Tuesday, January 1, 2013

Weleda Birch cellulite oil & liikuntajuttuaJopas jopas, oli jäänyt tämä sitten postaamatta, lupasin arvion jo aikaa sitten... Lopussa vielä vähän treenijuttua. Liikuntaharrastus hieman verottaa tätä bloggausharrastusta, lisää tunteja kun en ole viikkoon valittavasti saanut ;)

Weledan koivu-selluliittiöljy on suosikkini selluliittialueelle. Tuoksuu vihreältä ja yrittiseltä (aika voimakkasti) ja kuivahieronnan kera tuntuu tekevän hyvää. Ihmeitä ei toki voiteilla voi odottaa mutta ruokavaliomuutosten ja liikunnan lisänä vallan mainio keino. Jos ei muuta niin tuleepa huolehdittua kropastaan taas paremmin.

Itse käytän tätä öljyisyytensä takia mieluiten iltaisin, saa imeytyä sitten rauhassa. Olen käyttänyt koivu-öljyä jo 3 pullollista :D Suosikkiainesta siis! Nyt olen vähän laiskistunut käytössä, voidemainen tuote on vain näppärämpi ja niitä sitten ole käyttänyt enemmänkin (mm. Madaran versiota). Tuoksu vain tekee tästä Weledasta jotenkin tehokkaamman oloisen :D

Jos selluliitin poisto kiinnostaa, Timo Haikaraisen blogissa on paljon tietoa:
http://th-valmennus.blogspot.fi/2012/10/selata-selluliitti-osa-2.html Muutenkin ihan mahtava blogi liikunnasta kiinnostuneille!


Briefly in English: Weleda Birch cellulite oil is my favorite cellulite "cream". The scent is green herbal and quite strong. I have used 3 bottles of this already, just forgot to post this review! I use this nightly, because the products is very oily. I also tried Weleda Birch body scrub, did't like it much. I like body scrub that really feel like scrubs, not like a shower cream with granules.Sarjan kuorinta taas ei ollut suuremmin makuuni, vartalotuotteissa saa olla suuremmat rakeet mielestäni... Tämä tuntui enemmänkin rakeiselta suihkuvoiteelta. Käytin pois mutta uudelleen en osta. Selluliittialueelle suosikkikuorintani on Natura Siberican sauna & spa scrub.

Oma kuntoremonttini saavutti ensimmäisen tavoittensa joulukuun alussa, eli painonpudotus on nyt ohi ja saldona -9 kg. Jonkinlainen vertailukuva löytyy ed. postauksestani. Mutta koska nälkä kasvaa syödessä, remontti jatkuukin lihasten kasvattelun merkeissä ;) Kovasti varoitellaan liiallisesta lihaksikkuudesta mutta eivät ne kyllä ihan helpolla ja vahingossa tule. Oma ruumiinrakenteeni on kuulemma vielä sellainen, että melkoista vaivaa saamme trainerin kanssa nähdä, että jonkinlaista lihasta saamme aikaan :D

Täytyy loppuun laittaa myös linkki omiin suosikkijumppapöksyihini, Bia Brazileihin. Nämä ovat yhden koon housut, aika kivan piukeat ja liftaavat tällaiselle 36/38 kokoisellekin :D Eli piukkoihin jumppavaatteisiin olen minäkin siirtynyt kropan kiristyessä (vrt. edellisiin jumppavaatteisiini täällä). Näitä housuja myy Body Action-myymälät ja www.geevoima.fi-verkkokauppa. Ihanaa, kun saimme oman Body Actionin Turkuunkin!

kuva: www.biabrazil.fi
Joulupukki toi saman setin minulle, jipii :D

Hyvää uutta vuotta!No comments:

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails