Skip to main content

Clinique Superdefence SPF 20 eye cream & Lash Power Mascara

I have used Clinique Superdefence SPF 20 eye cream for about a month now and I like to use this in the mornings. Feels a bit like Clinique City Block  and leaves skin not shiny. I like it but mainly because it contains sunscreen... If you have very dry skin, this might not be enough but works on normal skin :)

I bought this on a set containing also Even Better moisturizer (trial size) and Lash Power mascara (small size). I have tested Even better moisturizer for a few times, feels nice but can't really tell much about it yet...  But Lash power mascara is GREAT. The brush is small (I can't use big brushes with my "fat eye lids") and removes with just warm water. This really stays! I have tested it while swimming and on long haul flights :D


Olen nyt käyttänyt Cliniquen Superdefence SPF 20 silmänympärysvoidetta reilun kuukauden ajan ja olen tykännyt käyttää sitä aamuisin lisäsuojana, erityisesti nyt kun aurinko paistaa enemmän. Tämä tuntuu oikeastaan hieman samalata kuin Cliniquen City block eli hieman "puuteriselta" ja iho ei kiiltele. