Skip to main content

Shopping @Viking Line: Smashbox

I bought this Smashbox Photo Op from Viking Line (cruise ship between Sweden & Finland). I had a flu and looked just terrible in the morning and I was on my way to Göteborg for a meeting. I decided to test this "illuminating" product and I must say that I'm a bit addicted to it now. LOL.

This has subtle shimmer and moisturizes too. The formula is watery so don't apply too much, it takes some time to dry. I use this in the inner conner of my eye and then pat it into my skin, also under eye.  I like to use this under the concealer (my favorite is NARS concealer in Honey). I have now used this every day since I bought it!
Because concealer alone sometimes just doesn't cut it, we've developed this breakthrough to prep for application that immediately wakens and brightens skin. PHOTO OP can be used on any area of the face to highlight and add radiance, too. Winner of Self Magazine Healthy Beauty Award for Best Highlighter.


Before concealer, apply PHOTO OP UNDER EYE BRIGHTENER under eyes and blend out using fingers. For a lifted and youthful appearance, highlight the inner corners of the eye and orbital bone. You can even fake a plump pout by dabbing PHOTO OP on the top of the cupid's bow. www.smashbox.com


Smashboxin Photo Op tuli ostettua Viking Lineltä. Olin matkalla Ruotsiin ja aikaisen aamuherätyksen sekä flunssan jäljiltä näytin tarvitsevat hieman piristystä ilmeeseen. Bongasin tämän tuotteen ja päätin testata sen, sen verran nahistunut oli olo :) Photo Op kosteuttaa ja tuo valoa (sisältää hienojakoista hohdetta), sopii hyvin peitevärin alle silmän alusilla!

Tuote on helppo levittää sivellinaplikaattorilla, koostumus on nestemäinen (eli kannattaa laittaa aika vähän, että kuivuu nopeasti). Laitan tätä silmän sisänurkkaan ja hieman silmän allekin, taputtelen sitten ihoon. Taisin jäädä tähän hieman koukkuun, olen käyttänyt ihan päivittäin :D Yksinään ei tummia silmänalusia riitä peittämään ja varmaan tarpeeton tuote ihan nuorille, minulle kuitenkin ihan nappiostos! Hinta 21.80€.swatch: heavily & lightly

I'll test Hyperlash later :)

Hyperlash odottaa testausta :) Hinta 16.50€.


I applied NARS concealer after taking this photo.
Comments

 1. Tuo Hyperlash on niiiiiin hyvä! Paljonko sillä oli hintaa? Vai uskallanko edes kysyä... :D Mulla on siitä testerikoko ja tykkään ihan mielettömästi.

  ReplyDelete
 2. Tuskin maltan siis odottaa :D Muistaakseni tuo oli noin 17€, ei ainakaan paljon yli 20€ voi olla, en minä muuten olisi varmaan raaskinut ostaa :D

  ReplyDelete
 3. I'd love to see before and afters! :)

  ReplyDelete
 4. Not a good photos but added before & afters :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…