Skip to main content

bareMinerals Pure happiness collection & original foundation (fairly medium)
My mom wanted to buy some bareMinerals products for herself and she liked these so much she wanted to get some for me too :D These are from Feelunique.com, the shipping was fast (arrived in a week).

I used to have problems with bareMinerals foundation before but my skin is much stronger nowadays (I've finally found the skin care routine my skin likes) so maybe I can use this foundation now. And if not, I'll give it back to my mom! I'll update that info here later. bareMinerals contains bismuth oxycloride which can cause break outs. I also finally found my perfect bareMinerals color! I had "light" but it's too dark and far too yellow. I might be able to use it on summertime, if I tan ;) This  color is same than my mom uses: "fairly medium".


Äitini ihastui bareMineralsin meikkehin ja tilatessaan niitä itselleen, osti myös minulle muutaman tuotteen. Nämä ovat kotoisin Feelunique.comista ja saapuivat noin viikossa.


Minulla oli aiemmin ongelmia bareMineralsin meikkivoiteen kanssa, kutisi ja aiheutti tukkeutumia (tämän sisältämän bismuth oxycloride saattaa niin osalle tehdä). Testaan nyt kuitenkin uusiksi, olen tässä välillä löytänyt iholleni sopivat hoitoaineet ja näin ihoni ei ole enää niin helposti reagoivakaan! Ja jos ei sovi minulle, annan äidilleni varapohjaksi, väri on tosiaan molemmilla sama. Aiemmin minulla oli värinä "Light" mutta  se oli aivan liian tumma ja keltainen. Korkeintaan kesällä voisi harkita käyttävänsä, olettaen että otan yhtään aurinkoa :D Nyt sävy on "Fairly Medium" ja tämä on juuri sopiva (vaalea neutraali/viileä).


I also got this lovely Pure Happiness collection. I LOVE the colors and the quality is very nice!


 -bareMinerals Happy Eyecolor (vanilla mint matte) 0.28g
- bareMinerals Wowza Eyecolor (grape royale glimmer) 0.28g
- bareMinerals Mini Big & Bright Eyeliner in Indigo (deep purple ink) 0.18g
- bareMinerals Chuckle Blush (cheeky peach) 0.57g

- bareMinerals Mini 100% Natural Lipgloss in Funnel Cake (pink apricot) 2.5ml

bareMinerals Mini 100% Natural Lipgloss in Funnel Cake (pink apricot): This lip gloss feels very nice! It's a bit sticky but I like the feeling in the lips. I also LOVE the scent of toffee!


Huulikiilto on aivan ihana! Väri on lähes huomaamaton, tykkään vahvan silmämeikin seurana. Hieman tahmea mutta mukavan tuntuinen huulilla. Tuoksu on ihanan toffeinen.


bareMinerals Mini Big & Bright Eyeliner in Indigo (deep purple ink): The pencil was nice (a bit hard though) but I just prefer gel liners...

Eyelinerkynä oli ihan ok, väri kaunis. Itse tykkään kyllä enemmän geelirajauksista tai pehmoisemmista kynistä... Tämä oli aika kova ja tuntui kurjalta, kun tällä rajasi silmiä.


bareMinerals Chuckle Blush (cheeky peach) is lovely, natural blush. Nice & easy to apply but still just "nice" :)


Poskipuna on kaunis ja luonnollinen, hyvin helppo sävy vaikka aloittelijallekin. Tällä ei voi saada pelleposkia ihan helposti ainakaan :D Kiva poskipuna muttei nyt riemusta saa pomppimaan kuitenkaan, sarjassamme "ihan hyvä".


FOTD using the colors in Pure Happiness collection, I just forgot to use the eyeliner... I absolutely LOVE this combo! Perfect for me and both colors are very pigmented!


Luomivärit Happy & Wowza ovat molemmat aivan ihanat! Pigmenttiset ja värit ovat aivan suosikkini myös.


-bM Fairly medium base
-bM Chuckle blush
-bM Happy & Wowza eyecolors-bM Funnel Cake lip gloss

And then with bM Ingigo eyeliner :)


bareMinerals Pure Happiness collection is very lovely :D If you like to colors, I really recommend it! The price was 22.10£ at FeelUnique.com.

bM Pure Happiness-setti on aivan ihana ja jos värit kiinnostavat, suosittelen! Hinta oli 22.10£ FeelUniquessa.Comments

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…