Skip to main content

Elizabeth Arden 8 hour-products

Well, Elizabeth Arden 8 hour products are iconic, I used some of the products as a teenager and that was "a few" years ago ;D I bought a body treatment (works well as a hand cream) & lip balm, the sample set were a free gift with purchase.

Most of the product have that "8 hour cream" smell, you either love it or hate it, I guess. It's strong. I like it in lip balm, feels like medicine (=effective). LOL


Elizabeth Ardenin 8 Hour-tuotteet ovat klassikkoja, itsekin niitä käyttelin jo teininä "muutama vuosi sitten" ;) Nyt laivalta tarttui mukaan jättipurkki vartalovoidetta (käyttelen lähinnä käsille ja jaloille) sekä huulirasva, matkakokoiset tulivat kaupanpäällisinä. 


Suurimmassa osassa sarjan tuotteista on sama tuoksu, voimakas ja jotenkin lääkemäinen. Veikkaan, että tästä joko tykkää tai sitten inhoaa... Tuoksuu kyllä tehokkaalta ja se varmaan on tarkoituskin :D Itse siedän tuoksun parhaiten huulirasvassa.


8 hour cream body treatment (Mega size 530 ml)


Thick body butter, I use this on my hands & feet. Contains a lot of shea butter and also some silicones.


Koostumukseltaan paksua, oikein miellyttävän tuntuista. Tuoksu on voimakas, en tätä aamulla haluaisi koko vartalolle laittaa, en välttämättä halua tuoksua tältä muiden nenään kuitenkaan :D Toimii kivasti käsi- ja jalkavoiteenakin. Sisältää paljon karitea (shea butter) sekä myös silikoneja.


Inci8 Hour cream lip protectant


A classic. And this really in effective :) Strong scent.


Huulirasvaklassikko! Ei halpa mutta tehokas, erittäin voimakas tuoksu.
8 hour cream, skin protectant

This is in fact the first time, I test this classic! I got a free sample of this. The product is very good for very dry skin/ lips. Very strong scent but fragrance free version is available too.

The skincare classic that soothes, restores, calms and helps relieve chapped, cracked, dry skin. Soothes roughness, redness and minor skin irritations.
Created in 1930 by Elizabeth Arden to soothe skin, Eight Hour Cream Skin Protectant became an instant and overwhelming success. What made it so effective is a combination of petrolatum, a skin-soothing beta-hydroxy in one of its first cosmetic uses, and vitamin E. The apricot colored balm was so beneficial to her clients, Miss Arden used it to soothe her famous thoroughbred horses' legs. Even its name came about thanks to a remarkable performance - a loyal client used it to treat her child's skinned knee and "eight hours later" the skin was all better. shop.elizabetharden.com


Tämä 8 hour creme skin protectant on se alkuperäinen klassikkotuote 1930-luvulta. Itse testasin tätä nyt ihan ensimmäistä kertaa, sain näytekoon kaupanpäällisenä. Käytän lähinnä huuliin ja tämä rasvainen voide tuntuu tosiaan tehokkaalta. Tehokkaammalta jopa kuin huulirasva, joka sekin on kyllä loistava kuiville huulille.  Käytössä toki huulirasva on helpompi :) Tuoksu on erittäin voimakas mutta tästä on saatavilla myös tuoksuton versio.


Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant on klassikkotuote jolla on useita käyttötapoja, esim: hoitaa rohtuneita huulia, kynsinauhoja, kuivia kantapäitä, pieniä palovammoja, auringonpolttamia, ihottumia, hyttysenpuremia ja laittaa kulmakarvat ojennukseen.Sopii kaikille ihotyypeille. 30 ml.
Erittäin kuiva käsien iho: sekoita käsivoiteeseen, käytä yövoiteena puuvillakäsineiden kanssa. Jos kynsinauhasi ovat kuivat: hiero niihin voidetta joka pehmittää kynisnauhat ja vahvistaa kynsiäsi.
Kuivat huulet: käytä huulirasvan sijasta parantamaan rohtuneen ja halkeilevan ihon
Pieniin palohaavoihin: käytä auringon polttamalle iholle, lievittää pieniä palovammoja ja auttaa ihoa parantumaan nopeammin.
Ihon kuivat alueet: levitä tilapäisesti ilmeneviin kuiviin kohtiin puhtaalle iholle. www.pretty.fi

Hand Treatment


Excellent hand cream for dry hands. Absorbs quickly. I wish this would be sold in fragrance free version too...


Erinomainen käsivoide kuivalle iholle, itselläni tosin myös tuo body butter toimii hyvin! Imeytyy nopeasti ja suojaa ihoa. Tuoksuton versio olisi kiva.Daily moisturizer

I have tested this only on my neck, feels ok.Comments

  1. I have never been able to get used to the smell, but I love the results of all 8 hour cream products. So they are great indeed!

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…