Skip to main content

MAC "Charmed I'm sure" matte lipstick - Marilyn Monroe


Well, I had to get the lipstick I wanted too ;) Especially because the SA was wearing this Charmed I'm sure lipstick and it looked stunning on her! I haven't been very interested in matte lipsticks in general. I used those when I was much younger and it felt too drying back then... But the formula these days is so much better :D Feels very nice on lips, the color is a perfect dark cool red. Smooth, creamy, very opaque. I need to use a lipliner with this.

No pitihän se himoitsemani huulipunakin MACin Marilyn Monroe kokoelmasta hakea ;) Varsinkin kun näin MAC myyjän käyttävän tätä Charmed I'm Sure-sävyä ja se oli hänellä niin upea! Yleensä olen matte-huulipunia vältellyt, eivät tosiaan olleet näin hyviä nuoruudessani ;) Ei siis ole kuivattavan tuntuinen (mutta toki oikein voidemaiset huulipunat ovat kosteuttavampia) vaan helppo levittää, pehmoinen, todella peittävä ja hyvin pysyvä! Väri on täydellinen Marilyn: tumma punainen. Kuvistakin huomaa, että minun täytyy käyttää rajauskynää tämän seurana (swatcheissa ei toki sitä ole).

blush: MAC The perfect cheek - Marilyn Monroe
lipstick: MAC Charmed I'm sure - Marilyn Monroe


Comments

  1. Voi graah! Paljonko noi Marilyn-kokoelman punat maksaa? Mun on ehkä ihan pakko saada toi! Hemmetti, kun MAC:ia ei saa Suomesssa kuin rajoitetusti. Pöh! ;-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. 21€ oli muistaakseni hinta :) Olen saanut kovasti kehuja tänään tästä punasta!

      Delete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…