Skip to main content

Lumene Raspberry Miracle lipstick review & swatches

*A new semi matte lipstick from Lumene. Only in Finnish but if you have any questions, ask here or on Facebook :)*

Lumene etsi huulipunatestaajia ja olihan tällaisen meikkifriikinkin laitettava hakemusta menemään :D Pääsinkin testijoukkoon mukaan ja palautetta on annettu Lumenelle. Luulin, että testiin tulisi yksi huulipuna mutta olipa iloinen yllätys saada 8 huulipunaa! No sen parempi myös lukijoille, tässäpä kaikista swatchit niin kädellä kuin huulillakin. Miehen ilme olisi ollut kyllä ikuistamisen arvoinen... "Ei sitten yksi riittänyt?" ;)

Oli ihanaa testata kaikki värit, kunpa näin voisi tehdä aina :D

Raspberry Miracle on tosiaan uusi tulokas Lumenen huulipunavalikoimissa. Kyseessä on mattapuna (tai no oikeammin puolimatta), antaa satiinisen pinnan ja peittävän värin huulille. Ihan kuivimmille huulille en toki koskaan mattapunaa suosittele, Lumenelta löytyy esim voidemainen Wild Rose-huulipuna, mutta tämä sopi aivan mainiosti omaan käyttööni (eikä tarvinnut lisäillä päivän mittaan huulirasvaa). Pysyvyys on erittäin hyvä, lounaan jälkeen oli huulipunat paikoillaan. Jos laittaa tätä runsaammalla kädellä, kannattaa varmistaa ettei hampaat ole huulipunassa. Minulle kävi nimittäin pari kertaa niin ;) Tuoksu on marjainen. Todella mukava tuttavuus tämä! Kaikki huuliswatchit on kuvattu toki ilman rajauskynää.

Pakkaus on kiiltävä ja vadelmanpunainen, sisällä 3.5 g huulipunaa. Hinta arviolta 12€ paikkeilla.



 


Inci

Tuote on sinetöity, kiitos Lumene!

1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 7

7, 8, 6, 5, 4, 3, 2, 1
Värivalikoima on hyvä! Kaikki sävyt erittäin käyttökelpoisia ja suomalaiselle sopivia, en myöskään jäänyt kaipaamaan mitään "puuttuvaa" sävyä :) Jos ihan pakko sanoa yksi ylitse muiden, olisi se korallinen no 7/ Nuppuja.

1, 2, 3, 4
5, 6, 8, 7
(2 viimeistä siis menivät näemmä väärässä järjestyksessä)
1, 2, 3, 4,
5, 6, 8, 7

1, 2, 3, 4
5, 6, 8, 7



1 Dew Drop/ Kastepisara: Luonnollinen roosa, monen suomalaisen makuun, veikkaisin. Tuleva best seller?










2 Midsummer/ Keskellä kesää: Nude









3 Blossoming/ kukkiva maa, mansikkainen punainen:








4 Heather day/ Syyskanervat: lilahtava fuchsia. Räväkämpi, viileä väri. Upea!








5 Vadelmia/ Raspberries: pinkki.







6 So Berry/ Marjametsä, punainen







7 Buddings/ Nuppuja, koralli (suosikkini!)







8 Dazing Spring/ Kevätpäiviä: luonnollinen, rusehtava.






Oma suosikkini näistä? No ainakin 1, 2, 3, 4... Ehkä 7 vähän ylitse muiden :D


Olen itse tosiaan Lumene-fani, Wild Rose Natural-punaa (vanha arvioni siitä löytyy täältä) saan kiittää siitä, että opin yleensäkään huulipunia käyttämään :D Olin siis aiemmin huulikiiltojen käyttäjä.



DISCLOSURE: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.


Comments

  1. Nättejä sävyjä! Mansikanpunainen ja koralli kiinnostaisivat, mutta voisin ensin kokeilla tuota roosansävyä nähdäkseni miten pysyy ja levittyy (kuivahkot huulet). Harmi vain, ettei ole uv-suojaa. Onko osa sävyistä mattaisempia vai näyttääkö vain siltä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koostumus on ihanan kevyt ja "liukas", levittyy siis nätisti. Kuivat huulet toki saattavat korostua... Testaamalla selviää :) Kaikissa on samantuntuinen koostumus mutta osa näytti minusta mattaisemmilta, kaikissa tosiaan kuitenkin kiva satiininen hohde.

      Selvästi vähemmän kuivattavia (ja kevyemmin levittyviä) kuin MACin mattet, tänään oli MAC käytössä ja huulirasva jäi kotiin... Iiks.

      Delete
  2. Olen huono huulipunien käyttäjä, mutta nyt kyllä taidan kokeilla tuota ykköstä. Yleensä mulla on liikaa vaan nude-sävyjä, mutta jos tuo voisi olla sellainen sävy joka sopisi minullekin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva on tuokin mutta Wild Rose Naturalien kanssa opin minäkin huulipunia käyttämään :) Samoin MACin Sheen Supremet olivat erityisesti mieleeni alussa.

      Delete
    2. Siis nykyään on jopa ihan outo olo nudehuulikiillon kanssa :D Niin sitä tottuu näköjään!

      Delete
  3. I bought nr. 6 yesterday, but now I don't like it so much.. typical!

    ReplyDelete
  4. Color #2 is very pretty. I love my nudes :3

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "