Skip to main content

my favorite: Natura Siberica shampoo & conditionerTässä vielä arvio Natura Siberican shampoosta ja hoitoaineesta. Omani ovat volume & care-sarjaa, joka sopii kaikille hiustyypeille. Tuoksu näissä on ihanan raikas ja "vihreä", oikein sopiva siperialaishenkiselle tuotteelle, esim. mango voisi olla vähän outo tuoksu näille ;)

Shampoo näytti perus-ekoshampoolta (ekoshampoita käyttävät tietänevät mitä tarkoitan, koostumus on vain erilainen) mutta yllätyi miten hyvin tuote vaahtosi ja miten pehmeän hoidetuksi hiukset jäivät. Itselläni on lyhyt tukka ja tuntui, ettei hoitoaine olisi edes välttämätön aina tämän jälkeen! Tuote on silikoniton.
for all hair types
Volume and care
Siberian dwarf pine and medunitsa
Extract of taiga medunitsa (Pulmonaria Officinalis) wonderfully compliments dwarf pine, protects hair from losing moisture and makes them look lustrous and healthy. Contained in medunitsa vitamins A,B, C, E provide long-lasing protection and gentle care.
Volume 400 ml

Hoitoaine on maitomainen mutta ohuehkosta koostumuksestaan aivan ihanan hoitava. Pieni määrä riittää, ainakin jos käyttää sarjan loistavan shampoon kanssa. Tuote on silikoniton.
Pulloilla on kokoa 400 ml, iloa siis pitkäksi aikaa :) Hinta noin 13.80€/ pullo. Todella mukava tuttavuus tämä Natura Siberica, todellakin! Lisää ostomahdollisuuksista tässä postauksessa, päivittelen ostopaikkoja kunhan jälleenmyyntiverkosto kasvaa.

Briefly in English: I got Natura Siberica shampoo & conditioner for review purpose. I REALLY like this brand and I hope it will later be available in many countries! The producst are silicone free, make hair very soft and the scent is very nice and "green". 


DISCLOSURE: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.


Comments

  1. I'm looking to change my shampoo, I'll check the website for the price, I don't want to spend too much if I don't have the guarantee it works for my hair..

    ReplyDelete
  2. Very big price for Natura Siberica! We shampoo worth no more than 4 €
    Very pleased that you liked Russian сosmetics!

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…