Skip to main content

MAC Guilty Passions collection/ 4 Lavish Rose Lip Gloss


I always like MAC Lip Gloss packages for Christmas :) The size of the lip glosses is 2.6g (Dazzle glass) and 1.9g (dazzle glass creme/ cremesheen glass). Regular size of Cremesheen glass is 2.4g so these packages a good deal. Dazzleglasses have a brush applicator and Cremesheen glasses have doe-foot applicator, as usual.

I wanted to get Rose or Coral, it was easy to choose this Rose because they didn't have any Coral sets at local MAC counter ;)


MAC Guilty Passions 4 Lavish Rose lip gloss set contains 
-Demure/ Dazzleglass Creme, natural pink with blue pearl
-Going Casual/ cremesheen glass, cool pink creme
-Boys go crazy/ Dazzle Glass, deep amethyst with a lot of glitter
-Color Saturation/ cremesheen glass, berry red creme

Testereitä Turun MACiin ei ollut vielä saapunut mutta sokkona ostin tämän Guilty Passions Rose-setin :) Nämä huulikiiltosetit ovat vakiojouluostokseni, setissä hinta-laatusuhde on normaalikokoisia parempi. Pakkauksen huulikiiltojen koko on 2.6g (Dazzleglass) ja 1.9g (Dazzleglass creme ja Cremesheen glass). Esim. normaalikokoisen Cremesheen glassin koko on 2.4g. Dazzleglasseissa on kapea sivellinaplikaattori, Cremesheenissä taas tavallinen aplikaattori, kuten normaalikokoisissakin tuotteissa. 

Hinta 35€/ 4 huulikiiltoa eli  8.75€/ kpl.


Huuliswatchit lisään tähän postaukseen, kunhan ehdin testaamaan :)The box is so cute!

Inci

-Demure/ Dazzleglass Creme, natural pink with blue pearl
-Going Casual/ cremesheen glass, cool pink creme
-Boys go crazy/ Dazzle Glass, deep amethyst with a lot of glitter
-Color Saturation/ cremesheen glass, berry red creme

Demure:
Going Casual:
Boys go crazy:

Color Saturation:

Any favorites from MAC holiday collections? :DComments

 1. Minäkin ostin sokkona tuon huulikiiltoboksin. :) Ihania ovat. Sekosin vähän tämän kokoelman kanssa ja ostin myös Extra Dimension Skinfinishin sävyssä Superb, ED luomivärin sävyssä Round Midnight, poskipunan sävyssä Easy Manner sekä kynsilakan Everything That Glitters. En ole pitkään aikaan innostunut mistään MACin kokoelmasta näin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wau :D Yritin hillitä itseni ja toivottavasti moni himoitsemani tuote on pian loppuunmyyty :D

   Delete
 2. Heh :)

  Veikkaisin, että tämä kokoelma myydään loppuun hetkessä.. Tiedätkö tuleeko Turun MACille enää täydennystä näihin kokoelmiin myöhemmin? Siis lisää tuotteita loppuneiden tilalle, vai tuleeko koko satsi kerralla?

  Onko sinulla muuten kokemusta MACin kynsilakoista? En ainakaan postausta löytänyt. Tämä ostamani ETG on aika surkea laadultaan, rapisi jo muutamassa tunnissa pois kynnenkärjistä :/

  ReplyDelete
 3. Vaihtelee, toisinaan saavat lisääkin mutta ei tosiaan aina.

  MACin kynsilakoista on sekä todella huonoja että todella hyviä kokemuksia. Hyvät ovat creme-koostumuksesta, esim tämä:

  http://fashionedinfinland.blogspot.fi/2012/10/mac-stage-red-nail-lacquer-cream.html

  En googlellakaan löytänyt huonoja kokemuksiani, niistä on tosiaan jo aikaa ja sen jälkeen en noista muista koostumuksia ole halunnutkaan enää ostaa :)

  ReplyDelete
 4. Ihania, itsekin olen näitä jo netistä kuolannut.. Olivatko muuten minkä hintaisia? :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…