Skip to main content

MAC "Charmed I'm sure" matte lipstick - Marilyn Monroe


Well, I had to get the lipstick I wanted too ;) Especially because the SA was wearing this Charmed I'm sure lipstick and it looked stunning on her! I haven't been very interested in matte lipsticks in general. I used those when I was much younger and it felt too drying back then... But the formula these days is so much better :D Feels very nice on lips, the color is a perfect dark cool red. Smooth, creamy, very opaque. I need to use a lipliner with this.

No pitihän se himoitsemani huulipunakin MACin Marilyn Monroe kokoelmasta hakea ;) Varsinkin kun näin MAC myyjän käyttävän tätä Charmed I'm Sure-sävyä ja se oli hänellä niin upea! Yleensä olen matte-huulipunia vältellyt, eivät tosiaan olleet näin hyviä nuoruudessani ;) Ei siis ole kuivattavan tuntuinen (mutta toki oikein voidemaiset huulipunat ovat kosteuttavampia) vaan helppo levittää, pehmoinen, todella peittävä ja hyvin pysyvä! Väri on täydellinen Marilyn: tumma punainen. Kuvistakin huomaa, että minun täytyy käyttää rajauskynää tämän seurana (swatcheissa ei toki sitä ole).

blush: MAC The perfect cheek - Marilyn Monroe
lipstick: MAC Charmed I'm sure - Marilyn Monroe


Comments

  1. Voi graah! Paljonko noi Marilyn-kokoelman punat maksaa? Mun on ehkä ihan pakko saada toi! Hemmetti, kun MAC:ia ei saa Suomesssa kuin rajoitetusti. Pöh! ;-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. 21€ oli muistaakseni hinta :) Olen saanut kovasti kehuja tänään tästä punasta!

      Delete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…