Skip to main content

Sleek Blush by 3: PumpkinI also bought a few Sleek blush palettes :) The quality is very good and well pigmented, the packaging stylish and pricing very affordable (13€)! The shipping was lower than before, below 4€.

This Sleek blush by 3 "Pumpkin" palette is contains 3 very pigmented colors:
-Lantern (shimmer/ satin, orange-red-coral). My favorite!
-Squash (shimmer/ satin, pink)
-P pie (matte, bright orange/ PUMPKIN :D). Surprisingly wearable, I really wasn't sure if I could wear P pie but it was in fact very nice!

If you are beginner, I think "Lace" palette might be better :)

P.S. I'll post swatches of "pink sprint" palette soon, it's a bit scary :D Bright & dark colors.

Sleekiltä tuli tilattua myös blush by 3 paletteja :) Laatu on loistava ja erittäin pigmenttinen, kuten Sleekillä yleensäkin, pakkaus littana sekä tyylikäs ja hintaa vain 13€. Postituskin paketilleni oli nyt alle 4€, ennen taisi olla melkein tuplat? 

Sleek blush by 3 "Pumpkin" sisältää nimensä mukaisesti lähinnä lämpimämpiä sävyjä.
-Lantern (satin/ shimmer, oranssihtavan punainen/ koralli). Suosikkini!
-Squash (satin/ shimmer, pinkki)
-P Pie (matta, kirkkaan oranssi, kurpitsan värininen :D). Yllättävän helppokäyttöinen ja minulle sopiva sävy. Luulin paletin nähtyäni aivan liian lämpimäksi (ja kirkkaaksi).

Jos olet enemmänkin aloittelija poskipunien suhteen, ehkäpä Lace-paletti olisi parempi ostos :) Tämä on minullekin hieman "pelottava" :D Ja pian saa swatchit myös toisesta paletista, Pink Sprint, se vasta onkin hurja!
Pumpkin 363: Lantern, squash, p pie
Pumpkin 363: Lantern, squash, p pieLantern (Pumpkin):Pumpkin Pie (Pumpkin): VERY bright orange but looked nice when applied VERY LIGHTLY!Squash (Pumpkin):

Comments

  1. Tuote-esittelypostauksesi ovat aina niin hyviä ja selkeitä! En ole piiitkään aikaan kommentoinut, mutta luen mielenkiinnolla yhä blogiasi :) Haluan myös suuresti kiittää, sillä bloggertilastojen mukaan blogisi kautta on monen monta sivunlatausta tullut minunkin pikkublogiini! Kiitos siis sivupalkkilinkityksestä <3

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…