Skip to main content

Sleek blush by 3: Pink Sprint

Sleek blushes are very pigmented. Usually very easy to apply but this Blush by 3 Pink Sprint was just way too dark for me... I love pigmented blushes in general but I found this too hard to use. If you have deeper skin tone, you might love this one! I used this with a dual fiber blush brush and I still needed more blending... I used these colors twice in a FOTD but I had to apply the blush so lightly, so you can barely see anything.

My all Sleek posts: fashionedinfinland.blogspot.fi/search/label/sleek

Sleekin poskipunat ovat erittäin pigmenttisiä ja edullisesta hinnastaan huolimatta laadukkaita. Tämä Pink Sprint trio oli vain kertakaikkiaan aivan liian tumma minulle...  Yleensä rakastan pigmenttisiä poskipunia mutta tämä oli jo liikaa, liian hankala käyttää. Pari kertaa testasin, hyvin keveyellä kädellä, joten ei juurikaan kuvissa näy. Käytin dual fiber-sivellintä ja silti oli vaikea saada tarpeeksi kevyttä jälkeä. Tätä suosittelen tummemmille ihoille :)

Kaikki Sleek-postaukseni löytyvät tämän linkin takaafashionedinfinland.blogspot.fi/search/label/sleek

Pink sprint 366: pink parfait, pink ice, pinktini


Pink sprint 366: pink parfait, pink ice, pinktiniPink Parfait (applied VERY lightly):

I used dual fiber brush and wiped off the excess...
This really is very pigmented :DPink Ice (applied VERY lightly):


Comments

 1. edullisesta hinnastaan huolimatta edullisia tuo lause on hieman hassu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. *tirsk* Kieltämättä :D Korjattu: laadukkaita piti sanomani mutta taisi olla Nealla jo unihiekkaa silmissä :D

   Delete
 2. I own all five of these palettes and can definitely see how they might not be ideal for those with a lighter skin tone! I'm quite dark so happily wear these, lol. In fact, I'm wearing Pink Sprint right now! Did you try any of the others from this range? I think Pumpkin or Lace would look great on you.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I have Pumpkin and I love it :D And next I'll get Lace, definitely!

   I really like how pigmented Sleek products are <3

   Delete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…