Tuesday, March 6, 2012

Mary Kay Lemongrass & Sweet Plum eye shadow swatches & EOTD, Mary kay party

*I don't sell May Kay products*

My favorite eye shadow combo is light green with plum, here with Mary Kay Lemongrass and Sweet Plum eye shadows. Both of the eye shadows are pigmented and just perfect :D


Suosikkiluomiväriyhdistelmäni on vaaleanvihreä kera luumun, tässä meikki Mary kayn Lemongrass ja sweet plum luomivärien kanssa. Laatu on näissä tosiaan aivan ihanan pigmenttinen!
I also hosted a Mary Kay party, because my mom & my friend were interested to test the products. My mom has a very difficult skin and she REALLY fell in love with MK skin care products (Miracle set?) & Satin Hands set. I prefer the make up and Pumpuli (one of my cats) was very interested too, she recommends "Satin Paws Set" for your beautiful cats ;) Just walk over and let your owner do the cleaning up. LOL.

I REALLY should have taken before & after pictures of my mom... Her (very difficult, dry & hyper sensitive) skin is SO MUCH better after she started to use MK products! I'm really very surprised.


Pidin itse myös Mary kay-kutsut, kaverini ja äitini pyynnöstä, itse saan näitä esittelijäystäväni kautta ihan helposti testailtua muutenkin :) Äidilläni on todella herkkä iho ja hän rakastui MK tuotteisiin (Miracle set kasvoille ja Satin Hands set käsille) aivan totaalisesti. Olisi tosiaan pitänyt ottaa ennen ja jälkeen kuvat, olen nimittäin itsekin aivan ihmeissäni! Oma ihoni on niin hyvässä kunnossa kuin vain voi olla eli itse en huomannut kertatestauksella muutoksia (toki hyvältä tuntuivat) ja käyttelen yhä Cliniqueta. Meikit ovat kyllä vieneet sydämeni :D


Kissani Pumpuli kiinnostui tuotteista myös kovasti. Hän suositteleekin kaikille kissakaunottarille Satin Paws Setiä: kävele vain yli ja anna ihmispalvelijoiden hoitaa siivouspuoli ;)


I got a fragrance free Satin Hands Set as a gift, not bad! My review can be found from here.


5 comments:

 1. Mary Kay-tuotteet on kyllä ihania mutta mulle liian kalliita, en vaan millään raaskisi niitä ostaa. Käytin MK-ihonhoitotuotteita toissa kesänä mutta ihoni oli kovin hunossa kunnossa ja minusta tuintui, että jokin tuotteista sai ihoni huonompaan kuntoon/ei muuten vaan sopinut sillä hetkellä joten kokeilu jäi siihen. Toisaalta hyvä koska hinta on niin suolainen mutta toisaalta harmi koska tuotteet ovat oikeasti hirmu hyvälaatuisia. Jos vaan kukkaronnyörit antaa myöten niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Siis muitakin, sinähän oletkin jo kokeillut. ;-)

  ReplyDelete
 2. Laatu tosian yllätti, en ajatellut kovin hyviksi :D Itse toki ihonhoidossa käytän Cliniqueta, ne kun sopivat niin hyvin minulle. Mutta kiva, kun äitikin löysi suosikkinsa :D Käsisetti on kallis mutta kestää kyllä ikuisesti ja softener on loistava myös huulille. Poskipunat ja luomivärit ovat ihania!

  ReplyDelete
 3. Hehee, meidän kissoilla on samantapainen suhtautuminen samanmerkkiseen kosmetiikkaan. :D Mä olen hetken ollut osa-aikakonsulttina, kun olen kanssa todennut sekä ihonhoito- että meikkipuolen aivan järkyttävän hyväksi, ja kissat kyllä osallistuu joka ikiseen happeningiin, joka meidän huushollissa tapahtuu. Ei ole mitään sen ihanampaa kuin kävellä tuotetarjottimen yli. :D

  ReplyDelete
 4. Mary Kayn Full coverage foundation on yksi parhaista meikkivoiteista rutikuivalle iholleni. Sävyvalikoima on huima, ja hinta n. 10€ ebaysta ostettuna.

  ReplyDelete
 5. I'm sorry that I need to reply in English. I have skin like your mother. I also should have taken before and after pictures. My skin just loves it. I don't use the day and night solution, just the moisturizer and cleanser (with the even complexion essence). Anyway, I love this look! I would never have thought to put these colors together, but they look lovely on you. It's funny, I'm in the process of switching to Mary Kay and minerals, an odd combination. I followed your blog for some mineral reviews and looks, and you also do a Mary Kay one! Thank you for the great photos, combinations and reviews.

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails