Skip to main content

Sleek Blush by 3: PumpkinI also bought a few Sleek blush palettes :) The quality is very good and well pigmented, the packaging stylish and pricing very affordable (13€)! The shipping was lower than before, below 4€.

This Sleek blush by 3 "Pumpkin" palette is contains 3 very pigmented colors:
-Lantern (shimmer/ satin, orange-red-coral). My favorite!
-Squash (shimmer/ satin, pink)
-P pie (matte, bright orange/ PUMPKIN :D). Surprisingly wearable, I really wasn't sure if I could wear P pie but it was in fact very nice!

If you are beginner, I think "Lace" palette might be better :)

P.S. I'll post swatches of "pink sprint" palette soon, it's a bit scary :D Bright & dark colors.

Sleekiltä tuli tilattua myös blush by 3 paletteja :) Laatu on loistava ja erittäin pigmenttinen, kuten Sleekillä yleensäkin, pakkaus littana sekä tyylikäs ja hintaa vain 13€. Postituskin paketilleni oli nyt alle 4€, ennen taisi olla melkein tuplat? 

Sleek blush by 3 "Pumpkin" sisältää nimensä mukaisesti lähinnä lämpimämpiä sävyjä.
-Lantern (satin/ shimmer, oranssihtavan punainen/ koralli). Suosikkini!
-Squash (satin/ shimmer, pinkki)
-P Pie (matta, kirkkaan oranssi, kurpitsan värininen :D). Yllättävän helppokäyttöinen ja minulle sopiva sävy. Luulin paletin nähtyäni aivan liian lämpimäksi (ja kirkkaaksi).

Jos olet enemmänkin aloittelija poskipunien suhteen, ehkäpä Lace-paletti olisi parempi ostos :) Tämä on minullekin hieman "pelottava" :D Ja pian saa swatchit myös toisesta paletista, Pink Sprint, se vasta onkin hurja!
Pumpkin 363: Lantern, squash, p pie
Pumpkin 363: Lantern, squash, p pieLantern (Pumpkin):Pumpkin Pie (Pumpkin): VERY bright orange but looked nice when applied VERY LIGHTLY!Squash (Pumpkin):

Comments

  1. Tuote-esittelypostauksesi ovat aina niin hyviä ja selkeitä! En ole piiitkään aikaan kommentoinut, mutta luen mielenkiinnolla yhä blogiasi :) Haluan myös suuresti kiittää, sillä bloggertilastojen mukaan blogisi kautta on monen monta sivunlatausta tullut minunkin pikkublogiini! Kiitos siis sivupalkkilinkityksestä <3

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…