Thursday, May 17, 2012

Clinique Superdefence SPF 20 eye cream & Lash Power Mascara

I have used Clinique Superdefence SPF 20 eye cream for about a month now and I like to use this in the mornings. Feels a bit like Clinique City Block  and leaves skin not shiny. I like it but mainly because it contains sunscreen... If you have very dry skin, this might not be enough but works on normal skin :)

I bought this on a set containing also Even Better moisturizer (trial size) and Lash Power mascara (small size). I have tested Even better moisturizer for a few times, feels nice but can't really tell much about it yet...  But Lash power mascara is GREAT. The brush is small (I can't use big brushes with my "fat eye lids") and removes with just warm water. This really stays! I have tested it while swimming and on long haul flights :D


Olen nyt käyttänyt Cliniquen Superdefence SPF 20 silmänympärysvoidetta reilun kuukauden ajan ja olen tykännyt käyttää sitä aamuisin lisäsuojana, erityisesti nyt kun aurinko paistaa enemmän. Tämä tuntuu oikeastaan hieman samalata kuin Cliniquen City block eli hieman "puuteriselta" ja iho ei kiiltele. Tykkään kyllä mutta lähinnä tuon suojakertoinen takia, muuten ehkä käyttäisin kosteuttavampaa. Normaalille iholle siis ok mutta oikein kuivalle iholle ehkä ei ainakaan yksinään?


Tämä löytyi aiemmin myös pakkauksesta, jossa sai muutaman tuotteen kaupan päälle. Even Better-kasvovoidetta (testikoko) olen käyttänyt muutaman kerran ja tuntui hyvältä, sen enempää en siitä vielä osaa sanoa. Lash Power mascara (normaalia pienempi koko) taas on ihan ehdoton suosikkini, kun kaipaan pysyvää ripsaria!  Olen siis testannut muutaman minikokoisen testikoon tästä jo. Pitää taivutukset, ei klimpitä ripsiä, harja on pieni (isoilla suttaan aina luomeni, luomeni on pullukka). Lähtee pois VAIN lämpimällä vedellä (itse laitan kyllä ensin Cliniquen Take the day off balmia ensin ja huuhtelen lopuksi lämpimällä vedellä, muu meikki ei nimittäin todellakaan lähde pois vain vedellä ;D). Olen testannut tämän uimassa ja muutamalla kaukoidän lennolla, pysyi aivan moitteettomasti! Otan mukaan kesälomareissulle myös. Kuvaa en nyt tästä isommasta saanut, en avaa ihan vielä, koska testikokoa näyttää olevan vielä hiukan jäljellä.

Lash Power mascara, trial size

bM Happy & Wowza eyeshadows8 comments:

 1. Kiva kuulla että toi Lash Power pitää taivutukset! Se on pääsyy miksi käytän vedenkestäviä ripsareita, mutta ne liukenevat päivän mittaan kulmakarvojen alle tahroiksi kun iho rasvoittuu. Tämän kanssa ei luulis sitä ongelmaa välttämättä olevan. Täytyy siis tsekata!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, wp-ripsarien ongelma on se, että kun leviävät, ei tosiaan saa helpolla pois :( Tykkään tästä paljon, en usko että voi millään levitä, toivottavasti toimii sinullakin!

   Kannattaa kurkkia Cliniquen pakkauksia, muistaakseni Sokoksella oli ainakin Turussa joku pakettitarjous tästä nyt.

   Delete
 2. Miten tämä eroaa Kanebo 38:sta? Löytyykö tästä tuuheuttavaa versiota?

  RH

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vain tämä versio, ei tuuhenna mutta erottelee hyvin. Kanebo-testistäni on lähemmäs 20 vuotta, en osaa siis verrata :D Sen verran tyytyväinen olen, etten ehkä testaakaan!

   Delete
 3. Kanebon volumizing on ihan HG mulle! Taivutuksen pitävyydestä en osaa sanoa, koska kehoni kaikki karvat ovat luonnonkiharat, myös ripset :)

  RH

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, mulla taas PIIKKIsuorat :D

   Delete
 4. could you, please, put the ingredients? or take another picture which shows the list in a better position?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Unfortunately I don't have the packaging anymore :/ I wish the ingredients could always be found on manufacturers website...

   Delete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails