Skip to main content

My favorite: L'Oréal Caresse lip lacquer 200/ Princess

I don't need lip colors but the formula of L'Oréal Caresse lip lacquer felt so interesting, I had to test it :D At first it feels like water! Very cool & fresh feeling. In a minute it transforms into a non sticky cream, which is VERY lasting. After that (last for hours & hours) it still colors (=stains) the lips. Very often long lasting lip products feel dry on lips, but not this one.

I bought the color 200/ princess (orange-red).

This is the best long lasting lip product I have ever tested!

En huulituotteita todellakaan tarvitse mutta L'Oréalin uusi Caresse-huulilakka oli liian kiinnostava kauppaan jätettäväksi :D Tämä tosiaan tuntuu alkuun aivan vetiseltä, viileältä ja raikkaalta. Levittämisessä kannattaa kuitenkin olla tarkkana (aplikaattori on tähän erittäin hyvä!), sillä tämä huulilakka PYSYY. Ihan hetkessä huulilakka muuttuu ei-tahmaiseksi mutta erittäin kestäväksi voiteeksi. Voide kestää huulilla tuntikausia ja senkin jälkeen huulissa pysyy väri vielä pidempään. Ihana mahtava tuote! Yleensä pysyvät huulituotteet tuntuvat kuivilta huulilla mutta ei tämä Caresse. Ostin värin 200/ princess (oranssin punainen). Ostoslistalla on vaalein Lolita (?) vielä. 

Paras testaamani pitkäkestoinen huulituote ever! Hinta on varsin kohtuullinen (12.20€) ja pakkauskin on tyylikäs.
Have you tested this product? Do you like it?Comments

  1. Ostin tänään tämän ja sen violetin. Täytyy kyllä hakea pari sävyä lisää, tuntuu tosi hyvältä huulilla! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yllättävän hyvältä tosiaan :D Alkuun kun tuntuu todella nestemäiseltä! Testasin ensimmäisellä kerralla kädelle ja ajattelin, että onpas litkua O.o Mutta hetken päästä olikin muuttunut todella pysyväksi ja voidemaiseksi. Violettikin olisi ihana ja ne vaaleimmat...

      Delete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…