Skip to main content

Clinique skin care products

I think the most important thing in skin care is the find the balance: the right products and routines to make your skin look and feel good. It's not always easy. My mom found her products finally from Mary Kay and my skin seems to love Clinique. I bought some new products and got some samples, but here is my skin care routine at the moment.


Tärkeintä ihonhoidossa on löytää omalle iholle sopivat tuotteet, jotka saavat ihon toimimaan mahdollisimman hyvin ja tasapainoon. Äidilleni tuotteet löytyivät Mary Kayltä ja itse pidän Cliniquesta. Ostin muutamia uusia tuotteita sekä sain näytteitä, ensin tuossa alla on tällä hetkellä käyttämäni inonhoitotuotteet.

Morning:
-Clinique Liquid Facial soap Mild
-Clinique Mild clarifying lotion/ Clarifying lotion 1
-L'Oreal youth code serum
-Biotherm Skin-Ergetic gel cream

Evening:
-Clinique Take the day off balm (eye makeup remover)
(-Clinique Rinse off foaming cleanser)
-Clinique liquid facial soap mild
-Clinique Mild clarifying lotion/ clarifying lotion 1
-Clinique Turnaround overnight

Sometimes:
-Clinique Turnaround concentrate

And then some new products...


7 day scrub cream: This is supposed to be a gentle enough to use daily. I don't feel that I personally need to exfoliate my skin daily (or even weekly) and I didn't find this especially gentle. Nice but not special. I'll use this trial size but won't buy a full size.


Kyseessä on kuorinta, jonka pitäisi olla niin hellävarainen, että sit voi käyttää päivittäin. Henkilökohtaisesti en kuorintaa päivittäin (tai edes viikottain) tarvitse ja sama päti tämänkin tuotteen kanssa. Ei tuntunut mitenkään erityisen hellävaraiselta, riippuu toki paljon ihotyypistäkin... Minulle siis riittää tämä näytekoko, ihan kiva tuote ja voin toki harvakseltaan käytellä pois, mutta en osta uutta.
Repairwear eye cream: Apparently I don't "need" this product since I think a nice basic eye cream :D I also tested a small sample of Turnaround mask and felt the same way: Not necessary for me.


Ilmeisesti Repairwear eye cream on "tarpeeton" tuote minulle: Tuntui ihan perussilmänympärysvoiteelta. Saa enemmän vaikutuksia All About Eyes roll on seerumillakin. Sama "turha" fiilis tuli Turnaround-naamiosta. Konsuletti kyllä sanoikin, etten sitä tarvitse mutta halunsinpa testata ;) Kannattaa siis kuunnella konsulentinkin ehdotuksia, ihosi saattaa olla hyvinkin erilainen kuin minun/ jonkun muun bloggarin.


Mild Clarifying lotion (alcohol free): Oh, I LOVE this one! Mild clarifying lotion is like a lotion, not liquid. Very moisturizing and alcohol free. Apply generously on the skin, contains BHA (salicylic acid). I also use Clarifying lotion 1, I use "Mild" when my skin feel dry :)


Tämä Mild Clarifying lotion olikin uusi tuttavuus ja hyvä, että tuli hankittua! On tosiaan koostumukseltaan paksumpaa, lähes geelimäistä nestettä. Pullossakin läpinäkymätön. Erittäin kosteuttava ja alkoholiton. Konsulentin ohjeen mukaan reilulusti iholle, tekee ihon todella pehmoiseksi. Tuote sisältää BHA:ta (salisyylihappo), joten kuorii/ uudistaa ihoa. Käytössäni on myös alholipitoinen Clarifying Lotion 1, vaihtelen näitä ihon kuivuuden mukaan. Testasin myös Clarifying Lotion 2:n mutta se oli pakko pestä pois iholta. Alkoi hirmuinen kirvely... Lieneekö sisältävän enemmän metholia tms? Näppyläkohtiin voin sitäkin laittaa ja siinä onkin tehokas.
Rinse-Off Foaming Cleanser: This is VERY CONCENTRATED product! Just a tiny amount of this is enough. Follow with Clinique cleanser, I use Liquid facial wash mild. Creamy lather, makes skin squeaky clean (some like the feeling, some not). Don't use on eye area, it's too drying. This will last ages  :D


Kiinnostuin tuotteesta, oli Stokkalla nimittäin esillä yhtenä eniten myytynä Clinique-tuotteena. Kyseessä on siis kasvomeikin (ei silmille) puhdistukseen tarkoitettu tuote, jonka jälkeen käytetään Cliniquen kasvosaippuaa. Ehkä tuote on tarpeellisempi kiinteän kasvosaippuan kanssa? Käyttämäni Liquid facial soap puhdistaa meikin varsin hyvin. Tuote on erittäin riittoisaa, todella uskomattoman pieni määrä riittää tekemään kunnon vaahdon! Iho tulee rutisevan puhtaaksi (toiset tykkäävät tunteesta, toiset eivät). Silmien ympärille ei kannata käyttää jo ohjeenkin mukaan, tuote tosiaan on kuivattava ja kirvelee silmissä. Alkuun pidin tätä kivana tuotteena mutta ehkä hieman tarpeettomana mutta kyllähän tämä ihon kivan puhtaaksi saa, jäin siis hieman koukkuun jo :DComments

  1. Nice routine. I absolutely love Clinique stuff. Everything from that line worked so well.

    ReplyDelete
  2. Thanks for the blog, great tips and information which is useful for all...

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…