Skip to main content

The Body Shop Hand cleanse gel & body scrubs

Yay! Hand sanitizer with a lovely smell :D These Hand Cleanse gels from The Body Shop contain a lot of alcohol so at first these smell of Absolut vodka, or something. LOL. Well, anyway better that the regular ones! I have Pink Grapefruit and Sweet Lemon, but several other scents were available too (mango, strawberry, coconut and satsuma).

Reissussa tulee käytettyä käsidesiä ja ihanaa, kun nyt saatavilla on kivampia tuoksujakin! Yliopiston Apteekista saa mustikkaa ja koivua mutta uudet tuoksut kiinnostavat toki aina :) Nyt The Body Shopista löytyy nämä Hand cleanse gelit kätevässä matkakoossa. Toki tuoksu on alkoholipitoisuutensa vuoksi aluksi lähinnä Absolut vodka-linjaa :D Mutta parempi kuin "tuoksuton", ainakin minun mielestäni. Itselläni on tuoksut Pink Grapefruit ja Sweet Lemon, tarjolla on näiden lisäksi mango, strawberry, coconut ja satsuma.Local TBS had travel sizes of body scrubs on sale so finally decided to test these :D

Turun The body Shopiss aoli nämä matkakokoiset vartalokuorinnat alessa, hinta oli sen verran mukava että otin usemmankin testiin. Koostumuksissa on nimittäin suuret erot!Coconut: creamy & effective scrub, no residue on skin. My favorite formula!

Tämä on oma suosikkini: ei jätä iholla mitään öljyisiä kalvoja tms. Huuhtoutuu pois ja jättää ihon pehmeäksi. Kookos ei ole tosin suosikkituoksuni mutta tälläisessa poishuuhdeltavassa tuotteessa ei tosin silläkään niin väliä ole. Eikä tämä ole kookokseksi edes paha :)

Sweet Lemon: Leaves oily feeling to the skin (yuck :D) but I love the scent! I hate this kind of feeling in my skin but you might like it...

ja tästä sitten jääkin öljyinen tunne iholle (yööök :D), ei siis minun juttuni. Tuoksu tosin olisi ihana...
Karite: thick, oily feeling, not very effective. Might be my least favorite of these.

Kamalin koostumus mielestäni: ei kuori tehokkaasti (suolakuorinta?) ja jättää kalvon iholle. Tuoksukaan ei ole häävi.

Moringa: creamy and ok but I prefer the formula in Coconut. The scent is weird.

Moringa on koostumukseltaan ihan jees (sopivan kuoriva, ei jätä öljyä iholle), ehkä kookoksen jälkeen kakkossuosikkini. Tosin tuoksu on niin omituinen, etten tätä isona kokona itse ostaisi :D Makukysymyksiä nämäkin.

Pink Grapefruit: watery, not very effective. Maybe for sensitive skins? Lovely scent.

Tämä oli oikeastaan "vetinen", ei tuntunut tehokkaalta. Ehkä herkälle iholle? Tuoksu on ihana.

Do you have any scrub favorites from TBS?

Comments

 1. I have the coconut scrub and its my favourite out of all the body shop scrubs. Some scrubs hardly make any difference but this really removes dead skin without scratching. It's so good. I quite like the cherry scrub too but tend to only get that when its on sale.

  You should try some of the soap and glory nod scrubs, they are amazing too!

  ReplyDelete
 2. Oi ihanaa: tuoksuvia käsidesejä! (: Keksisivätpä pian vielä kosteuttavan ja pehmentävän käsidesin, kun minulla nuo ainakin pakkaavat kuivattamaan kauheasti. :/ Ja se on täällä kanssa huomattu, että noissa kuorintavoiteissa on huikeat erot!

  ReplyDelete
 3. Kiva blogi!! :) Kirjoittelen itsekin paljon (luomu)kosmetiikasta.
  Eläinten viikon kunniaksi blogissani on haaste! ;)

  http://prettyecoistic.blogspot.com/2011/10/elainten-viikko-4-10-lokakuuta.html

  ReplyDelete
 4. I am a fan of the coconut stuff by The Body Shop! :)

  ReplyDelete
 5. I like the mango scrub. It smells delicious, like the sweet lemon but also leaves a slippery feeling on the skin. I think it might be because the mango one is for very very dry skin, so maybe that residue is some sort of moisturizer or whatever.

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…