Saturday, August 3, 2013

Botanical Extracts (Balancing) -tuotesarjaSain testiini vast'ikään Suomeen rantautuneen australialaissarjan, Botanical Extractsin testipaketin. Sarjaan kuuluu myös kosmetologeilla tehtäviä laitehoitoja. Itse testasin kotihoitotuotteet sekaiholle eli Balancing-sarjan tuotteet.

Testepaketissa tuotteet on pakattu näppäriin ja hygienisiin pumppupulloihin, koko oli riittävä testamaamaan tuotteet ja minun tapauksessani ihastumaan erityisesti kosteusvoiteeseen :D Testeripakkauksessa oli kannen alla myös kätevästi käyttöohjeet sekä takana vielä Incit. Siitä paljon plussaa!

Tuotesarja on kehitetty toiminaan yhdessä mutta kosmetiikkabloggaajana yhden sarjan käyttäminen ei oikein onnistu, kun uutta testattavaa tulee kuitenkin aina välillä :)
Ihoni siis todella ihastui kosteusvoitteeseen, Day moisturizeriin, rauhoittui kaikkien ihonhoitotuotekokeilujeni jälkeen taas. Täytyy varmaan ostaa tuo vaan, sen verran hyvää teki :D Voide oli kevyt ja rauhoittava, postauksen alla vielä listaa siitä  mitä kaikkea ei sisällä. Ihoni reagoi välillä hyvinkin ihoystävällisiin tuotteisiin oudosti ja luonnonkosmetiikka ei todellakaan välttämättä sovi lainkaan/ sen paremmin, tämä oli ihana poikkeus! Voide on täysikokoisena pakattu ilmatiiviisti tuubiin, jossa on pumppu. Pakkauksen saa siis helposti käytettyä loppuun saakka. Lisätietoa pakkauksesta täällä.

Tuotesarja sisälsi kaksiosaisen puhdistuksen. Esipuhdistusaine, Cleanser Prep, oli kuivalle iholle levitettävä öljy. Toisena osana on puhdistusgeeli. Itse lutrasin geelillä varmaan liiankin kanssa, se ei (luonnonkosmetiikan tapaan) ollut kovinkaan vaahtoava ja minä pidän vähän liiankin puhtaasta tunteesta iholla puhdistuksen jälkeen.

Puhdistuksen jälkeen iholle suihkutettiin Renegenator-kasvovettä. Kasvovesi oli rauhoittava ja antibakteerinen.

Ultimate-serum oli puhdistusgeelin lisäksi tuote, joka oli koostumukseltaan hyvin "luonnonkosmetiikkamainen". Niin tuoksultaan kuin tunnultaankin. Imeytyi hyvin ja toimi voiteen kanssa loistavasti. Ja tämän päälle siis tuo ihana voide.

Mukana oli myös Hydra max-naamio. Sitä en ole ehtinyt vielä kunnolla testaamaan, tuntui viilentävältä ja testaan sen sopivuuden iholleni hieman myöhemmin.

Tässä vielä sarjasta maahantuojan (www.ditelle.fi) sivuilta:

Botanical Extracts, eli BE, on ainutlaatuinen ihonhoitosarja joka hidastaa ihosolujen ikääntymisprosessia. 
BE hyödyntää uusinta raaka-aineteknologiaa ja maailman uusimpien tieteellisten tutkimusten tuloksia ihonhoitoalalla. Näin tuotesarjassa yhdistyvät luonnonmukaisuus, Nobel-palkittu tutkimus ja luonnon kasviuutteet, jotka pidentävät ihosolujen elinikää ja mahdollistavat ihonhoidon ilman aggressiivisia ja mahdollisesti iholle ja ympäristölle haitallisia ainesosia. 
BE tuotteissa on käytetty ilmatiiviitä pakkauksia, jolla varmistetaan bakteeri-vapaa ympäristö ja erittäin tarkka annostelu, minkä ansiosta tuotetta jää ”hukkaan” vain alle 3 prosenttia normaalin 10 prosentin sijaan. 
BE  tuotesarjaa ei ole testattu eläinkokein ja se noudattaa tarkasti NO NASTIESperiaatetta, joten ne eivät sisällä mm.:
 • parabeeneja
 • sulfaatteja
 • MIT-yhdisteitä
 • silikoneja
 • alkoholeja
 • lanoliineja tai niiden johdannaisia
 • mineraaliöljyjä
 • synteetisiä väriaineita
 • kemiallisia hajusteita
 • isopropyylimyristaatteja
 • formaldehydejä
 • xenoestrogeeniä
 • dimetyylietanoliamiinia, (DMEAt)

Botanical Extracts -tuotteita käyttäviä hoitoloita:

Ditelle Cosmetics, Kaarina
Terveys ja kauneushuone Riitta Kajanto, RuoholahtiTerholan Kauneushoitola, JärvenpääPrimo Donna, Ritva Leinonen, PoriHyvän Olon Hoitola, Riitta Viljamaa, Vantaa

Muutamia esimerkkihintoja tuotteista:-aloituspakkaus (3in1) sis. alkupuhdistus (200ml), ihotyypinmukainen puhdistus (200ml) ja aktivaatorivesi (100ml)= 125€
-aloituspakkaus (5in1) sis. alkupuhdistus (100ml), ihotyypinmukainen puhdistus (200ml), aktivaattorivesi (100ml), kosteusvoide (80ml), aurinkovoide spf30 (95ml)= 225€
-kosteusvoide yksittäin (80ml)= 69€ (Jep, tämä minulle :D)


DISCLOSURE: PR sample was provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

Postauksessa mainittu tuote on PR näyte. Kaikki mielipiteet ovat omiani!


1 comment:

 1. How do you do it? I never get anything for testing, and whilst I don't actually mind paying for things I like, I still wonder how this is done, the testing campaigns.. :)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails