Monday, October 24, 2011

MAC Paint Pot "Treasure Hunt"

Well, I got my first MAC Paint pot :D This REALLY is my first Paint Pot ever! But now I admit that I should have tried this earlier, as a primer this makes eyeshadow really last! But in my case that is not important (eyeshadows don't crease on my lids) but I love the shimmer in the metallic Paint Pots, it creates an interesting effect under eyeshadow! The matte ones are probably great as well but since I don't need "just a primer", I'll continue collecting the pearly/metallic ones :D

Paint Pots are really easy to apply: usually it takes some time to get used to a new product but this was so easy! I used synthetic flat brush and the color blended like a dream.

As a color Treasure hunt is (cool) light gold/yellow, works nicely under beige and light greens, for example. This shade is not too warm/rich gold but pale and cooler shade. Very nice! The color is limited edition and it was released in Posh paradise collection. I bought Bare Sturdy paint pot too, more about it later!


Tuli sitten hankittua ihka ensimmäinen MAC Paint Potini :D Ja täytyy myöntää, että olisihan tämän voinut aiemminkin hankkia... On nimittäin melkoisen hyvää tavaraa! Itselleni ei ole niin nuukaa mitä käytän primerinä mutta silti täytyy myöntää, että primerin kanssa saa aina paremman lopputuloksen. Olen kuullut, että Paint Potit ovat aivan loistavat myös rasvoittuvilla luomilla ja saavat meikin kestämään pitkään. itse taas ihastuin näihin metallisiin sävyihin, joilla saa meikistä hieman kivamman näköisen :D Jätän siis vaaleat mattasävyt suosiolla kauppaan, kun en "pelkää primeriä" tarvitse.

Tuotteen käyttö oli tosella helppoa, aika usein uusi tuote tarvitsee sentään pientä harjoitusta mutta tämä levittyi kuin unelma! Käytin synteettistä littanaa sivellintä, ihan tuollainen edullinen ja merkitön, hyvin toimi.

Värinä Treasure Hunt on (viileä) vaalea kullankeltainen, toimii upeasti mm. beigen ja vihreiden alla. Väri ei ole lämmin vaan enemmänkin viileä kullan sävy. Oikein nätti! Tämä on Limited Edition ja Posh Paradise-kokoelmasta (varmaankin vielä saatavilla kuitenkin?). Ostin myös Bare Sturdyn, siitä lisää myöhemmin.

Huom: MACin tuotteita saa ostettua tosiaan VAIN kahdesta paikkaa Suomesta (Helsingin ja Turun Stockmann), ei mistään muualta. Feikkejä on liikkeellä paljon maailmalla, kannattaa siis olla tarkkana, jos ostelee netistä. Mikään tukku ei näitä myy ja MACiä ei myöskään myydä alennuksella.  Mikään virallinen myyjä ei toimita tuotteita Suomeen, eBaystä toki voi löytää aitoja, niin kuin feikkejäkin. Liian halpa hinta on siis aina epäilyttävää. Monille tuttua juttua mutta tulipa vain City Dealin viime viikolla poistetusta sivellindiilistä vain mieleen... Saattaa tosiaan tulla monelle yllätyksenä, ettei yksikään tukku maailmassa myy näitä tuotteita.


Treasure Hunt as a primer:


EOTD with MAC Shroom & MAC Surf the Ocean pigments (blue & gold):
With MAC Vanilla pigment & MAC Gilt by Association:

With Bare Faced Beauty Pedidot pigment & MAC Carbonized:

With Urban Decay Naked palette:

With MAC Fresh Green Mix & Carbonized:
3 comments:

 1. Juu oli tuo CityDealin tarjous pikkasen huijauksen oloinen, varsinkin kun tsekkasi diiliä tarjoavan firman sivut jotka olivat aivan onneton raapustus. En millään jaksanut uskoa että MAC (oli muuten kirjoitettu M.A.C. siinä diilimainoksessa!) myisi yhtäkkiä -50% siveltimiään.

  Paint potit vaikuttaa ihan älyttömän kivoilta, mutta toistaiseksi en ole tarvinnut moisia pohjustajia. Tiedän, että jos hankkisin yhdenkin niin sitten pitäisi hankkia useampi :D

  ReplyDelete
 2. Mulla on Painterly, Bare Study and Delft. Oon saanut Painterlyn creassaamaan (lol) jos en ole käyttänyt mitään siellä alla. Oon laittanut noiden kahden muunkin alle esim Lumenen primeriä.

  Pikameikkinä laitan Bare Studya, ja jotain ruskeata luomivakoon. Toimii hyvin.

  ReplyDelete
 3. All beautiful but the last look is my favourite! :D

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails