Skip to main content

Kosmetiikkabloggaajien miitti Turussa


On aina ihana tavata muita kosmetiikkabloggareita, tällä kertaa järjestimme Turussa picnicin. Olin hieman auttamassa mutta suurin kiitos kuuluu Piece of Panda-blogin Pandalle ja Arjen sankaritar-blogin Miralle! Sponsoreinamme oli Glitter, Lumene ja Granit.

Päivän ohjelma alkoi Glitterissä, josta halukkaille tehtiin kampauksia. Saimme mukaamme festarirannekoruja, huivit ja aurinkolasit. Lopussa malliesimerkki siitä miten allekirjoittanut osaa käyttäytyä niin ikänsä mukaisesti että ;)

Kuva: Sinini/ Adventures in Sinilandia
Kuva: Sinini/ Adventures in Sinilandia
Kuinka ranskalaista ;)  Kuvassa Tiahaar/ Gently Out of Time

Kuva: Sinini/ Adventures in SinilandiaGlitterin lisäksi vierailimme MAC-pisteellä, Pandan oli PAKKO saada uusi meikkivoide välittömästi ;) Ihan pikkuisen muutakin tuli ostettua... Siitäkin lisää postauksen lopussa. Sanotaanko, että odottelu MAC-pisteellä harvemmin on ihan ilmaista!

Kuva: Sinini/ Adventures in Sinilandia
Hansan jälkeen suuntasimme Tuomiokirkkopuistoon, johon ihanat Panda, Mira & Iluna olivat saaneet picnicin pystyyn. Ihanaa ruokaa Glitterin sponsoroimana, ruokailuvälineitä Granitilta ja ihania meikkejä Lumenelta! 


Panda & minä, kuvaajana Petra/ Viilankantolupa

Minä & Panda, kuvaajana Petra/ Viilankantolupa
  
Mohn/ Pakolliset- tai ainakin melkein!-blogista ja minä. Kuvaajana Panda/ Piece of Panda.

Tarjoiluastiat Granitilta (ja osa Miran omia, Ikeasta :D).


Äkkiä auki! Onneksi minulla oli rakas Victorinoxini mukana :D
Kuva: Petra/ ViilankantolupaFestarirannekoruja Glitteristä

Kuva: Myy/ Pieni Nutturapää


Aurinkolasit & hiuskoru Glitteristä, korvikset A star all heart (Michael Monroe)/ Kalevala Koru.
Kuva: Panda/ Piece of PandaNo johan on aurinkolasit! Glitteristä tietty ;) Kuva: Panda/ Piece of PandaJakke Jokilautta seilaili valitettavasti joen väärässä päässä meistä katsottuna, joten siirryimme ensin Yokin terassille ja siitä vielä ihanille pizzoille Fonttiin. Ihan 10 pistettä Fontille, keittiö oli ehditty jo sulkea mutta avasivat sen nälkäiselle bloggaajajoukolle! Mozzarella-pizza oli myös yksi parhaista ikinä syömistäni pizzoista, nam!

Jakkea odottelemassa... Kuva: Panda/ Piece of Panda
MAC shoppailuja piti tietty ihastella aina välillä ;) Sweet Samba-poskipuna
Tropical Taboo-kokoelmasta & lasi colaa Yokissa.


Shiny/ Shiny Nail art & Päivi/ Neiti Kameleontti Yokissa.

Viilankantoluvan Petra & minä Fontissa.
 Kuva: Mira/ Arjen sankaritar

Fontissa pizzalla. Kuva: Mizz Annie/ Kosmetiikkaobsessio

Tässä vielä päivän uudet ihanuudet Glitteristä (hiuskoru on itse ostettu, muut tuotteet saatu):


Lumene pussukastani löytyivät Lip Sorbetit 15/ Marjojen hehkua ja 16/ Villivadelmia sekä kynsilakat 16/ Kukkien kieltä ja 8/ metsämarjat. 

Näistä tulossa lisää omassa postauksessaan :)
Suuret kiitokset sponsoreillemme: Lumene, Granit & Glitter. Sekä tietysti kaikille osallistujille!
Comments

 1. Tosi kiva postaus miitistä! Oli kiva lukea tapahtumista sunkin näkökulmasta :) Toi ensimmäinen kuva susta ja Pandasta aurinkolaseissa on vaan niin mahtava ja tietty myös tuo jossa sulla on noi pinkit viiksiaurinkolasit! <3 <3

  ReplyDelete
 2. Yhyy irvikuva :D.

  Kiitos avusta järkkäämisessä <3

  Ja hei miksei minulle näytetty tota MAC-ostosta livenä! Buhuuu!

  Kiitos ihanille reippaille MAC-uhrautujille ;). Ihmekkös kun vähän jouduttiin odottelemaan :D "no ei kai ne nyt jääny MAC-tiskille shoppailemaan!?"

  ReplyDelete
  Replies
  1. Karsee uhrautuminen! Siis se uhrautuminen m a k s o i mulle :D MAC-pisteessä ei meikkifrriiki ole turvassa, se on vissi :D

   Delete
 3. Tosi kivoja kuvia. Näyttää aika mukavalta tapahtumalta :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …