Skip to main content

YSL Radiant Touch/ Touche éclat (1)

I just have to review this I got for review purpose from CheapSmells.com :D I have tried to use it but somehow I just don't like YSL Radiant touch personally... It's more more opaque than most high lighter pencils and might work as concealer too. I just look funny when using this, maybe darker shade would work better? I won't test that because I've already found my favorite combo under eyes: Smashbox Photo-Op & NARS concealer in Honey!

This works better on my nose and over my upper lip but I rarely use it.

This product is a VERY POPULAR one so I guess most love it :D What do you think about Radiant Touch?


"The beauty secret of the world's top makeup artists and models, Touche Éclat is the original must-have for a radiant, flawless face. 
Capture 8 hours of sleep with the click of a pen. With a few strategic strokes of this award-winning complexion highlighter—dark circles, fine lines and signs of fatigue virtually disappear. Powered by the radiance-boosting Luminocaptide Complex, skin is instantly illuminated, so you look rested and refreshed—even if you’ve been up for hours. Sleek and sophisticated, it discretely slips into a makeup bag for quick touch-ups anytime. It’s the one beauty essential no woman should ever be without."Pakko on vain kirjoittaa tästä tuotteesta jotain... Olisin varmaan hävittänyt postauksen, jos ei olisi ollut kyseessä testiini saamani tuote (tuli keväällä CheapSmells.com:ista) :D YSL Radian touch-valokynä on TODELLA suosittu tuote mutta en vain kertakaikkiaan tykkää tästä suuremmin. Minulla on ollut tämä joskus vuosia sitten käytössä myös mutta harvoin käytin ja silloin oli sama juttu kuin nytkin: näytän ihan haasulta vaikka kuinka vähän laittaisin! Ehkä tummempi sävy toimisi paremmin? En tosin aio testata sillä olen löytänyt lemppari silmäaluscomboni jo: Smashbox Photo-Opin & NARS concealerin värissä Honey! Muihin testaamiini vastaaviin tuotteisiin verrattuna tämä on todella paljon peittävämpi. Ja muutenkin laatu tuntuu niin tuotteessa kuin pakkauksessa. Mutta ei väkisin, käytän muita tuotteita :D


Paremmin toimii muualla kasvoilla (esim nenän päällä ja ylähuulen yläpuolella) mutta niin harvoin tulee käytettyä...


Note: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

Comments

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…