Skip to main content

Postin paketinohjauspalvelu


Päätinpä minäkin kokeilla Postin paketinohjauspalvelua (lisätietoa siitä täällä). Posti ei ole minulle hankalassa paikassa mutta toisaalta noutopiste on nyt vieläkin lähempänä :D Ja todella mukava palvelu, toisinaan matka "omaan postiin" voi olla huomattavastikin pidempi kuin lähimpään postiin/ noutopisteeseen!

Paketin saapuessa sain tekstarin kännykkääni ja sattumalta olinkin noutopisteen vieressä ja sain pakettini heti mukaan. Kätevää!

kuva: yle.fi

Comments

 1. Tuo on kyllä tosi kätevä palvelu. Olen tehnyt saman homman itse ja nyt on pakettien nouto paljon helpompaa. Lähipostimme lakkautettiin viime vuonna ja nykyään paketit pitäisi hakea pääpostista, jossa on aina pitkät jonot ja vähän parkkipaikkoja.

  ReplyDelete
 2. Ilmeisesti kirjatut kirjeet menevät kuitenkin "omaan postiin"? Ainakaan ei toiminut tuo ohjaus minulla viimeksi... no jää nähtäväksi, toimiiko ensi kerralla. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, kirjeet taitavat mennä omaan postiin. Maksikirjeet myös. Kaikki postista noudettavat kun vielä tänne saisi! :D

   Delete

 3. Mä lähdin tähän mukaan myös, mutta sitten tuli palveluehtojen päivitys, jossa isoin muutos oli se, että automaattia käyttäessä toimitusaika voi pidentyä 1-2 (vai jopa 3) päivää. Siihen loppui mun palvelunkäyttö. Ei tässä jouda oottelemaan ;)

  Emma (se joka kommentoi joskus sata vuotta sitten)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…