Skip to main content

My favorites: NARS concealer (& Heli Joela earrings)

I finished my favorite concealer, NARS conceler in Honey, so got a new one from HQHair :) I've wrote about this product earlier, you can find my original post from here. The only thing I hate in NARS is the packaking... It looks so pretty when it's new but so terrible, if you really use it :DOf course you can clean them, I I do cleand my lipsticks, but I don't really care what the concealer looks like!

Lempipeitevärini silmänalusille, NARS concealer värissä Honey, loppui ja uusi piti toki saada :) NARSia ei Suomesta saa mutta onneksi HQHair toimittaa merkkiä tännekin kohtuullisilla kuluilla. Yllä linkki alkuperäiseen postaukseeni. Ainoa vika näissä on pakkausten materiaali: Niin nätti uutena ja niin hirveä käytettynä :D Saahan näitä toki putsattua (mutta muita materiaaleja ei tarvitse puhdistaa) ja huulipunia puhdistelenkin, peitevärillä nyt ei vain ole minulle niin väliä.I also got there pretty earrings, one girl in my home town makes these.

Ostin tuossa aiemmin myös nämä korvikset, tekijänä on Heli Joela, hänellä on putiikki Turussa. Tosiaan malleja ja värejä voi vaihdella, tekee nämä itse! Halusin omaani tämän koukeron ja mustat pallot. Oikein nätit minusta :)
Comments

 1. Vautsi mikä ero! Haha

  Mulla on Inglotia!!! Sain niitä vihdoin! :D

  ReplyDelete
 2. Jee Inglotille :D Toivottavasti tykkäät!

  Ja varmaan näitän NASRSeja saisi putsattua... mutta en kyllä jaksa. LOL. Nyt pääsenkin taas Viikkarin buffetiin. *slurps*

  ReplyDelete
 3. Itse putsaan esim. saman oloisesta materiaalista valmistetut Smashboxin luomiväripakkaukset ihan vaan Cliniquen kasvovedellä kostutetulla vanulapulla pyyyhkien. Eli ihan jollain laimennetulla alkoholilla puhdistuu helposti :)
  Jos itse laiskana ihmisenä jaksan tehdä sen niin kyllä jaksaa kaikki muutkin :DD

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…