Skip to main content

My favorite: L'Oréal Caresse lip lacquer 200/ Princess

I don't need lip colors but the formula of L'Oréal Caresse lip lacquer felt so interesting, I had to test it :D At first it feels like water! Very cool & fresh feeling. In a minute it transforms into a non sticky cream, which is VERY lasting. After that (last for hours & hours) it still colors (=stains) the lips. Very often long lasting lip products feel dry on lips, but not this one.

I bought the color 200/ princess (orange-red).

This is the best long lasting lip product I have ever tested!

En huulituotteita todellakaan tarvitse mutta L'Oréalin uusi Caresse-huulilakka oli liian kiinnostava kauppaan jätettäväksi :D Tämä tosiaan tuntuu alkuun aivan vetiseltä, viileältä ja raikkaalta. Levittämisessä kannattaa kuitenkin olla tarkkana (aplikaattori on tähän erittäin hyvä!), sillä tämä huulilakka PYSYY. Ihan hetkessä huulilakka muuttuu ei-tahmaiseksi mutta erittäin kestäväksi voiteeksi. Voide kestää huulilla tuntikausia ja senkin jälkeen huulissa pysyy väri vielä pidempään. Ihana mahtava tuote! Yleensä pysyvät huulituotteet tuntuvat kuivilta huulilla mutta ei tämä Caresse. Ostin värin 200/ princess (oranssin punainen). Ostoslistalla on vaalein Lolita (?) vielä. 

Paras testaamani pitkäkestoinen huulituote ever! Hinta on varsin kohtuullinen (12.20€) ja pakkauskin on tyylikäs.
Have you tested this product? Do you like it?Comments

  1. Ostin tänään tämän ja sen violetin. Täytyy kyllä hakea pari sävyä lisää, tuntuu tosi hyvältä huulilla! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yllättävän hyvältä tosiaan :D Alkuun kun tuntuu todella nestemäiseltä! Testasin ensimmäisellä kerralla kädelle ja ajattelin, että onpas litkua O.o Mutta hetken päästä olikin muuttunut todella pysyväksi ja voidemaiseksi. Violettikin olisi ihana ja ne vaaleimmat...

      Delete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…