Skip to main content

MAC Paint Pot "Treasure Hunt"

Well, I got my first MAC Paint pot :D This REALLY is my first Paint Pot ever! But now I admit that I should have tried this earlier, as a primer this makes eyeshadow really last! But in my case that is not important (eyeshadows don't crease on my lids) but I love the shimmer in the metallic Paint Pots, it creates an interesting effect under eyeshadow! The matte ones are probably great as well but since I don't need "just a primer", I'll continue collecting the pearly/metallic ones :D

Paint Pots are really easy to apply: usually it takes some time to get used to a new product but this was so easy! I used synthetic flat brush and the color blended like a dream.

As a color Treasure hunt is (cool) light gold/yellow, works nicely under beige and light greens, for example. This shade is not too warm/rich gold but pale and cooler shade. Very nice! The color is limited edition and it was released in Posh paradise collection. I bought Bare Sturdy paint pot too, more about it later!


Tuli sitten hankittua ihka ensimmäinen MAC Paint Potini :D Ja täytyy myöntää, että olisihan tämän voinut aiemminkin hankkia... On nimittäin melkoisen hyvää tavaraa! Itselleni ei ole niin nuukaa mitä käytän primerinä mutta silti täytyy myöntää, että primerin kanssa saa aina paremman lopputuloksen. Olen kuullut, että Paint Potit ovat aivan loistavat myös rasvoittuvilla luomilla ja saavat meikin kestämään pitkään. itse taas ihastuin näihin metallisiin sävyihin, joilla saa meikistä hieman kivamman näköisen :D Jätän siis vaaleat mattasävyt suosiolla kauppaan, kun en "pelkää primeriä" tarvitse.

Tuotteen käyttö oli tosella helppoa, aika usein uusi tuote tarvitsee sentään pientä harjoitusta mutta tämä levittyi kuin unelma! Käytin synteettistä littanaa sivellintä, ihan tuollainen edullinen ja merkitön, hyvin toimi.

Värinä Treasure Hunt on (viileä) vaalea kullankeltainen, toimii upeasti mm. beigen ja vihreiden alla. Väri ei ole lämmin vaan enemmänkin viileä kullan sävy. Oikein nätti! Tämä on Limited Edition ja Posh Paradise-kokoelmasta (varmaankin vielä saatavilla kuitenkin?). Ostin myös Bare Sturdyn, siitä lisää myöhemmin.

Huom: MACin tuotteita saa ostettua tosiaan VAIN kahdesta paikkaa Suomesta (Helsingin ja Turun Stockmann), ei mistään muualta. Feikkejä on liikkeellä paljon maailmalla, kannattaa siis olla tarkkana, jos ostelee netistä. Mikään tukku ei näitä myy ja MACiä ei myöskään myydä alennuksella.  Mikään virallinen myyjä ei toimita tuotteita Suomeen, eBaystä toki voi löytää aitoja, niin kuin feikkejäkin. Liian halpa hinta on siis aina epäilyttävää. Monille tuttua juttua mutta tulipa vain City Dealin viime viikolla poistetusta sivellindiilistä vain mieleen... Saattaa tosiaan tulla monelle yllätyksenä, ettei yksikään tukku maailmassa myy näitä tuotteita.


Treasure Hunt as a primer:


EOTD with MAC Shroom & MAC Surf the Ocean pigments (blue & gold):
With MAC Vanilla pigment & MAC Gilt by Association:

With Bare Faced Beauty Pedidot pigment & MAC Carbonized:

With Urban Decay Naked palette:

With MAC Fresh Green Mix & Carbonized:
Comments

 1. Juu oli tuo CityDealin tarjous pikkasen huijauksen oloinen, varsinkin kun tsekkasi diiliä tarjoavan firman sivut jotka olivat aivan onneton raapustus. En millään jaksanut uskoa että MAC (oli muuten kirjoitettu M.A.C. siinä diilimainoksessa!) myisi yhtäkkiä -50% siveltimiään.

  Paint potit vaikuttaa ihan älyttömän kivoilta, mutta toistaiseksi en ole tarvinnut moisia pohjustajia. Tiedän, että jos hankkisin yhdenkin niin sitten pitäisi hankkia useampi :D

  ReplyDelete
 2. Mulla on Painterly, Bare Study and Delft. Oon saanut Painterlyn creassaamaan (lol) jos en ole käyttänyt mitään siellä alla. Oon laittanut noiden kahden muunkin alle esim Lumenen primeriä.

  Pikameikkinä laitan Bare Studya, ja jotain ruskeata luomivakoon. Toimii hyvin.

  ReplyDelete
 3. All beautiful but the last look is my favourite! :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…