Skip to main content

Let me be volume mist & moisture mist

*This post is only in Finnish*

Helmikuulla matkaani tarttui muutama KCProfessionalin Let me be-sarjan hiuksiin jätettävä hoitoaine ja nyt näitä on tullut käytettyä jonkin aikaa. Mukavaa näissä on se, etteivät ole lätistäneet hiuksiani yhtään (hento hiuslaatu). Jos hiukset ovat kovin rasittuneet/ vaurioituneet, sarjan Repair-versio on varmasti parempi. Ostin nämä lämpö- ja UV-suojan takia, en niin hoitosuihkeita muuten tarvitse.

Moisture Mist on näistä suosikkini, sekään kun ei lähmää tukkaa. Tuote on myös Cosmopolitan Beauty Awards 2012 hiustenhoitotuote alle 20€ -sarjan voittaja. Tuoksuu ihanan omenaiselta! Hinta ei ollut paha (12,60€/ 250 ml) ja voi käyttää myös raikastamaan ihoa, tuotteessa on myös lämpö- ja UV-suoja. Tuotesarja on täysin kotimainen, siitä erityisesti plussaa. Volume-versio on jäänyt vähemmälle käytölle, koska Moisturen tuoksu on minusta parempi :) Sen kummempaa "vikaa" en siitä kyllä löytänyt.

Täällä lisää tuotesarjasta:
http://www.kcprofessional.fi/let-me-be-uusi-ylellinen-hiustenhoitosarja

Comments

 1. It looks and sounds nice, but when I see the stuff which is used in there, I am not that happy.
  There is silicone used and I try to avoide the stuff on my hair.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know :/ Well, at least this brand doesn't pretend to be so natural either...

   Delete
 2. Tuote(sarja) ON täysin kotimainen, juuri viikko sitten tarkistin asian edustajalta :) Tehdas sijaitsee Vantaalla, jos oikein tarkkoja ollaan :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…