Skip to main content

Mary Kay Lemongrass & Sweet Plum eye shadow swatches & EOTD, Mary kay party

*I don't sell May Kay products*

My favorite eye shadow combo is light green with plum, here with Mary Kay Lemongrass and Sweet Plum eye shadows. Both of the eye shadows are pigmented and just perfect :D


Suosikkiluomiväriyhdistelmäni on vaaleanvihreä kera luumun, tässä meikki Mary kayn Lemongrass ja sweet plum luomivärien kanssa. Laatu on näissä tosiaan aivan ihanan pigmenttinen!
I also hosted a Mary Kay party, because my mom & my friend were interested to test the products. My mom has a very difficult skin and she REALLY fell in love with MK skin care products (Miracle set?) & Satin Hands set. I prefer the make up and Pumpuli (one of my cats) was very interested too, she recommends "Satin Paws Set" for your beautiful cats ;) Just walk over and let your owner do the cleaning up. LOL.

I REALLY should have taken before & after pictures of my mom... Her (very difficult, dry & hyper sensitive) skin is SO MUCH better after she started to use MK products! I'm really very surprised.


Pidin itse myös Mary kay-kutsut, kaverini ja äitini pyynnöstä, itse saan näitä esittelijäystäväni kautta ihan helposti testailtua muutenkin :) Äidilläni on todella herkkä iho ja hän rakastui MK tuotteisiin (Miracle set kasvoille ja Satin Hands set käsille) aivan totaalisesti. Olisi tosiaan pitänyt ottaa ennen ja jälkeen kuvat, olen nimittäin itsekin aivan ihmeissäni! Oma ihoni on niin hyvässä kunnossa kuin vain voi olla eli itse en huomannut kertatestauksella muutoksia (toki hyvältä tuntuivat) ja käyttelen yhä Cliniqueta. Meikit ovat kyllä vieneet sydämeni :D


Kissani Pumpuli kiinnostui tuotteista myös kovasti. Hän suositteleekin kaikille kissakaunottarille Satin Paws Setiä: kävele vain yli ja anna ihmispalvelijoiden hoitaa siivouspuoli ;)


I got a fragrance free Satin Hands Set as a gift, not bad! My review can be found from here.


Comments

 1. Mary Kay-tuotteet on kyllä ihania mutta mulle liian kalliita, en vaan millään raaskisi niitä ostaa. Käytin MK-ihonhoitotuotteita toissa kesänä mutta ihoni oli kovin hunossa kunnossa ja minusta tuintui, että jokin tuotteista sai ihoni huonompaan kuntoon/ei muuten vaan sopinut sillä hetkellä joten kokeilu jäi siihen. Toisaalta hyvä koska hinta on niin suolainen mutta toisaalta harmi koska tuotteet ovat oikeasti hirmu hyvälaatuisia. Jos vaan kukkaronnyörit antaa myöten niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Siis muitakin, sinähän oletkin jo kokeillut. ;-)

  ReplyDelete
 2. Laatu tosian yllätti, en ajatellut kovin hyviksi :D Itse toki ihonhoidossa käytän Cliniqueta, ne kun sopivat niin hyvin minulle. Mutta kiva, kun äitikin löysi suosikkinsa :D Käsisetti on kallis mutta kestää kyllä ikuisesti ja softener on loistava myös huulille. Poskipunat ja luomivärit ovat ihania!

  ReplyDelete
 3. Hehee, meidän kissoilla on samantapainen suhtautuminen samanmerkkiseen kosmetiikkaan. :D Mä olen hetken ollut osa-aikakonsulttina, kun olen kanssa todennut sekä ihonhoito- että meikkipuolen aivan järkyttävän hyväksi, ja kissat kyllä osallistuu joka ikiseen happeningiin, joka meidän huushollissa tapahtuu. Ei ole mitään sen ihanampaa kuin kävellä tuotetarjottimen yli. :D

  ReplyDelete
 4. Mary Kayn Full coverage foundation on yksi parhaista meikkivoiteista rutikuivalle iholleni. Sävyvalikoima on huima, ja hinta n. 10€ ebaysta ostettuna.

  ReplyDelete
 5. I'm sorry that I need to reply in English. I have skin like your mother. I also should have taken before and after pictures. My skin just loves it. I don't use the day and night solution, just the moisturizer and cleanser (with the even complexion essence). Anyway, I love this look! I would never have thought to put these colors together, but they look lovely on you. It's funny, I'm in the process of switching to Mary Kay and minerals, an odd combination. I followed your blog for some mineral reviews and looks, and you also do a Mary Kay one! Thank you for the great photos, combinations and reviews.

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…