Skip to main content

Coverderm perfect face & compact powder


Sain testiini muutamia Coverderm-tuotteita, sarja on saapunut nyt myös tänne Suomeen. Yllätyin Perfect Face-meikkivoiteen luonnollisesta lopputuloksesta! Siis tokihan se peittää, mutta lopputulos on kuitenkin arkeenkin sopiva :) Kesti tosiaan hetken ennen kuin uskalsin testatakaan, kun kuvittelin tuotteen olevan "pakkeli" :D Onneksi olin väärässä!  Erityisesti pidän tästä iltamenoissa, tuote nimittäin pysyy moitteettomana pitkään ja iho kutakuinkin täydellinen tämän kanssa. Sellainen ihana satiininen mattapinta, juuri sellainen mistä eniten pidän. Tuote oli mielestäni ihan helppo levittää tarpeeksi ohuelti pakkauksessa olleella sienellä. Kannattaa levittää pieni määrä kerrallaan, lisääminen on aina helppoa! Poistaminen onnistui hyvin Clinique Take the day off balmilla & Cliniquen kasvosaippualla, sarjasta löytyy omatkin puhdistusaineet, jos muuten käytät kevyempiä puhdistustuotteita.

Maahantuoja arvioi oikean sävyni aivan oikein (no 3, neutraali vaalea), kuvan perusteella pelkäsin sitä liian tummaksi. Sarjasta löytyy siis vaaleampiakin sävyjä.

Hinta on 43€/ 30ml ja tuotetta löytyy ainakin maahantuojan verkkokaupasta.


kuvassa pakkauskessa ollut meikkisieni.

Sävy 3


1 vaalein, 2 punertava, 3 neutraali :)Compact Powder/ Dry-Sensitive skin: Ihan hyvä kivipuuteri :) En tosiaan juurikaan käytä puutereita eli tässä kohtaa en osaa oikein muihin verrata. Käytän nyt tätä ja pidän tuotteesta. Levitän itse tämän kevyesti siveltimellä, kun en suuremmin edes tarvitse. Puuterissa on tuoksu, ihan miellyttävä. Tuotteen alla on ilmastoitu paikka (mukana olevalle) puuterivipalle, eli vippaa ei tarvitse säilyttää puuterin päällä. Siitä plussaa.Coverderm Vanish anti-rougeur make-up sopii erityisesti couperosan peittämiseen. Tuote on yllättävän tumma mutta sulautui ihonsävyyn hyvin. Itselleni tällä ei ollut tarvetta enää Perfect Face-meikkivoiteen jälkeen mutta jos punaisuutta löytyy, saattaa olla toimiva tuote!

DISCLOSURE: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.


Comments

  1. Onpa hintoja! Eivät nuo muualla ole niin kalliita. :/

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…