Sunday, April 8, 2012

Let me be volume mist & moisture mist

*This post is only in Finnish*

Helmikuulla matkaani tarttui muutama KCProfessionalin Let me be-sarjan hiuksiin jätettävä hoitoaine ja nyt näitä on tullut käytettyä jonkin aikaa. Mukavaa näissä on se, etteivät ole lätistäneet hiuksiani yhtään (hento hiuslaatu). Jos hiukset ovat kovin rasittuneet/ vaurioituneet, sarjan Repair-versio on varmasti parempi. Ostin nämä lämpö- ja UV-suojan takia, en niin hoitosuihkeita muuten tarvitse.

Moisture Mist on näistä suosikkini, sekään kun ei lähmää tukkaa. Tuote on myös Cosmopolitan Beauty Awards 2012 hiustenhoitotuote alle 20€ -sarjan voittaja. Tuoksuu ihanan omenaiselta! Hinta ei ollut paha (12,60€/ 250 ml) ja voi käyttää myös raikastamaan ihoa, tuotteessa on myös lämpö- ja UV-suoja. Tuotesarja on täysin kotimainen, siitä erityisesti plussaa. Volume-versio on jäänyt vähemmälle käytölle, koska Moisturen tuoksu on minusta parempi :) Sen kummempaa "vikaa" en siitä kyllä löytänyt.

Täällä lisää tuotesarjasta:
http://www.kcprofessional.fi/let-me-be-uusi-ylellinen-hiustenhoitosarja

4 comments:

 1. It looks and sounds nice, but when I see the stuff which is used in there, I am not that happy.
  There is silicone used and I try to avoide the stuff on my hair.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know :/ Well, at least this brand doesn't pretend to be so natural either...

   Delete
 2. Tuote(sarja) ON täysin kotimainen, juuri viikko sitten tarkistin asian edustajalta :) Tehdas sijaitsee Vantaalla, jos oikein tarkkoja ollaan :)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails