Skip to main content

MAC Rare Exotic (mattene) & Potent Fig (mattene) lipsticks

And a few more MAC mattene lipsticks :)


Rare Exotic is hot pink/ fuchsia, cool and bright. very long lasting and easy to apply!

Rare Exotic on viileä ja kirkas pinkki/fuksia. Pysyy todella hyvin ja helppo laittaa nätisti. Ihana laatu!


Rare Exotic mattene, no liplinerPotent fig is my halloween lipstick ;) The color is very addamsfamilylike. LOL. Blue-purple, weird but quite cool :D The quality is not as good as in my other new mattes, this is not as opaque... I need a purple liner with this, then it's perfect!

Ja Potent Fig pääsi uudeksi halloween-huulipunakseni, ehkä uskaltaudun silloin ihan arkenakin käyttämään? vaikka onhan tämä aika addamsfamilymäinen... *heh* Sinilila, erikoinen sävy! Laatu ei ihan niin ihanan peittävä kuin muissa uusissa matteneissani. Hankin varmaan lilan rajauskynän tämän kaveriksi, sitten on täydellinen :)(with MAC Magenta lipliner)


Comments

 1. I love them both, but I decided to get Deliciously forbidden in the end... also love it :)lovely berry shade!

  ReplyDelete
 2. Make-up Compulsivo: Deliciously Forbidden is the gem in this collection, I love it too!

  ReplyDelete
 3. Love Rare Exotic - Potent Fig is a bit scary for me, but it looks nice on you.

  ReplyDelete
 4. Lucy: According to my family, it iS scary :D

  ReplyDelete
 5. Potent Fig varasti show'n! Luulen et jos ois koko kasvokuva, niin se näyttäisi vähemmän pelottavalta :) Jos satuit testaan Legendarya niin mitä tykkäsit siitä?

  ReplyDelete
 6. Both shades are really pretty, but being a purple lipstick fiend, I'll have to get the Potent Fig!

  ReplyDelete
 7. Ihania sävyjä, vaikkei mulle käviskään :(
  Toive-päivitys: tämänhetkinen OPI-kokoelmasi!!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…