Thursday, March 14, 2013

Clinique Chubby Stick INTENSE- 04 heftiest hibiscus

I like the original Clinique Chubby Sticks, those just are more like tinted lip balms. Now there is a new version, Chubby Stick INTENSE, and these are OMGorgeous :D

So easy to apply, like a pen (but no sharpening required). And the color pay off is very good, the lasting power was very good. But these are not like lip balm, like the original. The formula is dryer, but still comfortable on lips.

I hope there will be other colors available later too. I liked 04-heftiest hibiscus, warm orange-red. Curviest Caramel was nice too, I might buy it later :D

Pidin kovasti Cliniquen Chubby Stickseistä, väriä niillä ei vain huuliin juurikaan saanut. Kyseessä oli lähinnä värillinen huulirasva. Nyt kuitenkin samassa näppärässä jumpukynämuodossa (ei vaadi teroittamista, kierretään vain kynän alaosasta) löytyy uusi INTENSE-versio. Pakkohan minun oli sellainen ostaa testiiin ;) Ja kyllä tykkäsinkin! Tällä saa helposti ja siististi kunnolla väriä huuliin ja pysyykin todella hyvin! Ei toki ole niin kosteuttava ja huulirasvamainen kuin alkuperäinen Chubby Stick, vaan kuivempi koostumukseltaan. Mukava kuitenkin käyttää eli ei liian kuiva.

Toivottavasti jatkossa tulee lisää värejä, nyt ostin oranssinpunaisen (04-heftiest hibiscus) ja ehkä myöhemmin vielä luonnollisemmankin sävyn (Curviest Caramel).

Hinta 22.50€


No comments:

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails