Skip to main content

My favorite: Physicians Formula shimmer strips eyeshadow NUDE


Isn't this palette cute! Physicians Formula "Nude" shimmer strips palette contains lovely and natural colors. The quality is actually very good and palette is reasonably priced (about 10 USD).

You can find my review of Physicians Formula eyeshadows from here:
fashionedinfinland.blogspot.fi/2012/08/iherb-physicians-formula-shimmer-strips.html But I find this "Nude" palette even better than my previous palette! I love the satin finish and the colors are just perfect. You can create very natural or more dramatic look with this palette!

The palette is quite small so it's very nice to travel with too!

iHerb discount code: -5 USD from your first order (or -10 USD if your order is over 40 USD) with my code BAC791.

Kylläpä on söötti paletti, pitkiäkin koristeena :D Physicians Formula "Nude" shimmer strips-paletti sisältää nimensä mukaisesti luonnollisia sävyjä. Paletilla kuitenkin saa aikaa hyvin vaalean ja luonnollsien lisäksi myös dramaattisempaa jälkeä. Ihana koostumus näissä, matat nude värit voivat olla tylsiä ja kalkkisen näköisiä mutta näiden satiininen hohde on todella kaunis. Laatu on siis vallan mainio ja hintaa vain noin 10 USD.

Arvio edellisestä Physicians Formula-paletista löytyy täältä: fashionedinfinland.blogspot.fi/2012/08/iherb-physicians-formula-shimmer-strips.html Pidän kyllä tätä Nude-palettia paljon parempana vielä! Kooltaan paletti on pieni ja on siis erityisen näppärä myös matkoilla. Ainoa pieni miinus on se, että tummemmmat raidat ovat hieman kapeat isolle siveltimelle (käytän MAC 217 blending brushia) mutta toisaalta sävyt ovat niin hyvin toisiinsa sointuvat, ettei tuosta suurta haittaa koitunut :) Hyvä lahjaideakin, täytyy itsekin muistaa...

iHerb-alekoodi: -5 USD ensimmäisestä tilauksestasi (tai -10 USD yli 40 dollarin ostoksista) koodillani BAC791.
"Trio 1: Natural":

"Trio 2: Playful":


"Trio 3: Dramatic":Comments

  1. Näin sut tänään Turun keskustassa (ellei sitten ollut joku tosi saman näköinen nainen). Olet livenä vielä kauniimpi kuin kuvissa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos :D Kyllä se varmaan minä olin, nyppäise hihasta jos vielä näet :D Kamalalla kiireellä viipelsin koko päivän, toivottavasti en kovin äksyltä näyttänyt!

      Delete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…