Sunday, February 10, 2013

MAC Barcelona red "dupe": Isadora Poppy Coral


I had to find a dupe for my favorite lipstick ever, MAC Barcelona Red (review here). Barcelona red haven't available here for a while and I was getting worried... Isadora Poppy Coral is very close but still not the same. The quality is good but MAC is excellent. I hope I'll get a new Barcelona Red soon!

Suosikkihuulipunani, MAC Barcelona Red (arvio siitä täällä) on ollut loppuunmyyty jo jonkin aikaa. Ainakin silloin minä olen sitä muistanut kysellä :) Aloin olla jo huolestunut, sillä väri raikastaa ilmeen niin kivasti mutta on kuitenkin helpolmpi ja hillitympi kuin ihan kirkas punainen. Aikani kuluksi kiertelin sitten Sokoksella ja swatchailin kaikki vähänkään sinne päin olevat sävyt. Lopulta Isadoralta löytyikin lähes sama sävy ja vielä samanlaisella koostumuksella: Isadora Poppy Coral.

Laatu on tässkin hyvä mutta pidän silti enemmän MACistä... Pari kertaa olen esim kädellä pyyhkäissyt kasvojani ja Poppy Coralista on tullut raita. Ei kamalan kiva. Mutta ihan ok tämä on nyt korvikkeena. Barcelona Red kyllä takuulla tulee ostetettua, heti kun senllaisen saa käsiini!Barcelona Red & Poppy Coral


Barcelona Red & Poppy Coral

Barcelona Red & Poppy Coral

Poppy Coral

Barcelona Red & Poppy Coral

Poppy Coral


3 comments:

 1. Such a pretty color!Fits you well.
  Kisses :)

  ReplyDelete
 2. Kokeilleppas jos löytyy vielä viime kesän Clarins joli rouge punaa Poppy Red, mulle tuli noista sävyistä se mieleen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Kurkkaan :D Joli Rouget ovat nimittäin varsin mainioita laadultaankin :)

   Delete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails