Skip to main content

Inglot Color Play mascara/ blue


My first mascara back in 80's was bright blue (but with glitter) and when I saw this BRIGHT blue mascara at Inglot store I just had_to_get_it :D The color is bright, I like to wear mascara this bright with neutral colored eyeshadows. You can also wear this over black mascara to make it darker and less bright or just on your lower lashes.

Ensimmäinen ripsarini 80-luvun lopulla oli kirkkaansininen glitterillä :D Nyt kun näin tämän kirkkaansinisen Color Play mascara Inglotilla, en mahtanut itselleni mitään. Tämän mascaran väri on TODELLA kirkas, itse tykkään yhdistää näin kirkkaan sävyn neutraalien luomivärien kanssa. Kirkasta mascaraa voi myös laittaa mustan päälle, vaikka ihan ripsien päihin, ja näin toki lopputulos on vähemmän raju. Tai laittaa vain alaripsiin. Itse laitoin ensimmäiseen meikkiin ohuen kerroksen Kanebon 38 lengthening mascaraa taivutusta pitämään ja päälle runsaasti Color Play blue 03-sävyä. Seuraava meikki samoilla luomiväreillä mutta mascarana vain Inglotin color play. 

Väri näkyi oikeastaan vain auringonvalossa kunnolla, sisällä ei kukaan huomannutkaan sinisiä ripsiäni. Pöh :D

Hinta 15.50€.


EOTD 1:
eyeshadows: MAC Shroom & UD Buck
mascaras: Kanebo 38 lengthening & Inglot color play blue

Nobody even noticed my blue lashes so next day I tested Color Play mascara alone ;)eye shadows: MAC Shroom, UD Naked & UD Buck


A Star All Heart ear rings (Michael Monroe/ Kalevala Koru)
EOTD 2:
eyeshadows: MAC Shroom & UD Buck
mascara: Inglot Color Play blue

Korvakorut: Glitter Comments

  1. Hitsi miten hyvältä näyttää! Mun mielestä se on just täydellinen tuollaisena pienenä sinisenä jujuna meikissä. Tässä tulee taas Inglot-himoja. :)

    ReplyDelete
  2. Great post and this cosmetic products are really good, Inglot cosmetics is available online only on this site Majorbrands.in

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…