Friday, May 11, 2012

MAC Butterfly Party pigment stack

I liked these colors so much and I've usually liked MAC pigments (also metallic ones) a lot. This time I wasn't that happy... I don't use pigments damp and these were too sheer applied dry. However these look gorgeous over colored base or eyeshadow. I don't really know why these didn't work that well this time... The consistency is ofter chunky in MAC metallic pigments and these didn't "melt" that easy when crushed with a brush. Have you tested these colors? What did you think? I don't really recommend MAC metallic pigments to beginners.

These give gorgeous metallic sheen but I prefer these over other products, not alone :)


Olen pitänyt MACin metallipigmenteistä paljon ja nyt keväällä kokoelmassa tuli nämä ihanat värit, oli ihan pakko hankkia tämä itselle ;) Tällä kertaa en tosin ollut laatuun niin tyytyväinen, nämä jotenkaan eivät "sula" siveltimellä painellessa ja näin ollen kuvista näkyvä klönttisyys hieman häiritsee... Eivät myöskään peitä niin hyvin kuin edelliset MAC metallic pigmnettini. Mutta upeathan nämä ovat varsinkin toisen luomivärin päällä, ei tätä metallisuutta kaikilla tuotteilla saa aikaan! Ja varmaan kosteana paremmat, itse en vain jaksa ja viitsi enää sitä harjoitella, ei ole minun juttuni. Aloittelijoille en suosittele mutta onhan nämä kivat meikkifriikin meikkivarastossa: metallinen hohto on vain niin upea. (alone)
(alone)


(over Inglot eyeshadow)


5 comments:

 1. They are gorgeous!!
  I love the looks you did with it!

  ReplyDelete
 2. Crushed pigments are really different from metallic pigments in terms of texture and application... but I like them a lot! ^^

  ReplyDelete
 3. I find with a base like Fyrinnae Pixie Epoxy or damp they really come alive

  ReplyDelete
 4. Gorgeous colors , i really like it . I never tried them , but i shall do it .

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails