Skip to main content

MAC PRO Longwear paint pots: Frozen Violet & Antique Diamond

MACiltä löytyy nyt myös PRO Longwear paint potit, jotka sopivat loistavasti pohjustajiksi luomiväreille. Pysyvyydestä on minun paha mennä sanomaan sen enempää, pysyvyysongelmia kun ei minulla juurikaan ole, mutta saihan näillä ihanan efektin aikaan! Varsinkin tuo Frozen Violet... Oih! Teki Paesen Retro Style-luomiväristä ihan_täydellisen! Kehujakin tuli meikistä :) 

Koostumus on mainio: levittyy kauniisti (käytin littanaa synteettistä sivellintä) ja kuivui juuri sopivassa ajassa (=ehti levittää muttei tarvinnut odottaa kuivumista). Näissä oli molemmissa aika läpikuultava lopputulos, en yksinään käyttäisi. En huomannut juurikaan eroa tavallisiin Paint poteihin verrattuna, hyviä ovat molemmat versiot! Koostumuseroja eri sävyjen välillä on, näistäkin Frozen Violet oli enemmän mieleeni. 
Frozen Violet: frosted purple silver 
Antique Diamond: frosted olive silver
MAC PRO Longwear Paintpots are lovely primers for eyeshadows. The quality felt nice: it was easy to apply (I used flat synthetic brush) and dried quickly enough (but not too quickly to apply). I wouldn't use these alone, not opaque enough for that purpose, but looked great as a primer. Especially Frozen Violet... Lovely! I used it under Paese Retro Style eyeshadow and it looked stunning!


Frozen Violet Paint Pot


MAC pro longwear paint pot in Frozen violet & Paese Retro Style eyeshadow

Earrings: Glitter


same makeup with red lips and different earrings :)
Earrings are from Glitter.Antique Diamond Paint Pot

MAC pro longwear paint pot in Antique Diamond & Paese Retro Style eyeshadowDISCLOSURE: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.


Comments

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…