Sunday, October 16, 2011

MAC Neon Orange (Amplified) lipstick

Well, I REALLY wanted to get this lipstick last spring... MAC Neon Orange is PRO color and the nearest PRO store is in London, I think ;) I bought "a dupe" (MAC Pro Longwear in Good to Go) and now Neon Orange was released in fall collection. I really don't need this color now but I decided to get it anyway, I really like the color. Bright orange might not be the most stylish color but it's fun anyway :D Color is bright and opaque, gorgeous!

Halusin niin tämän värin viime keväänä... MACin Neon Orange on kuitenkin PRO-tuote ja löytyy siten esim. Lontoosta ;) Ostin sitten hyvin vastaavan Good To Go-sävyn (MAC Pro Longwear) ja olen pitänyt väristä paljon, koostumukseltaan Pro Longwearit eivät vain ihan suosikkejani ole (yleensä tosiaan nuo kosteuttavammat cremet ovat enemmän makuuni). En siis oikeastaan väriä tarvinnut mutta jos kerran himoitsem on saatavilla ihan kotosuomesta... Kyllä tällä käyttöä on, viimeistään ensi keväänä. Neon Orange on tosiaan räväkkä ja oikeasti aivan oranssi, ei ehkä maailman tyylikkäin sävy mutta erittäin pirtsakka ja hauska :D

MAC Neon Orange Amplified lipstick,
no lipliner


Do you like like to wear orange lipstick? I started to like it just last spring :D

2 comments:

  1. Ihana sävy! Oisko Good to go aivan aavistuksen punaisempi ainakin swatchin perusteella? Tuskin huulilla huomaa eroa. Pysyykö pro longwear sun mielestä amplifiedia paremmin huulilla?

    Elättelen toiveita et Macilta tulis vielä oranssi mattene kevääksi. Kuolisin onnesta! Taitaa tosin tulla vaan se tavallinen mattapuna talvella.

    ReplyDelete
  2. Ihan pieni ero on mutta tosiaan eipä eroa huomaa :) Lisää matteneita toivon minäkin! Prolongwear pysyy kyllä ihan hyvin mutta en tykkää jotenkin sen tunteesta huulilla... Jotenkin "liukas". Ei kamala mutta muut vain kivampia!

    ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails