Skip to main content

Clinique Happy perfume & Chubby Stick "Chunky Cherry"


I bought this lovely cosmetic bag with Clinique products :)


Tarjouksesta mukaani tarttui tämä Cliniquen pakkaus, Chubby Stickin halusin ostaa ja sattumalta tässä oli juuri haluamani sävy :)
Clinique Happy: Simple & clean perfume. I use this when I want to smell fresh, not like I'm wearing perfume (I usually wear oriental/ strong scents).


Happy on "puhdas" ja raikas tuoksu, oikeastaan se mitä Cleaneilta odotin mutta ne eivät olleet minun juttuni (liian pesuainemaisia ihollani). Kannattaa ehdottomasti testata omalla iholla, ei takuulla toimi samoin kaikilla! Yleensä pidän siis vahvoista/ itämaisista tuoksuista eli ihan mukavaa vaihtelua tämä.

Clinique Happy is a fragrance of joy, the essence of a sunny, happy morning. Wear Happy and be happy! Fresh apple, plums and bergamot mixed with the fresh-air accord as top notes proceed into the egzotic floral heart composed of freesia, lily, rose and morning orchid. Musk and amber are in perfume’s base. It was created in 1997. From Fragrantica 


Chubby Stick lip color in Chunky Cherry: Feels like lip balm but gives nice amount of (sheer) color! Looks like a pencil but there no need to sharpen this one just twist to move the product up. The product is unscented. This feels moisturizing but I still need to use lip balm...

Chubby Stick värissä Chunky Cherry: tuntuu huulirasvamaiselta mutta antaa kivasti (läpikuultavaa) väriä! Näyttää kynältä mutta ei vaadi terotusta, alaosasta kiertämällä tuotetta tulee esiin. Näppärä ja helppo käyttää. Tuote on mukavan tuoksuton. Tuntuu toki huulirasvamaiselta mutta kuivat huuleni vaativat lisäksi huulirasvaa.

As a free gift I got Color Surge eye shadow trio (Sable, shade from Teddy Bear quad & shade from Like mink duo). Nice and wearable. A bit boring for my taste but I guess many like safe colors like these ;)


Lahjaksi sain (ostan siis "jonkun verran" Cliniquen tuotteita ;D) Color Surge luomiväritrion. Triossa on sävyt Sable, sävy Teddy Bear duosta ja sävy Like Mink duosta. Kiva ja helppokäyttöinen (lue: Nean mielestä tylsä ;D) mutta suurimman osan mieleen nämä toki ovat!
Comments

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…