Skip to main content

Make Up Factory eye color quad 56 (pink-lilac-grey)


I really like Make Up factory eyeshadow quads and I got this one from the importer. These colors are lovely but perhaps better for me in the wintertime... Now I like warmer colors :D Anyway, the this quad (no 254) is very nice: smooth and nicely pigmented.

Don't forget to enter my Make Up factory GIVEAWAY!

Tykkään Make Up factoryn luomivärinelikoista ja tällä kertaa sain testiini tämän vaaleanpuna-harmaa sävyisen paletin, no 254. Laadultaan ihana: pehmoinen laatu ja kivasti väriä. Huomaan vain nyt ilmojen lämmitessä (ja ihon ehkä saadessa hieman väriä) kaipaavani lämpimämpiä sävyjä mutta käytän tätä varmasti enemmän syksymmällä taas! Varsinkin vaaleanpunainen ja vaaleanlila ovat ihanat :D

Muistakaapa myös osallistua Make Up factory arvontaan täällä (voit voittaa vaikka tämän nelikon ja paljon muutakin :D).

Definitely not the best lip color with this look ;)
But I was swatching it at the same time.
Note: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

Comments

 1. first visit to our friendship, although different countries but one also, I am pleased to see this blog, it's very beautiful and cool, this blog is good, and its news is appearing in a professional manner, with the wallpaper and the designs that I like, I follow #2049#
  and I would be happy if you accept and follow the returns as a symbol of our friendship in the world of bloggers, I love this blog ...
  introductory greetings from Indonesia,
  fisheries extension workers waiting for a friend ...
  thank you

  ReplyDelete
 2. Olen tässä luonnostelemassa ensimmäistä MUF-postaustani ja piti tulla vakoilemaan mistä kaikesta oletkaan merkin osalta kirjoitellut. ;-) Ei tämä mikään iso asia ole, ajatelin vain mainita, että tuo paletti on numero 56, ei 254. Jostain syystä tuo 254 on kaikkien palettien takakannessa (ilmeisesti).

  Olen ollut tyytyväinen voittamiini meikkeihin, ainoat joita en ole vielä kokeillut ovat kynsilakka, huulipuna ja Liquid Eye Liner. Tarkoitus on postailla tuotteista blogissani syksyn aikana, kunhan saan itseni tästä taas kesän jäljiltä vauhtiin. ;-) Kiitos vielä kivasta arvonnasta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eikä! Ei saa laittaa hämääviä numeroita, MUF :D Katsonpa siis ehtiessäni tarkemmin!

   Delete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…