Skip to main content

L'Oreal Color Riche nail polish "Exotic Canaries"

Ihastuin keltaiseen tänä keväänä. Ihan outo väri minulle, ei ole tainnut koskaan olla lempivärejäni :D Onneksi löysin Stokkalta Vilan keltaiset farkut, itse asiassa kahdet kappaleetkin, sen verran tykkäsin niistä! Tykkään yhdistää keltaiseen joko mustaa ja harmaata tai kirkkaansinistä. Alla onkin hiukan kuvia värikkäistä keväthankinnoistani.

Toki piti saada kirkkaankeltaiset kynnetkin farkkujen kaveriksi, meikkibloggaaja kun olen ;) Kiertelin kosmetiikkaosastolla ja googlettelin sävyjen arvioita mutta ei oikein mikään näyttänyt tarpeeksi kirkkaalta ja keltaiselta. Ei kunnes iskin silmäni L'Orealin Exotic Canariesiin: TÄYDELLISTÄ!

L'Oreal Color Riche-lakan laatu on ihan mainio ja hinta kohtuullinen (noin 5.90€). Pullo on pienehkö mutta takuulla riittävä, ainakin tällaisissa erikoisväreissä.

My favorite color this spring seems to be bright yellow! I like to use yellow with grey/ black or blue. Naturally I needed a bright yellow nail polish too ;) L'Oreal Exotic Canaries was exactly the color I was looking for, it wasn't too expensive and the quality was nice.


Kammottavan kynteni (lupaan, että ne eivät tule esiintymään blogissani turhan
usein :D) ja 2 kerrosta Exotic Canaries-lakkaa.


Espritin ihanan värinen toppi oli myös ihan_pakko ostaa!

Gina Tricotista tarttuivat mukaan myös hauskat keltaiset höyhen-korvikset :D
Nämä myydään kolmen settinä (mukana myös pinkit ja turkoosit).

Dna:n kuvausta The Voice of Finlandissa :D Keltainen ja
sininen on ihana yhdistelmä, tykkään!
Jakku H&M, laukku Maria Carla (parin vuoden takaa)
Oletteko hullaantuneet väreihin tänä keväänä?
Comments

 1. Mulla keltainen tulee silmämeikkeihin joka kevät, ihan niinkuin tulppaanit ja loskakelit <3. Keltaisia vaatteita en juurikaan omista ja kynsilakatkin on usein too much mutta kirkkaankeltainen luomiväri toimii aina.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen käyttänyt aika hillittyjä keltaisia luomivärejä mutta ehkä tämän muun värikkyyden seuraksi kirkkaan keltaiset luomet olisivat jo "vähän liikaa" ;)

   Delete
 2. Voi herranjestas ootpa tyylikäs tuossa viimeisessä kuvassa! :) Kertakaikkisen upea ja chic!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, kiitos :D Tykkään kovasti itsekin tuosta yhdistelmästä!

   Delete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …