Wednesday, October 5, 2011

The Body Shop Hand cleanse gel & body scrubs

Yay! Hand sanitizer with a lovely smell :D These Hand Cleanse gels from The Body Shop contain a lot of alcohol so at first these smell of Absolut vodka, or something. LOL. Well, anyway better that the regular ones! I have Pink Grapefruit and Sweet Lemon, but several other scents were available too (mango, strawberry, coconut and satsuma).

Reissussa tulee käytettyä käsidesiä ja ihanaa, kun nyt saatavilla on kivampia tuoksujakin! Yliopiston Apteekista saa mustikkaa ja koivua mutta uudet tuoksut kiinnostavat toki aina :) Nyt The Body Shopista löytyy nämä Hand cleanse gelit kätevässä matkakoossa. Toki tuoksu on alkoholipitoisuutensa vuoksi aluksi lähinnä Absolut vodka-linjaa :D Mutta parempi kuin "tuoksuton", ainakin minun mielestäni. Itselläni on tuoksut Pink Grapefruit ja Sweet Lemon, tarjolla on näiden lisäksi mango, strawberry, coconut ja satsuma.Local TBS had travel sizes of body scrubs on sale so finally decided to test these :D

Turun The body Shopiss aoli nämä matkakokoiset vartalokuorinnat alessa, hinta oli sen verran mukava että otin usemmankin testiin. Koostumuksissa on nimittäin suuret erot!Coconut: creamy & effective scrub, no residue on skin. My favorite formula!

Tämä on oma suosikkini: ei jätä iholla mitään öljyisiä kalvoja tms. Huuhtoutuu pois ja jättää ihon pehmeäksi. Kookos ei ole tosin suosikkituoksuni mutta tälläisessa poishuuhdeltavassa tuotteessa ei tosin silläkään niin väliä ole. Eikä tämä ole kookokseksi edes paha :)

Sweet Lemon: Leaves oily feeling to the skin (yuck :D) but I love the scent! I hate this kind of feeling in my skin but you might like it...

ja tästä sitten jääkin öljyinen tunne iholle (yööök :D), ei siis minun juttuni. Tuoksu tosin olisi ihana...
Karite: thick, oily feeling, not very effective. Might be my least favorite of these.

Kamalin koostumus mielestäni: ei kuori tehokkaasti (suolakuorinta?) ja jättää kalvon iholle. Tuoksukaan ei ole häävi.

Moringa: creamy and ok but I prefer the formula in Coconut. The scent is weird.

Moringa on koostumukseltaan ihan jees (sopivan kuoriva, ei jätä öljyä iholle), ehkä kookoksen jälkeen kakkossuosikkini. Tosin tuoksu on niin omituinen, etten tätä isona kokona itse ostaisi :D Makukysymyksiä nämäkin.

Pink Grapefruit: watery, not very effective. Maybe for sensitive skins? Lovely scent.

Tämä oli oikeastaan "vetinen", ei tuntunut tehokkaalta. Ehkä herkälle iholle? Tuoksu on ihana.

Do you have any scrub favorites from TBS?

5 comments:

 1. I have the coconut scrub and its my favourite out of all the body shop scrubs. Some scrubs hardly make any difference but this really removes dead skin without scratching. It's so good. I quite like the cherry scrub too but tend to only get that when its on sale.

  You should try some of the soap and glory nod scrubs, they are amazing too!

  ReplyDelete
 2. Oi ihanaa: tuoksuvia käsidesejä! (: Keksisivätpä pian vielä kosteuttavan ja pehmentävän käsidesin, kun minulla nuo ainakin pakkaavat kuivattamaan kauheasti. :/ Ja se on täällä kanssa huomattu, että noissa kuorintavoiteissa on huikeat erot!

  ReplyDelete
 3. Kiva blogi!! :) Kirjoittelen itsekin paljon (luomu)kosmetiikasta.
  Eläinten viikon kunniaksi blogissani on haaste! ;)

  http://prettyecoistic.blogspot.com/2011/10/elainten-viikko-4-10-lokakuuta.html

  ReplyDelete
 4. I am a fan of the coconut stuff by The Body Shop! :)

  ReplyDelete
 5. I like the mango scrub. It smells delicious, like the sweet lemon but also leaves a slippery feeling on the skin. I think it might be because the mango one is for very very dry skin, so maybe that residue is some sort of moisturizer or whatever.

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails