Skip to main content

MAC Ripe for love blush & Hot Nights blush - Temperature Rising


I'm addicted to MAC blushes... The new Temperature Rising collection has two lovely powder blushes and I HAD TO GET both ;)

-Ripe for Love: Mid-tone peach (satin)
Lovely mid-tone peach/orange with satiny sheen. Pigmented and absolutely gorgeous color. Looks great on warm/ neutral skin tones :)

-Hot nights: Mid-tone berry pink (frost)
VERY PIGMENTED berry, gorgeous but not for beginners ;)

Myönnän, olen poskipuna-addikti ja erityisen lähellä sydäntäni ovat MACin poskipunat :D Nyt uudessa Temperature Rising-kokoelmassa on kaksi uutta LE-sävyä ja pakko oli ostaa molemmat. Tykkään myös näistä Limited Edition-pakkauksista, löytyy oikea poskipuna helpommin kun pakkaus on erilainen! Pakkaus on pronssinruskea ja hieman NARSin tuntuinen eli hieman kumimainen pinta.


-Ripe for Love: Mid-tone peach (satin)
Tämä myydään varmaan loppuun nopeasti... Todella kaunis korallin oranssi satiinisella hohteella. UPEA! Pigmenttiä löytyy eli en ehkä ihan ensimmäiseksi poskipunaksi suosittele :) Sopii hyvin lämpimille ihosävyille mutta myös neutraaleille, kuten minä.

-Hot nightsMid-tone berry pink (frost)
Olen hulluna räikeisiin poskipuniin :D Helppokäyttöisimpiä eivät toki ole mutta toisaalta näillä saa aivan uskomattoman kauniin luonnollisen hehkun kevyesti laitettuna. Tavallinen poskipunasivellin kannattaa unohtaa näin tummien sävyjen kanssa, dual fiber-tyyppiset toimivat paremmin. On tämä ihana... Hot nights, kesä... Sitä odotellessa :D



Ripe for love & Hot nights

Ripe for love & Hot nights










Ripe for love


Hot Nights




Ripe for love blush

ripe for love blush
Ear rings from Vila




Same makeup after 12 hours, I also tested Hot Nights blush ;) Applied not even heavily! It's really VERY PIGMENTED :D

Sama meikki kuin yllä 12 h laittamisen jälkeen (en lisännyt edes puuteria eli hyvin pysyy Lancomen Teint Idole Ultra), testasin siis illalla hieman Hot Nights-sävyn pigmenttisyyttä ;) En laittanut edes reilusti, samaan tapaan kuin laitan yleensä poskipunaa. Tämä on siis TODELLA PIGMENTTINEN :D


Not like this :D
And very lightly :)




Mikä Temperature Risingin tuotteista tuli/ tulee hakittua? Kiva aina tietää muidenkin suosikit :D





Comments

  1. Kaikki huulituotteet houkuttelevat, ihan jokainen niistä. Kynsilakat tulevat vähän itsestäänselvyytenä, mutta niiden kahdeksan huuliehosteen välillä täytyy tehdä vielä vähän valintoja. :)

    ReplyDelete
  2. Käväisin pisteellä tänään, Ripe for Love oli jo loppu. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just :D No, on se tosiaan kovin ihana :D

      Delete
  3. Poskipunat houkuttivat minuakin, mutta kotiutin vain huulipunan sävyssä Altered Beige ja huulikiillon sävyssä Rhythm. Luomiväripaletit houkuttivat myös, vaikuttivat olevan parempilaatuisia kuin MACin lookkipaletit hetkeen. Onnistuin kuitenkin hillitsemään itseni, ja hyvä niin. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "