Skip to main content

Liv Box tammikuu & helmikuu

Briefly in English: We have this new LivBox suprise box delivered to your home every month. Unfortunately the quality of the products and sizes haven't been what I expected... 

Tilasin LivBoxin joulukuussa 3 kk ajaksi, muuta vaihtoehtoa ei olltukaan, koska paketti vaikutti kivalta blogien mukaan. Valitettavasti arvioni tammikuun boksista viivästyi konerempan ja oman rempan (=leikkaus) takia. Alla hieman omia mielipiteitäni.

Tammikuun LivBox:




Esitteessä on normaalihinnat normaalikokoisille tuotteille, voisi ehkä mainita paketissa olevien koot? Kirjoitin ne itse tuohon alempaan versioon.






Moroccan oil 10 ml sample:



Isadoran kynsilakka "Silk Road", normaalikokoinen. Tykkään isadoran lakoista itse, väri nyt ei ihan ykkösvalintani olisi kuitenkaan ollut, enkä olisi tätä itse ostanut.





Louis Widmerin silmänympärysvoide, 7.5 ml putkilo (eli reilu koko). Aika tuhtia tavaraa, todella kuivaihoisille ehkä enemmänkin :)





Rimmelin Kate Moss-huulipuna, nude. Täysikokoinen, Rimmelin huulipunat ovat halpoja ja hyviä mutta tämä väri... Yyh! Osa sai eri värisiä, tuurista kiinni minkä saa ja miten tyytyväinen siten on.







Dermalogican Microfoliant-kuorinta. Minikoko (13 g, normaalikoko on 75 g), reilun kokoinen mutta ei siis lähellekään täysikokoinen tuote. Osalla oli seerumisample, onneksi sain tämän... Olisin muuten ollut TODELLA pettynyt! Tämän paketin helmi.






Fiilikset tammikuun boksista: No en hyppinyt riemusta. 2 täysikokoista tuotetta, markettisarjoista. Hyvälaatuiset mutta värit olivat huonot minulle. Tuntui, että olisin saanut samat alemynneistä halvemmalla... Siis kun väri oli "mikä tahansa". Dermalogican mikrokuorinta (pienempi kuin normaalikoko mutta kooltaa kuitenkin reilu sample) pelasti hieman :)

Helmikuun Liv Box: 

Fiilikset eivät kovin iloiset enää olleet, kun näin tämän kuvan ystävältäni Charming Nailsilta:


Siis parfyymiSAMPLEJA, Olay SAMPLEJA, Sokoksen vartalovoide ja Essien vaaleanpunainen lakka. Essie nyt hieman pelastaa mutta taas tuo väri... Sitten kuulin, että osalla onkin parfyyminäytteiden sijaan 10 ml Gallianon tuoksu. Itse kuuluin näihin onnekkaisiin! Ilman sitä olisin ollut todella pettynyt. Ei ole reilua, että paketit ovat erilaisia... Paketista saa muutenkin hieman eri kuvan tämän perustella: www.livbox.fi/boksi.

Helmikuun yllätyksemme sisälsi Love Story -vartalovoin, Olayn ihonhoitosarjan (seerumi, kosteusvoide ja eliksiiri) ja essie-kynsilakan sävyssä "muchi muchi" tai "lovie dovie". Lisäksi boksista löytyi joko John Gallianon Parlez-moi d’Amour -tuoksu tai kolmen tuoksun setti (Chloé, Lady Gaga, Calvin Klein). 
Ei mainintoja sampleista vaan täysikokoisten tiedot.






We care Icon Love story body butter, täysikokoinen. Arvo 6.90€





Essie Lovey Dovey-kynsilakka, täysikokoinen. Arvo 13.90€. Hyvä laatu ja pelasti tämän boksin! Väri on monen mieleen mutta itse en ole pinkin perään. Tytär tykkää kyllä :) Eri värisiä lakkoja eri paketeissa (Muchi Muchi tai Lovie Dovie).






John Galliano Parlez-moi d'amour 10 ml minituoksu. Onneksi tämä! Nämä 10 ml suihkeet ovat vielä ihan lempikokoni tuoksuista: juuri sopiva reissuunkin.
Mutta tosiaan pari tuoksusamplea ei ole IHAN SAMA JUTTU.





Fiilikset helmikuun boksista: No joo... Eihän tämä kallis ole (13.90€/kk, 3 kk tilaus) mutta itselle ei ainakaan nämä tuotteet oikein iske. Ehkä mielummin ostan sitten vaikka normaalihintaankin sen yhden tuotteen, josta todella pidän. Ensi kuu nyt vielä tällä tilauksella tulee, sitten tuskin jatkan tilaustani ellei maaliskuun boksi yllätä todella positiivisesti. Idea on toki kokeilla tuotteita mutta... Sampleja kuitenkin saa kivasti ihan kaupasta hakemallakin. Ainakin omaan purkkiin, jos ei muuten (allergisena harvoin ostan testaamatta).

