Saturday, October 22, 2011

My favorites: NARS concealer (& Heli Joela earrings)

I finished my favorite concealer, NARS conceler in Honey, so got a new one from HQHair :) I've wrote about this product earlier, you can find my original post from here. The only thing I hate in NARS is the packaking... It looks so pretty when it's new but so terrible, if you really use it :DOf course you can clean them, I I do cleand my lipsticks, but I don't really care what the concealer looks like!

Lempipeitevärini silmänalusille, NARS concealer värissä Honey, loppui ja uusi piti toki saada :) NARSia ei Suomesta saa mutta onneksi HQHair toimittaa merkkiä tännekin kohtuullisilla kuluilla. Yllä linkki alkuperäiseen postaukseeni. Ainoa vika näissä on pakkausten materiaali: Niin nätti uutena ja niin hirveä käytettynä :D Saahan näitä toki putsattua (mutta muita materiaaleja ei tarvitse puhdistaa) ja huulipunia puhdistelenkin, peitevärillä nyt ei vain ole minulle niin väliä.I also got there pretty earrings, one girl in my home town makes these.

Ostin tuossa aiemmin myös nämä korvikset, tekijänä on Heli Joela, hänellä on putiikki Turussa. Tosiaan malleja ja värejä voi vaihdella, tekee nämä itse! Halusin omaani tämän koukeron ja mustat pallot. Oikein nätit minusta :)
3 comments:

 1. Vautsi mikä ero! Haha

  Mulla on Inglotia!!! Sain niitä vihdoin! :D

  ReplyDelete
 2. Jee Inglotille :D Toivottavasti tykkäät!

  Ja varmaan näitän NASRSeja saisi putsattua... mutta en kyllä jaksa. LOL. Nyt pääsenkin taas Viikkarin buffetiin. *slurps*

  ReplyDelete
 3. Itse putsaan esim. saman oloisesta materiaalista valmistetut Smashboxin luomiväripakkaukset ihan vaan Cliniquen kasvovedellä kostutetulla vanulapulla pyyyhkien. Eli ihan jollain laimennetulla alkoholilla puhdistuu helposti :)
  Jos itse laiskana ihmisenä jaksan tehdä sen niin kyllä jaksaa kaikki muutkin :DD

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails