Skip to main content

MAC Supercontinental powder blush


I wasn't very interested in MAC Styleseeker collection but when I saw Supercontinental blush, I HAD TO get it :D I'm a MAC blush addict, I admit.

Supercontinental is a lovely soft coral with some pink. Very nice on lighter skin tones too! The finish is satin, no glitter in this one. Natural and gorgeous. This might be one of my favorite blushes ever :D

En etukäteen suuremmin odottanut MAC Styleseeker kokoelmaa mutta kävin ohi mennessäni sen toki kurkkaamassa. Nähdessäni Supercontinental -poskipunan olin jo melko varma, että haluan sen. Testatessani kädelle olin vielä varmempi ;)

Supercontineltal on kaunis pehmeä koralli, hieman vaaleanpunertava. Ei siis "liian oranssi". Minua ei oranssisuuskaan haittaisi mutta kaikki eivät tykkää ja kaikille ei sovi. Sopii hyvin vaaleallekin iholle, pigmenttiä on kuitenkin mukavasti. Veikkaisin sävyn sopivan suurimmalle osalle, sen verran neutraali. Tämä on koostukseltaan "satin" ja varsinkin swatchissa näkyy ihana satiininen hohde (ei yhtään glitteriä!). Poskilla en niin tuota hohdetta huomaa mutta kaunis, mattapintaa hohtavampi lopputulos kuitenkin. Saattaa siirtyä suosikkiposkipunieni joukkoon :D
Lovely sheen!Did you find any favorites from MAC Styleseeker collection?
Comments

  1. Oh! This is such a pretty coral blush!

    ReplyDelete
  2. Got the Blush this morning :-) Looks really good on you! And i have to admit I got styleseeker nailpolish too.. Great colours for autumn!
    Love from Germany :))

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…