Monday, August 5, 2013

Sexy Hair

Kävin tutustumassa Helsingissä Sexy Hair-tuotteisin idHAIRissa jo keväällä mutta oli pakko käyttää ensin vanhoja tuotteita pois, joten "hieman" kesti tässä arviossa :)Pakko oli kuvata herkutkin :D Ihanaa kun oli hedelmiäkin!


idHAIRin pääkouluttaja Jani Räisänen kertoi meille idHAIRista ja Sexy Hairin kansainvälinen kouluttaja Jenifer Pietzra Los Angelesista kertoi enemmän Sexy hairin eri tuotelinjoista.Omaksi sarjakseni valikoitui "yllättäen" Short Sexy Hair!


Testiin tuli myös Big Sexy Hair-sarjasta muutama tuote.


Näin lyhyessä tukassa on vaikea sanoa miten paljon muotovaahto tuuheutti mutta ihan jees oli käytössä.  Volumizing treatment oli myös minulle vähemmän tarpeellinen tuote mutta ihanan tuoksuinen ja olen käyttänyt hoitoaineen sijaan satunnaisesti.Jani Räisänen suositteli minulle What a Body- ja Rough & Ready-tuotteita. Pohjalle geelimäinen What a body rakennetta tuomaan, tuote tuoksuu aivan mielettömän ihanalta! Eikä tahmasta tai latista tukkaa. Tykkään!

Föönäyksen jälkeen muotoilen hiukset pois kasvoilta Rough & Ready-tuotteella. Tällä on todella helppo saada hiukset haluamallani tavalla, päälle laitan vielä hiukan hiuslakkaa. Ainoa miinus on se, että tämän tyyppinen tuote tarttuu aika hyvin kiinni myös käsiin... Mutta tuote toimii sen verran hyvin, ettei haittaa ;)DISCLOSURE: PR sample was provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

 Postauksessa mainittu tuote on PR näyte. Kaikki mielipiteet ovat omiani!


No comments:

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails