Wednesday, October 3, 2012

MAC "Charmed I'm sure" matte lipstick - Marilyn Monroe


Well, I had to get the lipstick I wanted too ;) Especially because the SA was wearing this Charmed I'm sure lipstick and it looked stunning on her! I haven't been very interested in matte lipsticks in general. I used those when I was much younger and it felt too drying back then... But the formula these days is so much better :D Feels very nice on lips, the color is a perfect dark cool red. Smooth, creamy, very opaque. I need to use a lipliner with this.

No pitihän se himoitsemani huulipunakin MACin Marilyn Monroe kokoelmasta hakea ;) Varsinkin kun näin MAC myyjän käyttävän tätä Charmed I'm Sure-sävyä ja se oli hänellä niin upea! Yleensä olen matte-huulipunia vältellyt, eivät tosiaan olleet näin hyviä nuoruudessani ;) Ei siis ole kuivattavan tuntuinen (mutta toki oikein voidemaiset huulipunat ovat kosteuttavampia) vaan helppo levittää, pehmoinen, todella peittävä ja hyvin pysyvä! Väri on täydellinen Marilyn: tumma punainen. Kuvistakin huomaa, että minun täytyy käyttää rajauskynää tämän seurana (swatcheissa ei toki sitä ole).

blush: MAC The perfect cheek - Marilyn Monroe
lipstick: MAC Charmed I'm sure - Marilyn Monroe


3 comments:

  1. Voi graah! Paljonko noi Marilyn-kokoelman punat maksaa? Mun on ehkä ihan pakko saada toi! Hemmetti, kun MAC:ia ei saa Suomesssa kuin rajoitetusti. Pöh! ;-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. 21€ oli muistaakseni hinta :) Olen saanut kovasti kehuja tänään tästä punasta!

      Delete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails