my super dry arms felt so soft after using this for a while!

The scent is terrible, really, but I still LOVE this product :D
Have you tried 8 hour cream products? Do you like the scent? :)
LinkWithin

Related Posts with Thumbnails