Skip to main content

MAC Breezy sheertone shimmer blush

* I'm extremely busy at the moment, so I don't have much time or energy for blogging... But I try to make at least a few post/ week :) *

I noticed a lovely red blush in YSL fall collection, I compared it to MAC blushes and found "a dupe" :D I absolutely LOVE MAC blushes and the price is more affordable too! Breezy is sheertone shimmer and in permanent collection. The color is dark, (not too) pigmented and buildable. I think this will suit the darker skintones too, but works in lighter skins as well. The color is very unique: raspberry red-mauve. My skin is NW20 (neutral/pink undertones).


Olin ihastellut YSL:n syyskokoelman ihanaa punaista poskipunaa mutta onneksi vertailin tätä MACin valikoimiin, löysin nimittäin vastaavan! MACin poskipunat ovat vain niin mieleeni, tykkään myös kun väri näkyy läpi kannesta, hintakin sopii paremmin minulle :) Breezy on sheertone shimmer ja vakivalikoimissa. Väri on tumma, pigmenttinen mutta levittyy kauniisti ja voi kerrostaa (sheertonet ovat tosiaan läpikuultavia). Tämä sopii tummemmille ihoille mutta myös vaaleille ihoille, ei tarvitse edes olla mahdottoman varovainen laittaessaan tätä. Väri on tosiaan erikoinen ja niin ihana: vadelma-punainen-malva, vaikea kuvailla :D Ihoni on siis NW20, väitän kyllä sopivan minua vaaleammillekin. 

A few FOTDs with Breezy, I have used this blush a lot :)


Comments

 1. I don't think I've ever seen anyone talk about this blush, which is beyond me because it's so pretty. I love how you make such bright and dark colours look so wearable. :)

  ReplyDelete
 2. Oih! Ihana sävy! Mä olen vasta vähän aikaa ylipäätään käyttänyt kunnolla poskipunaa ja pikku hiljaa rohkaistunut siirtymään persikkaisesta pinkkiin. Nyt hotsittaisi kokeilla jotakin tummempaa; täytyykin panna korvan taakse tämä!

  ReplyDelete
 3. Kummasti sitä vähän aina säikkyy vaaleaihoisena tummempia sävyjä, mutta tämäkin on ihanan freesi!

  ReplyDelete
 4. iitu: On kyllä ollut mukava testailla erikoisempiakin sävyjä, yllättävän hyvin toimivat :D

  Anette: Oikeastaan nämä tummemmat sävyt ovat kivampia, kun vain pieni määrä riittää :D

  SilhouetteScreams: I know! Very pretty color, I have used this a lot!

  Thank you Rach :)

  ReplyDelete
 5. Todella kaunis sävy, ihanan luonnollisen pakkaisenpurasu poskella:)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…