Skip to main content

MAC Butterfly Party pigment stack

I liked these colors so much and I've usually liked MAC pigments (also metallic ones) a lot. This time I wasn't that happy... I don't use pigments damp and these were too sheer applied dry. However these look gorgeous over colored base or eyeshadow. I don't really know why these didn't work that well this time... The consistency is ofter chunky in MAC metallic pigments and these didn't "melt" that easy when crushed with a brush. Have you tested these colors? What did you think? I don't really recommend MAC metallic pigments to beginners.

These give gorgeous metallic sheen but I prefer these over other products, not alone :)


Olen pitänyt MACin metallipigmenteistä paljon ja nyt keväällä kokoelmassa tuli nämä ihanat värit, oli ihan pakko hankkia tämä itselle ;) Tällä kertaa en tosin ollut laatuun niin tyytyväinen, nämä jotenkaan eivät "sula" siveltimellä painellessa ja näin ollen kuvista näkyvä klönttisyys hieman häiritsee... Eivät myöskään peitä niin hyvin kuin edelliset MAC metallic pigmnettini. Mutta upeathan nämä ovat varsinkin toisen luomivärin päällä, ei tätä metallisuutta kaikilla tuotteilla saa aikaan! Ja varmaan kosteana paremmat, itse en vain jaksa ja viitsi enää sitä harjoitella, ei ole minun juttuni. Aloittelijoille en suosittele mutta onhan nämä kivat meikkifriikin meikkivarastossa: metallinen hohto on vain niin upea. (alone)
(alone)


(over Inglot eyeshadow)


Comments

 1. They are gorgeous!!
  I love the looks you did with it!

  ReplyDelete
 2. Crushed pigments are really different from metallic pigments in terms of texture and application... but I like them a lot! ^^

  ReplyDelete
 3. I find with a base like Fyrinnae Pixie Epoxy or damp they really come alive

  ReplyDelete
 4. Gorgeous colors , i really like it . I never tried them , but i shall do it .

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…