Sunday, July 14, 2013

Kesäsuosikki: Lumene Lip Sorbet/ 14 Aamun raikkaus- Fresh Morning

Ihana kesäsuosikkini! Lumenen Lip Sobet-kynä 14 Aamun raikkaus/ Fresh Morning oli todellinen löytö, juuri tällaista kevyen persikkaista, huulia hoitavaa, helppoa ja "kaiken kanssa sopivaa" sävyä olinkin etsinyt!

Väri on kuultava persikkainen, sopii varmasti monelle. Päästä kierrettävä puikko on näppärä (ei siis tarvitse teroittaa), itse tarkoituksella kulutin tämän tasapäiseksi käytössä. Tuoksu on ihana, ei yhtään ärsyttävä vaan juuri sopivan "marjasorbettimainen". Käytössä teksti kuluu pois mutta eipä se suuremmin haittaa: pakkaus on tuotteen värinen ja näin eri väriset kynät erottaa helposti.

Ostan takuulla jatkossakin. Ties kuinka monta pitää ostaa jemmaan, sen verran HG-kamaa on minulle! Melko riittoisaksi sanoisin, kun ei vielä ole loppunut ;) En ole nimittäin nyt kesällä juuri mitään muuta huulituotetta käyttänytkään.

Hintaa Lip Sorbeteilla on 15.90€/ 2.8 g.

2 comments:

  1. Mäkin tykkään näistä tosi paljon! :) Kuluvat pois tosi huomaamattomasti ja nätisti, vaikka olisikin tummempi sävy.

    ReplyDelete
  2. Nyt testissä kirkas punainen, ihana <3 Kommenttisi takia uskalsin kokeilla ilman testaamista kotona (ettei siis kulu tosi tyhmännäköisesti) ja tosiaan, kuluu kauniisti ja huomaamattomasti!

    ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails