Skip to main content

MAC Jungle camouflage full face kit - Carine Roitfeld

"Edgy and provocative, image-maker, editor and stylist, Carine Roitfeld edits her signature look into a collection of chic colours and tools inspired by her aesthetic, featuring limited-edition shades and two new seductive Eye and Cheek compacts."
Jungle Camouflage full face kit

4 eye shadows: 
-Dew, soft beige (veluxe pearl). Perfect beige for me!
-Camo, taupe (satin). Very nice neutral color, very flattering on daytime look with Dew.
-Bad Lieutenant, dark brown (matte)
-carbon, basic black (matte, permanent)

Neutral colors to create both natural & dramatic looks! The quality is very good, Dew is veluxe pearl which is my favorite MAC Eye shadow formula. When I first saw this palette, I thought it's a bit boring... But Now I have used this palette a lot! These neutral colors are just perfect :)

Jungle kit sisältää neutraaleja sävyjä niin luonnolliseen kuin dramaattiseenkin lookiin! Carbon on MACin vakkarisävyjä, pelkästään sen takia ei kannata setiä ostaa mutta hyvä kun tässä sekin on, mustalla saa tummennettua muita sävyjä tarvittaessa. Alkuun pidin palettia vähän tylsänä mutta huomasinkin tarttuvani tähän palettiin usein... Neutraalit sävyt ovat parhaimmillaan vain niin täydelliset moneen lookiin! On ollut nyt tämän kuukauden käytössä lähes päivittäin.

1 cremeblend blush: Bootcamp bronze

The cremeblend blush "Bootcamp Bronze" looks very dark and weird in my swatch :D I really didn't think I could wear it at all! But surprisingly the formula was sheer and easy to apply, it looked good! It's more like a bronzer though, I personally prefer brighter colors as a blush :) Maybe not my favorite color but I got interested in cremeblend blushes now. I used to have cream blushes year back and I have to admit that this is so_much_better :D So soft and blendable! Great for dry skins and those who want natural, glowing look. Great for travelling too, because no brush is needed. The formula is light, fresh and not sticky.

Setin poskipunasävy, "Bootcamp Bronze", näyttää todella tummalta ja oudolta! En kuvitellut voivani käyttää sitä ollenkaan, joten kokeilinkin sitä ensin illalla. Yllätyin suuresti, kun se näyttikin aivan luonnolliselta :D Levittyi kauniisti ja sävy oli läpikuultava. Itse en ehkä näin ruskeaa sävyä suuremmin suosi (vaikka siis yllättävän hyvä oli tämäkin!), raikkaammat sävyt toimivat ihollani paremmin, mutta sitäkin enemmän ihastuin cremeblendien koostumukseen! Edelliset voidemaiset poskipunani ovat vuosien takaa enkä kyllä kaiholla muistele...  Mutta tämä olikin todella kevyt, raikas ja helposti levittyvä, ei yhtään tahmainen tai liian rasvainen. Kätevä reissussa (ei tarvitse sivellintä) ja toki kuivalla iholla voidemaiset toimivat paremmin. Tämäkin antaa kivaa hohdetta iholle, kimallusta ei siis ole mukana ollenkaan.Inci, if you can see it...

Inci
EOTD 1: Dew (lid), Camo (crease) & Bad Lieutenant, dark brown (lower lash line)MAC Barcelona Red lipstick
MAC Cremeblend blush "Bootcamp bronze"


EOTD Jungle 2: Dew (lid) & Bad Lieutenant (crease)


Bootcamp Bronze, Cremeblend blush (to contour)
& The perfect cheek (as a blush)DISCLOSURE: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.


Comments

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja. Seuraan seuraajia :)

Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan, on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen!Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl.

HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei huono sekään. Pull…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…