Skip to main content

Biotherm Skin-Ergetic nuit, concentrate & mask

Biotherm  Skin-Ergetic gel cream is alrealy my favorite (more about it here) and now I decided to test other Skin-Ergetic products. All these products feel refreshing and absorb easily. The scent is very fresh  & fruity but quite strong (some might hate it but I love it!).

Skin-Ergetic nuit is quite light, maybe not for dry skins. I like to use it with Skin-Ergetic concentrate. My skin felt too dry with just the night cream. 

Skin-Ergetic concentrate felt really nice, I just love this refreshing scent :D The product comes in two parts: the serum & powder. After mixing, the product should be used within 3 months.

Skin-Ergetic mask is packed in single doses (can be used twice during a weekend). I was able to buy just one dose (7 ml), nicer to test with just one :) I find this mask a bit pricey but my skin really loved this so I'll repurchase :D Very refreshing and moisturizing.

Biothermin Skin-Ergetic geelivoide onkin ollut suosikkejani jo pitkään (arvioni siitä lötyy täältä), raikkaan ja hedelmäisen tuoksuinen ja helposti imeytyvä päivävoide piristää sekä ihoa että mieltä :) Nyt sain käytettyä loppuun useammankin yövoiteen ja piti ostaa uusi (aika harvinaista tällainen, yleensä jemmassa on kasa uutta testattavaa :D).

Päädyin testaamaan Skin-Ergetic Nuit-yövoidetta ja ihana on tämäkin. Kirpeä tuoksu virkistää ihoa ja tämäkin imeytyy hyvin. Inci on myös ihan jees (kuva siitä alla). Kovin kuivalle iholle en tätä keveytensä takia suosittele. Itselläkin menetteli ihan hädin tuskin yksinään nyt talvella... Hankittuani sarjan Skin-Ergetic Concentraten alkoi tämä toimia ihan täydellisesti :)


Testiin lähti yövoiteen lisäksi tosiaan Skin-Ergetic concentrate. Seerumipohjaan sekoitetaan käyttöönottovaiheessa jauhetta ja tämän jälkeen seerumi on parhaimmillaan 3 kk ajan. Samat sanat kuvaavat tätäkin tuotetta: virkistävä ja hyvin imeytyvä. Tykkään!

Skin-Ergetic Mask on pakattu yksittäisiin pussukoihin. Kaupassa oli onneksi avattu pakkaus, josta sai ostaa testiin yhden kappaleen. Aika hintavahan tämä on... Vajaat 5€/kpl (7ml), onneksi yhdestä pussukasta sai sentään naamion kahdeksi peräkkäiseksi päiväksi. Tuote oli voidemainen ja imeytyi ihoon, ihoni tykkäsi paljon! Virkisti ja kosteutti. Eli hinnastaan huolimatta täytynee ostaa jatkossakin :D


Comments

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…