Saturday, March 23, 2013

MAC Mineralize rich lipstick "All out gorgeous"

Mineralize Rich Lipstick is the newest lipstick formula. It's creamy, soft and moisturizing. The packaging is very stylish too. MAC describes All Out Gorgeous as a "deep warm red" but at least on my lips, it was quite cool. Very very pretty color! I loved this formula and already ordered Elegant Accent :) edit: You can find my post about Elegant Accent from here.

MACin uusin huulipunakoostumus on Mineralize Rich Lipstick ja taitaa olla kaikista MACin laaduista eniten minun makuuni :) Loistavasti väriä ja ihanan voidemainen koostumus! Kosteuttavampi kuin MACin muut huulipunalaadut. Pakkaus on myös laadukkaamman ja tyylikäämmän oloinen kuin perus-MACit, tuoksu sama ihana vaniljainen. Hintaa tällä on enemmän myös, muistaakseni 24.50€. Elegant Accent-sävy on jo tilauksessa, oli päässyt heti loppumaan. Mielestäni hintansa arvoinen: sekä pakkaus että tuotteen tuntu huulilla ovat ennemmän luksusta kuin perus-MACit.

All Out Gorgeous väri on MACin mukaan "deep warm red" mutta ainakaan minun huulillani ei ole kyllä lämmin. Enemmänkin viileä. Todella kaunis sävy joka tapauksessa (ja saattaa muuttua toki käyttäjän värityksen mukaan), puhtaamman sävyinen huulilla kuin puikossa.

edit: ja postaus Elegant Accentista löytyy täältä :D

DISCLOSURE: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.


4 comments:

 1. I love the colour on you. Very pretty. :) xx

  ReplyDelete
 2. This colour is so pretty! x

  ReplyDelete
 3. Mun on ihan pakko kiljaista tähän väliin, että MAC:in ideologian mukaan W-sävyt eli lämpimät taittavat enemmän punaiseen, pinkkiin tai siniseen (riippuen tietysti siitä, onko kyseessä esim. meikkivoide vai huulipuna) - ja C-sävyt eli kylmät taittavat sitten puolestaan keltaiseen..

  Eli jos MAC kuvaa huulipunan sävyä lämpimänä punaisena, se oikeasti siis taittaa enemmän sinertävään.. :D Meikkipohjatuotteissa NW-merkintäiset ovat siis punertavapohjaisia ja NC-merkintäiset keltapohjaisia :) Toivottavasti tästä sai edes jotain selvää :D

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails