Skip to main content

MAC Barcelona red "dupe": Isadora Poppy Coral


I had to find a dupe for my favorite lipstick ever, MAC Barcelona Red (review here). Barcelona red haven't available here for a while and I was getting worried... Isadora Poppy Coral is very close but still not the same. The quality is good but MAC is excellent. I hope I'll get a new Barcelona Red soon!

Suosikkihuulipunani, MAC Barcelona Red (arvio siitä täällä) on ollut loppuunmyyty jo jonkin aikaa. Ainakin silloin minä olen sitä muistanut kysellä :) Aloin olla jo huolestunut, sillä väri raikastaa ilmeen niin kivasti mutta on kuitenkin helpolmpi ja hillitympi kuin ihan kirkas punainen. Aikani kuluksi kiertelin sitten Sokoksella ja swatchailin kaikki vähänkään sinne päin olevat sävyt. Lopulta Isadoralta löytyikin lähes sama sävy ja vielä samanlaisella koostumuksella: Isadora Poppy Coral.

Laatu on tässkin hyvä mutta pidän silti enemmän MACistä... Pari kertaa olen esim kädellä pyyhkäissyt kasvojani ja Poppy Coralista on tullut raita. Ei kamalan kiva. Mutta ihan ok tämä on nyt korvikkeena. Barcelona Red kyllä takuulla tulee ostetettua, heti kun senllaisen saa käsiini!Barcelona Red & Poppy Coral


Barcelona Red & Poppy Coral

Barcelona Red & Poppy Coral

Poppy Coral

Barcelona Red & Poppy Coral

Poppy Coral


Comments

 1. Such a pretty color!Fits you well.
  Kisses :)

  ReplyDelete
 2. Kokeilleppas jos löytyy vielä viime kesän Clarins joli rouge punaa Poppy Red, mulle tuli noista sävyistä se mieleen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Kurkkaan :D Joli Rouget ovat nimittäin varsin mainioita laadultaankin :)

   Delete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…