Wednesday, January 2, 2013

Postin paketinohjauspalvelu


Päätinpä minäkin kokeilla Postin paketinohjauspalvelua (lisätietoa siitä täällä). Posti ei ole minulle hankalassa paikassa mutta toisaalta noutopiste on nyt vieläkin lähempänä :D Ja todella mukava palvelu, toisinaan matka "omaan postiin" voi olla huomattavastikin pidempi kuin lähimpään postiin/ noutopisteeseen!

Paketin saapuessa sain tekstarin kännykkääni ja sattumalta olinkin noutopisteen vieressä ja sain pakettini heti mukaan. Kätevää!

kuva: yle.fi

4 comments:

 1. Tuo on kyllä tosi kätevä palvelu. Olen tehnyt saman homman itse ja nyt on pakettien nouto paljon helpompaa. Lähipostimme lakkautettiin viime vuonna ja nykyään paketit pitäisi hakea pääpostista, jossa on aina pitkät jonot ja vähän parkkipaikkoja.

  ReplyDelete
 2. Ilmeisesti kirjatut kirjeet menevät kuitenkin "omaan postiin"? Ainakaan ei toiminut tuo ohjaus minulla viimeksi... no jää nähtäväksi, toimiiko ensi kerralla. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, kirjeet taitavat mennä omaan postiin. Maksikirjeet myös. Kaikki postista noudettavat kun vielä tänne saisi! :D

   Delete

 3. Mä lähdin tähän mukaan myös, mutta sitten tuli palveluehtojen päivitys, jossa isoin muutos oli se, että automaattia käyttäessä toimitusaika voi pidentyä 1-2 (vai jopa 3) päivää. Siihen loppui mun palvelunkäyttö. Ei tässä jouda oottelemaan ;)

  Emma (se joka kommentoi joskus sata vuotta sitten)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails