Skip to main content

Stenders Cosmetics

We got a lovely new shop, Stenders, to my home town! You can find the links of their webshops from here: stendersshop.com. I bought some bath bubble bombs, soaps & shower soufflé. All of the products were great, lovely scents, not natural products though. The bubble bath bomb were very moisturizing and left amazing scent to the skin. 

Iik ja kääk, nyt sai Nea tyttärineen liikaa ihania tuotteita liian lähelle ;) Hansan Kultataloon (katutasoon) Turussa tuli Stendersin myymälä ja siellä tuli heti shoppailtua! Firmalta löytyy myös suomalainen verkkokauppa: stenders-cosmetics.fi. Myymäläkuvat olen napannut Stendersin facebook-sivuilta. Tuotteet ovat kauniita mutta eivät toki luonnonkosmetiikkaa (muutamia Incejä alla).

Kylpypallot ovat suosikkejani! Ihanan kosteuttavia, iho jäi pehmoiseksi ja ihanan tuoksuiseksi. Ostan takuulla jatkossakin, luksuksen lisäksi tuntuu iholla niin hyvältä eli raaskin pulittaa silloin tällöin 3.95€/ pallo. Meillä oli ensin testissä marjajogurtti, mansikkamaito ja karpalo. Nyt ostimme vielä omenan, nonparellin (tästä tulee hauskasta pilkullisesta ulkonäöstään huolimatta väritön kylpy) ja patsuli-vaniljan. Tykkään näistä huomattavasti enemmän kuin Lushin palloista (pysyvämpi tuoksu ja ihosta jäi pehmoisempi), tosin en nyt ole näitä kaikkia tuoksuja vielä testannut (mutta useampaa kyllä).

Kuplivia kylpypalloja valmistetaan käsin. Kylpypallot jakautuvat kolmeen ryhmään aromikas, sitrus ja vihreät kasvit. Kylpypallot valmistetaan merisuolasta ja rikastettu viinirypäleen siemenöljyllä, murskatuilla kaurahiutaleilla, hunajalla, maidolla, kahvijauheella,eteerisillä öljyllä, kamomillan kuivatuilla kukkasilla, ruusun terälehdillä.












Saippuat ovat kauniita ja ihanan tuoksuisia, ostin käsisaippuaksi limenvihreän omenan, suihkusaippuoiksi vanilja-voidesaippuan, suklaan, villi-orkidean sekä vadelma-karhunvatukan ja äidilleni lahjaksi syreenin. Hinta 5.50€/pala. Tuoksuja on tarjolla yli 50.
















Suihku soufflé taas on luksusta! Ihana pehmoinen ja hyvin vaahtoava "mousse". Tuoksuvaihtoehdot olivat greippi ja karpalo, tykkäsimme tyttäreni kanssa enemmän raikkaasta greipistä mutta seuraavaksi testaamme karpalon. Tämä oli hieman hintava mutta suhteellisen riittoisa... Ja toisaalta piristää päivää mukavasti ja iho jää ihanan pehmoiseksi. Hinta noin 15€/ 170g.





Ja lahjaideaksi 24-karaatin kultatuotteet :D Varsinkin kylpypallo ja saippua olivat kauniit, pakettiin voisi laittaa näiden lisäksi vaikka pullon kuohuvaa! En itselle raaskinut ostaa mutta ehkä joskus kaverille.

Myymälän valikoimaa

Ihania saippuoita! 

Saippuoita ja kylpypalloja

24-karaatin kultasarja (suihkugeeli, kylpypallo ja saippua)

Kylpypalloja
Onko merkki sinulle ennestään tuttu?

Comments

  1. Oih ihanaa, tonne kyllä menen, koska lushia ei ole itseäni kamalan lähellä, ja helsinkiin en mene yhtään niin useasti kuin turkuun. Saippuoita voisi mennä katselemaan.. :)

    Ja kysyin sulta yhessä postauksessa niistä macin huulipunista, kiitti tosi paljon esim. että voi pyytää huulille laittamaan. Ensimmäinen kerta meni todella hyvin, se oli jotenkin niin luksusta ostaa macin tuote ja päästä istumaan siihen tuoliin kun se myyjä/meikkaaja (: kokeili niitä mulle. Lähdin sitten yhden huulipunan kanssa. Nyt vaan on niin "surullinen" :) olo, kun en ostanut paria muuta juttua, joita himoitsin. :) Toivottavasti pääsisin nyt ensi viikolla turkuun ja siellä olisi vielä tuotteita tuosta shop mac, cook mac -collection:ista. :)

    ReplyDelete
  2. Tietenkin äskeisestä kommentista unohdin vielä kysyä (tosi kilttiä kysellä macin tuotteista kokoajan, eikä edes niihin liittyvissä postauksissa, anteeksi :D ) että oletko kokeillut mineralize skin finishejä esim. väreissä soft and gentle tai lightscapade. Jos olet niin oletko tykännyt(juurikin highlighterina) ja muistatko kuinka paljon maksoi (tiedän että on varmaan aika kallis kun amerikassa on 29 dollaria, mutta kun en tiedä mistä muualtakaan saisin hintoja tietää.. :D)

    Taas pitkä kommentti, toivottavasti jaksat vastata ja sulla on muuten tosi kiva blogi, ja on kivaa kun kirjottelet niin englanniksi kuin suomeksikin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kiitos :D vaikka niin kovin kiireinen nykyään olenkin...

      Hinta taitaa olla välillä 30-40€. Itse en juuri noita käyttele, vaikka hyviä ovatkin! Omani ovat tummempia, poskille sopivia sävyjä, kuten Petticoat ja Stereo Rose.

      Delete
  3. Stendersin tuotteet ovat ihania, liikkeiden paikallaanpysyvyys ei. On tainnut käydä tässä vuosien varrella jo kolmesti niin, että kun olisi halunnut liikkeessä vierailla niin oho, olivatkin lopettaneet. Ei kiva, ja en kyllä tiedä haluaisinko enää ketjun putiikeissa käydä vaikka pistäisivätkin sellaisen jälleen pystyyn tänne Helsingin seudulle. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohhoh :-O No nautitaan sitten niin kauan kuin täältä löytyy...

      Delete
  4. Kävin pian Kultatalon avajaisten jälkeen miehen kanssa katsomassa paikat ja huomasin tuon ihanalta tuoksuvan puodin. Täytyy hipsiä sinne joku kerta ilman tuota miestä, niin pääsen tutustumaan paremmin. Nyt tuo kutale kiskoi minut pois. Muka on jo niin paljon kaikkia saippuoita nurkissä...

    ReplyDelete
  5. The bubbles bombs are so cute!

    ReplyDelete
  6. Can Stenders be compared to Lush?

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "