Skip to main content

MAC Mineralize rich lipstick "All out gorgeous"

Mineralize Rich Lipstick is the newest lipstick formula. It's creamy, soft and moisturizing. The packaging is very stylish too. MAC describes All Out Gorgeous as a "deep warm red" but at least on my lips, it was quite cool. Very very pretty color! I loved this formula and already ordered Elegant Accent :) edit: You can find my post about Elegant Accent from here.

MACin uusin huulipunakoostumus on Mineralize Rich Lipstick ja taitaa olla kaikista MACin laaduista eniten minun makuuni :) Loistavasti väriä ja ihanan voidemainen koostumus! Kosteuttavampi kuin MACin muut huulipunalaadut. Pakkaus on myös laadukkaamman ja tyylikäämmän oloinen kuin perus-MACit, tuoksu sama ihana vaniljainen. Hintaa tällä on enemmän myös, muistaakseni 24.50€. Elegant Accent-sävy on jo tilauksessa, oli päässyt heti loppumaan. Mielestäni hintansa arvoinen: sekä pakkaus että tuotteen tuntu huulilla ovat ennemmän luksusta kuin perus-MACit.

All Out Gorgeous väri on MACin mukaan "deep warm red" mutta ainakaan minun huulillani ei ole kyllä lämmin. Enemmänkin viileä. Todella kaunis sävy joka tapauksessa (ja saattaa muuttua toki käyttäjän värityksen mukaan), puhtaamman sävyinen huulilla kuin puikossa.

edit: ja postaus Elegant Accentista löytyy täältä :D

DISCLOSURE: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.


Comments

 1. I love the colour on you. Very pretty. :) xx

  ReplyDelete
 2. This colour is so pretty! x

  ReplyDelete
 3. Mun on ihan pakko kiljaista tähän väliin, että MAC:in ideologian mukaan W-sävyt eli lämpimät taittavat enemmän punaiseen, pinkkiin tai siniseen (riippuen tietysti siitä, onko kyseessä esim. meikkivoide vai huulipuna) - ja C-sävyt eli kylmät taittavat sitten puolestaan keltaiseen..

  Eli jos MAC kuvaa huulipunan sävyä lämpimänä punaisena, se oikeasti siis taittaa enemmän sinertävään.. :D Meikkipohjatuotteissa NW-merkintäiset ovat siis punertavapohjaisia ja NC-merkintäiset keltapohjaisia :) Toivottavasti tästä sai edes jotain selvää :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…