Skip to main content

MAC Breezy sheertone shimmer blush

* I'm extremely busy at the moment, so I don't have much time or energy for blogging... But I try to make at least a few post/ week :) *

I noticed a lovely red blush in YSL fall collection, I compared it to MAC blushes and found "a dupe" :D I absolutely LOVE MAC blushes and the price is more affordable too! Breezy is sheertone shimmer and in permanent collection. The color is dark, (not too) pigmented and buildable. I think this will suit the darker skintones too, but works in lighter skins as well. The color is very unique: raspberry red-mauve. My skin is NW20 (neutral/pink undertones).


Olin ihastellut YSL:n syyskokoelman ihanaa punaista poskipunaa mutta onneksi vertailin tätä MACin valikoimiin, löysin nimittäin vastaavan! MACin poskipunat ovat vain niin mieleeni, tykkään myös kun väri näkyy läpi kannesta, hintakin sopii paremmin minulle :) Breezy on sheertone shimmer ja vakivalikoimissa. Väri on tumma, pigmenttinen mutta levittyy kauniisti ja voi kerrostaa (sheertonet ovat tosiaan läpikuultavia). Tämä sopii tummemmille ihoille mutta myös vaaleille ihoille, ei tarvitse edes olla mahdottoman varovainen laittaessaan tätä. Väri on tosiaan erikoinen ja niin ihana: vadelma-punainen-malva, vaikea kuvailla :D Ihoni on siis NW20, väitän kyllä sopivan minua vaaleammillekin. 

A few FOTDs with Breezy, I have used this blush a lot :)


Comments

 1. I don't think I've ever seen anyone talk about this blush, which is beyond me because it's so pretty. I love how you make such bright and dark colours look so wearable. :)

  ReplyDelete
 2. Oih! Ihana sävy! Mä olen vasta vähän aikaa ylipäätään käyttänyt kunnolla poskipunaa ja pikku hiljaa rohkaistunut siirtymään persikkaisesta pinkkiin. Nyt hotsittaisi kokeilla jotakin tummempaa; täytyykin panna korvan taakse tämä!

  ReplyDelete
 3. Kummasti sitä vähän aina säikkyy vaaleaihoisena tummempia sävyjä, mutta tämäkin on ihanan freesi!

  ReplyDelete
 4. iitu: On kyllä ollut mukava testailla erikoisempiakin sävyjä, yllättävän hyvin toimivat :D

  Anette: Oikeastaan nämä tummemmat sävyt ovat kivampia, kun vain pieni määrä riittää :D

  SilhouetteScreams: I know! Very pretty color, I have used this a lot!

  Thank you Rach :)

  ReplyDelete
 5. Todella kaunis sävy, ihanan luonnollisen pakkaisenpurasu poskella:)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…