Skip to main content

MAC Paint Pot "Treasure Hunt"

Well, I got my first MAC Paint pot :D This REALLY is my first Paint Pot ever! But now I admit that I should have tried this earlier, as a primer this makes eyeshadow really last! But in my case that is not important (eyeshadows don't crease on my lids) but I love the shimmer in the metallic Paint Pots, it creates an interesting effect under eyeshadow! The matte ones are probably great as well but since I don't need "just a primer", I'll continue collecting the pearly/metallic ones :D

Paint Pots are really easy to apply: usually it takes some time to get used to a new product but this was so easy! I used synthetic flat brush and the color blended like a dream.

As a color Treasure hunt is (cool) light gold/yellow, works nicely under beige and light greens, for example. This shade is not too warm/rich gold but pale and cooler shade. Very nice! The color is limited edition and it was released in Posh paradise collection. I bought Bare Sturdy paint pot too, more about it later!


Tuli sitten hankittua ihka ensimmäinen MAC Paint Potini :D Ja täytyy myöntää, että olisihan tämän voinut aiemminkin hankkia... On nimittäin melkoisen hyvää tavaraa! Itselleni ei ole niin nuukaa mitä käytän primerinä mutta silti täytyy myöntää, että primerin kanssa saa aina paremman lopputuloksen. Olen kuullut, että Paint Potit ovat aivan loistavat myös rasvoittuvilla luomilla ja saavat meikin kestämään pitkään. itse taas ihastuin näihin metallisiin sävyihin, joilla saa meikistä hieman kivamman näköisen :D Jätän siis vaaleat mattasävyt suosiolla kauppaan, kun en "pelkää primeriä" tarvitse.

Tuotteen käyttö oli tosella helppoa, aika usein uusi tuote tarvitsee sentään pientä harjoitusta mutta tämä levittyi kuin unelma! Käytin synteettistä littanaa sivellintä, ihan tuollainen edullinen ja merkitön, hyvin toimi.

Värinä Treasure Hunt on (viileä) vaalea kullankeltainen, toimii upeasti mm. beigen ja vihreiden alla. Väri ei ole lämmin vaan enemmänkin viileä kullan sävy. Oikein nätti! Tämä on Limited Edition ja Posh Paradise-kokoelmasta (varmaankin vielä saatavilla kuitenkin?). Ostin myös Bare Sturdyn, siitä lisää myöhemmin.

Huom: MACin tuotteita saa ostettua tosiaan VAIN kahdesta paikkaa Suomesta (Helsingin ja Turun Stockmann), ei mistään muualta. Feikkejä on liikkeellä paljon maailmalla, kannattaa siis olla tarkkana, jos ostelee netistä. Mikään tukku ei näitä myy ja MACiä ei myöskään myydä alennuksella.  Mikään virallinen myyjä ei toimita tuotteita Suomeen, eBaystä toki voi löytää aitoja, niin kuin feikkejäkin. Liian halpa hinta on siis aina epäilyttävää. Monille tuttua juttua mutta tulipa vain City Dealin viime viikolla poistetusta sivellindiilistä vain mieleen... Saattaa tosiaan tulla monelle yllätyksenä, ettei yksikään tukku maailmassa myy näitä tuotteita.


Treasure Hunt as a primer:


EOTD with MAC Shroom & MAC Surf the Ocean pigments (blue & gold):
With MAC Vanilla pigment & MAC Gilt by Association:

With Bare Faced Beauty Pedidot pigment & MAC Carbonized:

With Urban Decay Naked palette:

With MAC Fresh Green Mix & Carbonized:
Comments

 1. Juu oli tuo CityDealin tarjous pikkasen huijauksen oloinen, varsinkin kun tsekkasi diiliä tarjoavan firman sivut jotka olivat aivan onneton raapustus. En millään jaksanut uskoa että MAC (oli muuten kirjoitettu M.A.C. siinä diilimainoksessa!) myisi yhtäkkiä -50% siveltimiään.

  Paint potit vaikuttaa ihan älyttömän kivoilta, mutta toistaiseksi en ole tarvinnut moisia pohjustajia. Tiedän, että jos hankkisin yhdenkin niin sitten pitäisi hankkia useampi :D

  ReplyDelete
 2. Mulla on Painterly, Bare Study and Delft. Oon saanut Painterlyn creassaamaan (lol) jos en ole käyttänyt mitään siellä alla. Oon laittanut noiden kahden muunkin alle esim Lumenen primeriä.

  Pikameikkinä laitan Bare Studya, ja jotain ruskeata luomivakoon. Toimii hyvin.

  ReplyDelete
 3. All beautiful but the last look is my favourite! :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…