Skip to main content

The Body Shop Hand cleanse gel & body scrubs

Yay! Hand sanitizer with a lovely smell :D These Hand Cleanse gels from The Body Shop contain a lot of alcohol so at first these smell of Absolut vodka, or something. LOL. Well, anyway better that the regular ones! I have Pink Grapefruit and Sweet Lemon, but several other scents were available too (mango, strawberry, coconut and satsuma).

Reissussa tulee käytettyä käsidesiä ja ihanaa, kun nyt saatavilla on kivampia tuoksujakin! Yliopiston Apteekista saa mustikkaa ja koivua mutta uudet tuoksut kiinnostavat toki aina :) Nyt The Body Shopista löytyy nämä Hand cleanse gelit kätevässä matkakoossa. Toki tuoksu on alkoholipitoisuutensa vuoksi aluksi lähinnä Absolut vodka-linjaa :D Mutta parempi kuin "tuoksuton", ainakin minun mielestäni. Itselläni on tuoksut Pink Grapefruit ja Sweet Lemon, tarjolla on näiden lisäksi mango, strawberry, coconut ja satsuma.



Local TBS had travel sizes of body scrubs on sale so finally decided to test these :D

Turun The body Shopiss aoli nämä matkakokoiset vartalokuorinnat alessa, hinta oli sen verran mukava että otin usemmankin testiin. Koostumuksissa on nimittäin suuret erot!



Coconut: creamy & effective scrub, no residue on skin. My favorite formula!

Tämä on oma suosikkini: ei jätä iholla mitään öljyisiä kalvoja tms. Huuhtoutuu pois ja jättää ihon pehmeäksi. Kookos ei ole tosin suosikkituoksuni mutta tälläisessa poishuuhdeltavassa tuotteessa ei tosin silläkään niin väliä ole. Eikä tämä ole kookokseksi edes paha :)

Sweet Lemon: Leaves oily feeling to the skin (yuck :D) but I love the scent! I hate this kind of feeling in my skin but you might like it...

ja tästä sitten jääkin öljyinen tunne iholle (yööök :D), ei siis minun juttuni. Tuoksu tosin olisi ihana...




Karite: thick, oily feeling, not very effective. Might be my least favorite of these.

Kamalin koostumus mielestäni: ei kuori tehokkaasti (suolakuorinta?) ja jättää kalvon iholle. Tuoksukaan ei ole häävi.

Moringa: creamy and ok but I prefer the formula in Coconut. The scent is weird.

Moringa on koostumukseltaan ihan jees (sopivan kuoriva, ei jätä öljyä iholle), ehkä kookoksen jälkeen kakkossuosikkini. Tosin tuoksu on niin omituinen, etten tätä isona kokona itse ostaisi :D Makukysymyksiä nämäkin.

Pink Grapefruit: watery, not very effective. Maybe for sensitive skins? Lovely scent.

Tämä oli oikeastaan "vetinen", ei tuntunut tehokkaalta. Ehkä herkälle iholle? Tuoksu on ihana.

Do you have any scrub favorites from TBS?

Comments

  1. I have the coconut scrub and its my favourite out of all the body shop scrubs. Some scrubs hardly make any difference but this really removes dead skin without scratching. It's so good. I quite like the cherry scrub too but tend to only get that when its on sale.

    You should try some of the soap and glory nod scrubs, they are amazing too!

    ReplyDelete
  2. Oi ihanaa: tuoksuvia käsidesejä! (: Keksisivätpä pian vielä kosteuttavan ja pehmentävän käsidesin, kun minulla nuo ainakin pakkaavat kuivattamaan kauheasti. :/ Ja se on täällä kanssa huomattu, että noissa kuorintavoiteissa on huikeat erot!

    ReplyDelete
  3. Kiva blogi!! :) Kirjoittelen itsekin paljon (luomu)kosmetiikasta.
    Eläinten viikon kunniaksi blogissani on haaste! ;)

    http://prettyecoistic.blogspot.com/2011/10/elainten-viikko-4-10-lokakuuta.html

    ReplyDelete
  4. I am a fan of the coconut stuff by The Body Shop! :)

    ReplyDelete
  5. I like the mango scrub. It smells delicious, like the sweet lemon but also leaves a slippery feeling on the skin. I think it might be because the mango one is for very very dry skin, so maybe that residue is some sort of moisturizer or whatever.

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "