Tuesday, October 16, 2012

Sleek Blush by 3: PumpkinI also bought a few Sleek blush palettes :) The quality is very good and well pigmented, the packaging stylish and pricing very affordable (13€)! The shipping was lower than before, below 4€.

This Sleek blush by 3 "Pumpkin" palette is contains 3 very pigmented colors:
-Lantern (shimmer/ satin, orange-red-coral). My favorite!
-Squash (shimmer/ satin, pink)
-P pie (matte, bright orange/ PUMPKIN :D). Surprisingly wearable, I really wasn't sure if I could wear P pie but it was in fact very nice!

If you are beginner, I think "Lace" palette might be better :)

P.S. I'll post swatches of "pink sprint" palette soon, it's a bit scary :D Bright & dark colors.

Sleekiltä tuli tilattua myös blush by 3 paletteja :) Laatu on loistava ja erittäin pigmenttinen, kuten Sleekillä yleensäkin, pakkaus littana sekä tyylikäs ja hintaa vain 13€. Postituskin paketilleni oli nyt alle 4€, ennen taisi olla melkein tuplat? 

Sleek blush by 3 "Pumpkin" sisältää nimensä mukaisesti lähinnä lämpimämpiä sävyjä.
-Lantern (satin/ shimmer, oranssihtavan punainen/ koralli). Suosikkini!
-Squash (satin/ shimmer, pinkki)
-P Pie (matta, kirkkaan oranssi, kurpitsan värininen :D). Yllättävän helppokäyttöinen ja minulle sopiva sävy. Luulin paletin nähtyäni aivan liian lämpimäksi (ja kirkkaaksi).

Jos olet enemmänkin aloittelija poskipunien suhteen, ehkäpä Lace-paletti olisi parempi ostos :) Tämä on minullekin hieman "pelottava" :D Ja pian saa swatchit myös toisesta paletista, Pink Sprint, se vasta onkin hurja!
Pumpkin 363: Lantern, squash, p pie
Pumpkin 363: Lantern, squash, p pieLantern (Pumpkin):Pumpkin Pie (Pumpkin): VERY bright orange but looked nice when applied VERY LIGHTLY!Squash (Pumpkin):

2 comments:

  1. Tuote-esittelypostauksesi ovat aina niin hyviä ja selkeitä! En ole piiitkään aikaan kommentoinut, mutta luen mielenkiinnolla yhä blogiasi :) Haluan myös suuresti kiittää, sillä bloggertilastojen mukaan blogisi kautta on monen monta sivunlatausta tullut minunkin pikkublogiini! Kiitos siis sivupalkkilinkityksestä <3

    ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails