Skip to main content

MAC Neon Orange (Amplified) lipstick

Well, I REALLY wanted to get this lipstick last spring... MAC Neon Orange is PRO color and the nearest PRO store is in London, I think ;) I bought "a dupe" (MAC Pro Longwear in Good to Go) and now Neon Orange was released in fall collection. I really don't need this color now but I decided to get it anyway, I really like the color. Bright orange might not be the most stylish color but it's fun anyway :D Color is bright and opaque, gorgeous!

Halusin niin tämän värin viime keväänä... MACin Neon Orange on kuitenkin PRO-tuote ja löytyy siten esim. Lontoosta ;) Ostin sitten hyvin vastaavan Good To Go-sävyn (MAC Pro Longwear) ja olen pitänyt väristä paljon, koostumukseltaan Pro Longwearit eivät vain ihan suosikkejani ole (yleensä tosiaan nuo kosteuttavammat cremet ovat enemmän makuuni). En siis oikeastaan väriä tarvinnut mutta jos kerran himoitsem on saatavilla ihan kotosuomesta... Kyllä tällä käyttöä on, viimeistään ensi keväänä. Neon Orange on tosiaan räväkkä ja oikeasti aivan oranssi, ei ehkä maailman tyylikkäin sävy mutta erittäin pirtsakka ja hauska :D

MAC Neon Orange Amplified lipstick,
no lipliner


Do you like like to wear orange lipstick? I started to like it just last spring :D

Comments

  1. Ihana sävy! Oisko Good to go aivan aavistuksen punaisempi ainakin swatchin perusteella? Tuskin huulilla huomaa eroa. Pysyykö pro longwear sun mielestä amplifiedia paremmin huulilla?

    Elättelen toiveita et Macilta tulis vielä oranssi mattene kevääksi. Kuolisin onnesta! Taitaa tosin tulla vaan se tavallinen mattapuna talvella.

    ReplyDelete
  2. Ihan pieni ero on mutta tosiaan eipä eroa huomaa :) Lisää matteneita toivon minäkin! Prolongwear pysyy kyllä ihan hyvin mutta en tykkää jotenkin sen tunteesta huulilla... Jotenkin "liukas". Ei kamala mutta muut vain kivampia!

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…