Friday, April 12, 2013

Coverderm perfect face & compact powder


Sain testiini muutamia Coverderm-tuotteita, sarja on saapunut nyt myös tänne Suomeen. Yllätyin Perfect Face-meikkivoiteen luonnollisesta lopputuloksesta! Siis tokihan se peittää, mutta lopputulos on kuitenkin arkeenkin sopiva :) Kesti tosiaan hetken ennen kuin uskalsin testatakaan, kun kuvittelin tuotteen olevan "pakkeli" :D Onneksi olin väärässä!  Erityisesti pidän tästä iltamenoissa, tuote nimittäin pysyy moitteettomana pitkään ja iho kutakuinkin täydellinen tämän kanssa. Sellainen ihana satiininen mattapinta, juuri sellainen mistä eniten pidän. Tuote oli mielestäni ihan helppo levittää tarpeeksi ohuelti pakkauksessa olleella sienellä. Kannattaa levittää pieni määrä kerrallaan, lisääminen on aina helppoa! Poistaminen onnistui hyvin Clinique Take the day off balmilla & Cliniquen kasvosaippualla, sarjasta löytyy omatkin puhdistusaineet, jos muuten käytät kevyempiä puhdistustuotteita.

Maahantuoja arvioi oikean sävyni aivan oikein (no 3, neutraali vaalea), kuvan perusteella pelkäsin sitä liian tummaksi. Sarjasta löytyy siis vaaleampiakin sävyjä.

Hinta on 43€/ 30ml ja tuotetta löytyy ainakin maahantuojan verkkokaupasta.


kuvassa pakkauskessa ollut meikkisieni.

Sävy 3


1 vaalein, 2 punertava, 3 neutraali :)Compact Powder/ Dry-Sensitive skin: Ihan hyvä kivipuuteri :) En tosiaan juurikaan käytä puutereita eli tässä kohtaa en osaa oikein muihin verrata. Käytän nyt tätä ja pidän tuotteesta. Levitän itse tämän kevyesti siveltimellä, kun en suuremmin edes tarvitse. Puuterissa on tuoksu, ihan miellyttävä. Tuotteen alla on ilmastoitu paikka (mukana olevalle) puuterivipalle, eli vippaa ei tarvitse säilyttää puuterin päällä. Siitä plussaa.Coverderm Vanish anti-rougeur make-up sopii erityisesti couperosan peittämiseen. Tuote on yllättävän tumma mutta sulautui ihonsävyyn hyvin. Itselleni tällä ei ollut tarvetta enää Perfect Face-meikkivoiteen jälkeen mutta jos punaisuutta löytyy, saattaa olla toimiva tuote!

DISCLOSURE: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.


1 comment:

  1. Onpa hintoja! Eivät nuo muualla ole niin kalliita. :/

    ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails