Saturday, May 5, 2012

bareMinerals Pure happiness collection & original foundation (fairly medium)
My mom wanted to buy some bareMinerals products for herself and she liked these so much she wanted to get some for me too :D These are from Feelunique.com, the shipping was fast (arrived in a week).

I used to have problems with bareMinerals foundation before but my skin is much stronger nowadays (I've finally found the skin care routine my skin likes) so maybe I can use this foundation now. And if not, I'll give it back to my mom! I'll update that info here later. bareMinerals contains bismuth oxycloride which can cause break outs. I also finally found my perfect bareMinerals color! I had "light" but it's too dark and far too yellow. I might be able to use it on summertime, if I tan ;) This  color is same than my mom uses: "fairly medium".


Äitini ihastui bareMineralsin meikkehin ja tilatessaan niitä itselleen, osti myös minulle muutaman tuotteen. Nämä ovat kotoisin Feelunique.comista ja saapuivat noin viikossa.


Minulla oli aiemmin ongelmia bareMineralsin meikkivoiteen kanssa, kutisi ja aiheutti tukkeutumia (tämän sisältämän bismuth oxycloride saattaa niin osalle tehdä). Testaan nyt kuitenkin uusiksi, olen tässä välillä löytänyt iholleni sopivat hoitoaineet ja näin ihoni ei ole enää niin helposti reagoivakaan! Ja jos ei sovi minulle, annan äidilleni varapohjaksi, väri on tosiaan molemmilla sama. Aiemmin minulla oli värinä "Light" mutta  se oli aivan liian tumma ja keltainen. Korkeintaan kesällä voisi harkita käyttävänsä, olettaen että otan yhtään aurinkoa :D Nyt sävy on "Fairly Medium" ja tämä on juuri sopiva (vaalea neutraali/viileä).


I also got this lovely Pure Happiness collection. I LOVE the colors and the quality is very nice!


 -bareMinerals Happy Eyecolor (vanilla mint matte) 0.28g
- bareMinerals Wowza Eyecolor (grape royale glimmer) 0.28g
- bareMinerals Mini Big & Bright Eyeliner in Indigo (deep purple ink) 0.18g
- bareMinerals Chuckle Blush (cheeky peach) 0.57g

- bareMinerals Mini 100% Natural Lipgloss in Funnel Cake (pink apricot) 2.5ml

bareMinerals Mini 100% Natural Lipgloss in Funnel Cake (pink apricot): This lip gloss feels very nice! It's a bit sticky but I like the feeling in the lips. I also LOVE the scent of toffee!


Huulikiilto on aivan ihana! Väri on lähes huomaamaton, tykkään vahvan silmämeikin seurana. Hieman tahmea mutta mukavan tuntuinen huulilla. Tuoksu on ihanan toffeinen.


bareMinerals Mini Big & Bright Eyeliner in Indigo (deep purple ink): The pencil was nice (a bit hard though) but I just prefer gel liners...

Eyelinerkynä oli ihan ok, väri kaunis. Itse tykkään kyllä enemmän geelirajauksista tai pehmoisemmista kynistä... Tämä oli aika kova ja tuntui kurjalta, kun tällä rajasi silmiä.


bareMinerals Chuckle Blush (cheeky peach) is lovely, natural blush. Nice & easy to apply but still just "nice" :)


Poskipuna on kaunis ja luonnollinen, hyvin helppo sävy vaikka aloittelijallekin. Tällä ei voi saada pelleposkia ihan helposti ainakaan :D Kiva poskipuna muttei nyt riemusta saa pomppimaan kuitenkaan, sarjassamme "ihan hyvä".


FOTD using the colors in Pure Happiness collection, I just forgot to use the eyeliner... I absolutely LOVE this combo! Perfect for me and both colors are very pigmented!


Luomivärit Happy & Wowza ovat molemmat aivan ihanat! Pigmenttiset ja värit ovat aivan suosikkini myös.


-bM Fairly medium base
-bM Chuckle blush
-bM Happy & Wowza eyecolors-bM Funnel Cake lip gloss

And then with bM Ingigo eyeliner :)


bareMinerals Pure Happiness collection is very lovely :D If you like to colors, I really recommend it! The price was 22.10£ at FeelUnique.com.

bM Pure Happiness-setti on aivan ihana ja jos värit kiinnostavat, suosittelen! Hinta oli 22.10£ FeelUniquessa.3 comments:

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails