Skip to main content

Let me be volume mist & moisture mist

*This post is only in Finnish*

Helmikuulla matkaani tarttui muutama KCProfessionalin Let me be-sarjan hiuksiin jätettävä hoitoaine ja nyt näitä on tullut käytettyä jonkin aikaa. Mukavaa näissä on se, etteivät ole lätistäneet hiuksiani yhtään (hento hiuslaatu). Jos hiukset ovat kovin rasittuneet/ vaurioituneet, sarjan Repair-versio on varmasti parempi. Ostin nämä lämpö- ja UV-suojan takia, en niin hoitosuihkeita muuten tarvitse.

Moisture Mist on näistä suosikkini, sekään kun ei lähmää tukkaa. Tuote on myös Cosmopolitan Beauty Awards 2012 hiustenhoitotuote alle 20€ -sarjan voittaja. Tuoksuu ihanan omenaiselta! Hinta ei ollut paha (12,60€/ 250 ml) ja voi käyttää myös raikastamaan ihoa, tuotteessa on myös lämpö- ja UV-suoja. Tuotesarja on täysin kotimainen, siitä erityisesti plussaa. Volume-versio on jäänyt vähemmälle käytölle, koska Moisturen tuoksu on minusta parempi :) Sen kummempaa "vikaa" en siitä kyllä löytänyt.

Täällä lisää tuotesarjasta:
http://www.kcprofessional.fi/let-me-be-uusi-ylellinen-hiustenhoitosarja

Comments

 1. It looks and sounds nice, but when I see the stuff which is used in there, I am not that happy.
  There is silicone used and I try to avoide the stuff on my hair.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know :/ Well, at least this brand doesn't pretend to be so natural either...

   Delete
 2. Tuote(sarja) ON täysin kotimainen, juuri viikko sitten tarkistin asian edustajalta :) Tehdas sijaitsee Vantaalla, jos oikein tarkkoja ollaan :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…