Wednesday, October 10, 2012

My favorite: L'Oréal Caresse lip lacquer 200/ Princess

I don't need lip colors but the formula of L'Oréal Caresse lip lacquer felt so interesting, I had to test it :D At first it feels like water! Very cool & fresh feeling. In a minute it transforms into a non sticky cream, which is VERY lasting. After that (last for hours & hours) it still colors (=stains) the lips. Very often long lasting lip products feel dry on lips, but not this one.

I bought the color 200/ princess (orange-red).

This is the best long lasting lip product I have ever tested!

En huulituotteita todellakaan tarvitse mutta L'Oréalin uusi Caresse-huulilakka oli liian kiinnostava kauppaan jätettäväksi :D Tämä tosiaan tuntuu alkuun aivan vetiseltä, viileältä ja raikkaalta. Levittämisessä kannattaa kuitenkin olla tarkkana (aplikaattori on tähän erittäin hyvä!), sillä tämä huulilakka PYSYY. Ihan hetkessä huulilakka muuttuu ei-tahmaiseksi mutta erittäin kestäväksi voiteeksi. Voide kestää huulilla tuntikausia ja senkin jälkeen huulissa pysyy väri vielä pidempään. Ihana mahtava tuote! Yleensä pysyvät huulituotteet tuntuvat kuivilta huulilla mutta ei tämä Caresse. Ostin värin 200/ princess (oranssin punainen). Ostoslistalla on vaalein Lolita (?) vielä. 

Paras testaamani pitkäkestoinen huulituote ever! Hinta on varsin kohtuullinen (12.20€) ja pakkauskin on tyylikäs.
Have you tested this product? Do you like it?2 comments:

  1. Ostin tänään tämän ja sen violetin. Täytyy kyllä hakea pari sävyä lisää, tuntuu tosi hyvältä huulilla! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yllättävän hyvältä tosiaan :D Alkuun kun tuntuu todella nestemäiseltä! Testasin ensimmäisellä kerralla kädelle ja ajattelin, että onpas litkua O.o Mutta hetken päästä olikin muuttunut todella pysyväksi ja voidemaiseksi. Violettikin olisi ihana ja ne vaaleimmat...

      Delete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails