Skip to main content

Inglot Color Play mascara/ blue


My first mascara back in 80's was bright blue (but with glitter) and when I saw this BRIGHT blue mascara at Inglot store I just had_to_get_it :D The color is bright, I like to wear mascara this bright with neutral colored eyeshadows. You can also wear this over black mascara to make it darker and less bright or just on your lower lashes.

Ensimmäinen ripsarini 80-luvun lopulla oli kirkkaansininen glitterillä :D Nyt kun näin tämän kirkkaansinisen Color Play mascara Inglotilla, en mahtanut itselleni mitään. Tämän mascaran väri on TODELLA kirkas, itse tykkään yhdistää näin kirkkaan sävyn neutraalien luomivärien kanssa. Kirkasta mascaraa voi myös laittaa mustan päälle, vaikka ihan ripsien päihin, ja näin toki lopputulos on vähemmän raju. Tai laittaa vain alaripsiin. Itse laitoin ensimmäiseen meikkiin ohuen kerroksen Kanebon 38 lengthening mascaraa taivutusta pitämään ja päälle runsaasti Color Play blue 03-sävyä. Seuraava meikki samoilla luomiväreillä mutta mascarana vain Inglotin color play. 

Väri näkyi oikeastaan vain auringonvalossa kunnolla, sisällä ei kukaan huomannutkaan sinisiä ripsiäni. Pöh :D

Hinta 15.50€.


EOTD 1:
eyeshadows: MAC Shroom & UD Buck
mascaras: Kanebo 38 lengthening & Inglot color play blue

Nobody even noticed my blue lashes so next day I tested Color Play mascara alone ;)eye shadows: MAC Shroom, UD Naked & UD Buck


A Star All Heart ear rings (Michael Monroe/ Kalevala Koru)
EOTD 2:
eyeshadows: MAC Shroom & UD Buck
mascara: Inglot Color Play blue

Korvakorut: Glitter Comments

  1. Hitsi miten hyvältä näyttää! Mun mielestä se on just täydellinen tuollaisena pienenä sinisenä jujuna meikissä. Tässä tulee taas Inglot-himoja. :)

    ReplyDelete
  2. Great post and this cosmetic products are really good, Inglot cosmetics is available online only on this site Majorbrands.in

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…