Oletteko olleet tyytyväisiä LivBoxeihin? Täytyy myöntää, että on kyllä pakkaus muuttunut siitä, kun omani jolukuussa tilasin. Googlettelulla löytyy kuvia marraskuun ja joulukuun bokseista. Sivuille toivoisin rehellisiä tietoja tuotteiden koosta. Toivottavasti myös jatkossa tarkemmin pohditaan, että jokaisen boksin arvo olisi nyt vähintäänkin kohtuullinen. Yllärituotteissa ei vähän yli kaupan normaalihinnan ihan riitä?




Comments

  1. Minä olen saanut vasta tammikuun pakettini. En ollut laisinkaan tyytyväinen. Huulipuna oli oranssi, joka ei todellakaan sovi kesäväritykselleni. Kynsilakka oli kimaltava musta. Onneksi ainakin jälkimmäinen lähtee serkkutytölle kiertoon.

    Minullakin oli (onneksi) vain tuo 3kk paketti ostettuna. En jatka tilausta enää tuon jälkeen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eniten harmittaa se, että pakettien taso laski noin paljon... Helppohan noita on myydä marraskuun ja joulukuun pakettien perusteella. Ja sivuilla ei ole tietoja tuotteiden koosta, vain normaalikokoisten tiedot. Ei toki tällä hintaa kaikkea voi normikoossa saadakaan mutta ei sen kuitenkana pitäisi ihan kuluttajan arvailujenkaan varaan jäädä :)

      Delete
    2. Ja mua häiritsee se, että kaikille pitäisi tulla samat tuotteet saman sävyisinä.

      Delete
  2. 13,9 EUR is too expensive for getting just one "winner" product. I personally hate getting samples I don't like. It'd be nice for Liv to have some sort of personal profiles for every customer (colour preferences, skin type) so that everybody would get only products they could use.

    ReplyDelete
  3. Toi Dermalogican kuorinta oli ehdottomasti kyllä sellainen sample, mitä toivoin LivBoxien sisältävän. Samoin Moroccan Oil sample, kun niitäkään ei ihan hirveästi missää jaella ja sample oli reilun kokoinen ja oikea tuote kallis. Olayn samplet ja tuoksusamplet taas eivät olleet sitä, minkälaisista sampleista tässä kuvittelin ihmisten maksavan.

    Itsellä on ollut niitä Dermalogican kuorintoja kaksi, koko ajan käytössä mutta harvakseltaan. Molemmat ovat olleet juuri tuota samplekokoa, taisi mennä vuosi ennen kuin ensimmäinen tyhjentyi. Tuosta riittää ikuisuuteen, lisäksi se on Dermalogicalta tykätty ja suosittu tuote, on oikein hyvä juttu tutustuttaa ihmisiä sarjaan juuri sellaisella kulttituotteella.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nuo ovat juuri sellaista samplekokoa mitä tässä paketissa pitäisikin olla :) Samoin 10 ml tuoksut ovat juuri passelit, ei mikään ilmaisnäyte mutta ei liian suurikaan. Ehkä jopa ilman normaalikokoisia tuotteita, jos ne sitten tarkoittavat noita minisampleja. Eli saa kunnolla testattua ja tehdä ostopäätöksen! Kynsilakka on kiva mutta väreissä on niin suuri mahdollisuus mennä totaalisesti pieleen...

      Delete
  4. Avasin juuri boxini. Ensimmäinen kolmesta tilaamastani. No ei ihan kyllä ole rahan arvoinen tosiaan. Essie-lakat ovat tosi kivoja, tämä väri harmillisen tylsä (sain Muchi Muchin). We Care Iconin body buttereita olen kyllä ostanut ennenkin, joten ihan ok tuote. Yleensä vaan ostan näitä molempia halvemmalla kuin normaalihinnalla. Essie-lakkoja netistä ja body buttereita tarjouksesta. Sain ne tuoksunäytteet... ihan kiva joo mutta niitä tosiaan saa kaupasta ilmaiseksi, kuten muitakin sampleja. Jos nämä paketit eivät tästä parane (tai halpene) niin en usko että jatkossa tilaan. Tosi harmi.

    ReplyDelete
  5. Burt's Bees (Viking Gracelta)postaus kummittelee mulle joka paikassa mutta silti en saa auki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yritän saada sen valmiiksi tänään :D Eli oma moka, laitoin vasta kuvat valmiiksi ja painoin vahingossa "julkaise" :( Laitoin heti sen pois mutta ehti tulla kummittelemaan...

      Delete
  6. Joo on kans pistänyt silmään toi, että pakettien sisältö on vähän eri kaikilla. Itse sain ne kolme sample tuoksua ja harmittaa tosi paljon, viime kuussakin petyin erityisesti huulipunan sävyyn. Luulis ettei Suomessa vielä niin montaa tilaajaa oo et sais hankittua kaikkiin paketteihin saman sisällön. Tykkään ajatuksesta et joka kuukausi tulee yllätyspaketti, mut toistaiseksi ei ole tullut mitään maata mullistavaa paketista. Jotkut tuotteet on kivoja, mut ei mitään suurempia riemunkiljahduksia oo kuulunut pakettia avatessa. Mut hitsi, siis toi tän kuun tuoksujuttu kyl on jotenkin tosi epäreilu!

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "