Skip to main content

MAC Ripe for love blush & Hot Nights blush - Temperature Rising


I'm addicted to MAC blushes... The new Temperature Rising collection has two lovely powder blushes and I HAD TO GET both ;)

-Ripe for Love: Mid-tone peach (satin)
Lovely mid-tone peach/orange with satiny sheen. Pigmented and absolutely gorgeous color. Looks great on warm/ neutral skin tones :)

-Hot nights: Mid-tone berry pink (frost)
VERY PIGMENTED berry, gorgeous but not for beginners ;)

Myönnän, olen poskipuna-addikti ja erityisen lähellä sydäntäni ovat MACin poskipunat :D Nyt uudessa Temperature Rising-kokoelmassa on kaksi uutta LE-sävyä ja pakko oli ostaa molemmat. Tykkään myös näistä Limited Edition-pakkauksista, löytyy oikea poskipuna helpommin kun pakkaus on erilainen! Pakkaus on pronssinruskea ja hieman NARSin tuntuinen eli hieman kumimainen pinta.


-Ripe for Love: Mid-tone peach (satin)
Tämä myydään varmaan loppuun nopeasti... Todella kaunis korallin oranssi satiinisella hohteella. UPEA! Pigmenttiä löytyy eli en ehkä ihan ensimmäiseksi poskipunaksi suosittele :) Sopii hyvin lämpimille ihosävyille mutta myös neutraaleille, kuten minä.

-Hot nightsMid-tone berry pink (frost)
Olen hulluna räikeisiin poskipuniin :D Helppokäyttöisimpiä eivät toki ole mutta toisaalta näillä saa aivan uskomattoman kauniin luonnollisen hehkun kevyesti laitettuna. Tavallinen poskipunasivellin kannattaa unohtaa näin tummien sävyjen kanssa, dual fiber-tyyppiset toimivat paremmin. On tämä ihana... Hot nights, kesä... Sitä odotellessa :DRipe for love & Hot nights

Ripe for love & Hot nights


Ripe for love


Hot Nights
Ripe for love blush

ripe for love blush
Ear rings from Vila
Same makeup after 12 hours, I also tested Hot Nights blush ;) Applied not even heavily! It's really VERY PIGMENTED :D

Sama meikki kuin yllä 12 h laittamisen jälkeen (en lisännyt edes puuteria eli hyvin pysyy Lancomen Teint Idole Ultra), testasin siis illalla hieman Hot Nights-sävyn pigmenttisyyttä ;) En laittanut edes reilusti, samaan tapaan kuin laitan yleensä poskipunaa. Tämä on siis TODELLA PIGMENTTINEN :D


Not like this :D
And very lightly :)
Mikä Temperature Risingin tuotteista tuli/ tulee hakittua? Kiva aina tietää muidenkin suosikit :D

Comments

 1. Kaikki huulituotteet houkuttelevat, ihan jokainen niistä. Kynsilakat tulevat vähän itsestäänselvyytenä, mutta niiden kahdeksan huuliehosteen välillä täytyy tehdä vielä vähän valintoja. :)

  ReplyDelete
 2. Käväisin pisteellä tänään, Ripe for Love oli jo loppu. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Just :D No, on se tosiaan kovin ihana :D

   Delete
 3. Poskipunat houkuttivat minuakin, mutta kotiutin vain huulipunan sävyssä Altered Beige ja huulikiillon sävyssä Rhythm. Luomiväripaletit houkuttivat myös, vaikuttivat olevan parempilaatuisia kuin MACin lookkipaletit hetkeen. Onnistuin kuitenkin hillitsemään itseni, ja hyvä niin. :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…