Saturday, October 1, 2011

MAC Breezy sheertone shimmer blush

* I'm extremely busy at the moment, so I don't have much time or energy for blogging... But I try to make at least a few post/ week :) *

I noticed a lovely red blush in YSL fall collection, I compared it to MAC blushes and found "a dupe" :D I absolutely LOVE MAC blushes and the price is more affordable too! Breezy is sheertone shimmer and in permanent collection. The color is dark, (not too) pigmented and buildable. I think this will suit the darker skintones too, but works in lighter skins as well. The color is very unique: raspberry red-mauve. My skin is NW20 (neutral/pink undertones).


Olin ihastellut YSL:n syyskokoelman ihanaa punaista poskipunaa mutta onneksi vertailin tätä MACin valikoimiin, löysin nimittäin vastaavan! MACin poskipunat ovat vain niin mieleeni, tykkään myös kun väri näkyy läpi kannesta, hintakin sopii paremmin minulle :) Breezy on sheertone shimmer ja vakivalikoimissa. Väri on tumma, pigmenttinen mutta levittyy kauniisti ja voi kerrostaa (sheertonet ovat tosiaan läpikuultavia). Tämä sopii tummemmille ihoille mutta myös vaaleille ihoille, ei tarvitse edes olla mahdottoman varovainen laittaessaan tätä. Väri on tosiaan erikoinen ja niin ihana: vadelma-punainen-malva, vaikea kuvailla :D Ihoni on siis NW20, väitän kyllä sopivan minua vaaleammillekin. 

A few FOTDs with Breezy, I have used this blush a lot :)


7 comments:

 1. I don't think I've ever seen anyone talk about this blush, which is beyond me because it's so pretty. I love how you make such bright and dark colours look so wearable. :)

  ReplyDelete
 2. Oih! Ihana sävy! Mä olen vasta vähän aikaa ylipäätään käyttänyt kunnolla poskipunaa ja pikku hiljaa rohkaistunut siirtymään persikkaisesta pinkkiin. Nyt hotsittaisi kokeilla jotakin tummempaa; täytyykin panna korvan taakse tämä!

  ReplyDelete
 3. Kummasti sitä vähän aina säikkyy vaaleaihoisena tummempia sävyjä, mutta tämäkin on ihanan freesi!

  ReplyDelete
 4. iitu: On kyllä ollut mukava testailla erikoisempiakin sävyjä, yllättävän hyvin toimivat :D

  Anette: Oikeastaan nämä tummemmat sävyt ovat kivampia, kun vain pieni määrä riittää :D

  SilhouetteScreams: I know! Very pretty color, I have used this a lot!

  Thank you Rach :)

  ReplyDelete
 5. Todella kaunis sävy, ihanan luonnollisen pakkaisenpurasu poskella:)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails