Skip to main content

MAC Butterfly Party pigment stack

I liked these colors so much and I've usually liked MAC pigments (also metallic ones) a lot. This time I wasn't that happy... I don't use pigments damp and these were too sheer applied dry. However these look gorgeous over colored base or eyeshadow. I don't really know why these didn't work that well this time... The consistency is ofter chunky in MAC metallic pigments and these didn't "melt" that easy when crushed with a brush. Have you tested these colors? What did you think? I don't really recommend MAC metallic pigments to beginners.

These give gorgeous metallic sheen but I prefer these over other products, not alone :)


Olen pitänyt MACin metallipigmenteistä paljon ja nyt keväällä kokoelmassa tuli nämä ihanat värit, oli ihan pakko hankkia tämä itselle ;) Tällä kertaa en tosin ollut laatuun niin tyytyväinen, nämä jotenkaan eivät "sula" siveltimellä painellessa ja näin ollen kuvista näkyvä klönttisyys hieman häiritsee... Eivät myöskään peitä niin hyvin kuin edelliset MAC metallic pigmnettini. Mutta upeathan nämä ovat varsinkin toisen luomivärin päällä, ei tätä metallisuutta kaikilla tuotteilla saa aikaan! Ja varmaan kosteana paremmat, itse en vain jaksa ja viitsi enää sitä harjoitella, ei ole minun juttuni. Aloittelijoille en suosittele mutta onhan nämä kivat meikkifriikin meikkivarastossa: metallinen hohto on vain niin upea. (alone)
(alone)


(over Inglot eyeshadow)


Comments

 1. They are gorgeous!!
  I love the looks you did with it!

  ReplyDelete
 2. Crushed pigments are really different from metallic pigments in terms of texture and application... but I like them a lot! ^^

  ReplyDelete
 3. I find with a base like Fyrinnae Pixie Epoxy or damp they really come alive

  ReplyDelete
 4. Gorgeous colors , i really like it . I never tried them , but i shall do it .

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…