Skip to main content

Sexy Hair

Kävin tutustumassa Helsingissä Sexy Hair-tuotteisin idHAIRissa jo keväällä mutta oli pakko käyttää ensin vanhoja tuotteita pois, joten "hieman" kesti tässä arviossa :)Pakko oli kuvata herkutkin :D Ihanaa kun oli hedelmiäkin!


idHAIRin pääkouluttaja Jani Räisänen kertoi meille idHAIRista ja Sexy Hairin kansainvälinen kouluttaja Jenifer Pietzra Los Angelesista kertoi enemmän Sexy hairin eri tuotelinjoista.Omaksi sarjakseni valikoitui "yllättäen" Short Sexy Hair!


Testiin tuli myös Big Sexy Hair-sarjasta muutama tuote.


Näin lyhyessä tukassa on vaikea sanoa miten paljon muotovaahto tuuheutti mutta ihan jees oli käytössä.  Volumizing treatment oli myös minulle vähemmän tarpeellinen tuote mutta ihanan tuoksuinen ja olen käyttänyt hoitoaineen sijaan satunnaisesti.Jani Räisänen suositteli minulle What a Body- ja Rough & Ready-tuotteita. Pohjalle geelimäinen What a body rakennetta tuomaan, tuote tuoksuu aivan mielettömän ihanalta! Eikä tahmasta tai latista tukkaa. Tykkään!

Föönäyksen jälkeen muotoilen hiukset pois kasvoilta Rough & Ready-tuotteella. Tällä on todella helppo saada hiukset haluamallani tavalla, päälle laitan vielä hiukan hiuslakkaa. Ainoa miinus on se, että tämän tyyppinen tuote tarttuu aika hyvin kiinni myös käsiin... Mutta tuote toimii sen verran hyvin, ettei haittaa ;)DISCLOSURE: PR sample was provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

 Postauksessa mainittu tuote on PR näyte. Kaikki mielipiteet ovat omiani!


Comments

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …