Skip to main content

Coverderm perfect face & compact powder


Sain testiini muutamia Coverderm-tuotteita, sarja on saapunut nyt myös tänne Suomeen. Yllätyin Perfect Face-meikkivoiteen luonnollisesta lopputuloksesta! Siis tokihan se peittää, mutta lopputulos on kuitenkin arkeenkin sopiva :) Kesti tosiaan hetken ennen kuin uskalsin testatakaan, kun kuvittelin tuotteen olevan "pakkeli" :D Onneksi olin väärässä!  Erityisesti pidän tästä iltamenoissa, tuote nimittäin pysyy moitteettomana pitkään ja iho kutakuinkin täydellinen tämän kanssa. Sellainen ihana satiininen mattapinta, juuri sellainen mistä eniten pidän. Tuote oli mielestäni ihan helppo levittää tarpeeksi ohuelti pakkauksessa olleella sienellä. Kannattaa levittää pieni määrä kerrallaan, lisääminen on aina helppoa! Poistaminen onnistui hyvin Clinique Take the day off balmilla & Cliniquen kasvosaippualla, sarjasta löytyy omatkin puhdistusaineet, jos muuten käytät kevyempiä puhdistustuotteita.

Maahantuoja arvioi oikean sävyni aivan oikein (no 3, neutraali vaalea), kuvan perusteella pelkäsin sitä liian tummaksi. Sarjasta löytyy siis vaaleampiakin sävyjä.

Hinta on 43€/ 30ml ja tuotetta löytyy ainakin maahantuojan verkkokaupasta.


kuvassa pakkauskessa ollut meikkisieni.

Sävy 3


1 vaalein, 2 punertava, 3 neutraali :)Compact Powder/ Dry-Sensitive skin: Ihan hyvä kivipuuteri :) En tosiaan juurikaan käytä puutereita eli tässä kohtaa en osaa oikein muihin verrata. Käytän nyt tätä ja pidän tuotteesta. Levitän itse tämän kevyesti siveltimellä, kun en suuremmin edes tarvitse. Puuterissa on tuoksu, ihan miellyttävä. Tuotteen alla on ilmastoitu paikka (mukana olevalle) puuterivipalle, eli vippaa ei tarvitse säilyttää puuterin päällä. Siitä plussaa.Coverderm Vanish anti-rougeur make-up sopii erityisesti couperosan peittämiseen. Tuote on yllättävän tumma mutta sulautui ihonsävyyn hyvin. Itselleni tällä ei ollut tarvetta enää Perfect Face-meikkivoiteen jälkeen mutta jos punaisuutta löytyy, saattaa olla toimiva tuote!

DISCLOSURE: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.


Comments

  1. Onpa hintoja! Eivät nuo muualla ole niin kalliita. :/

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…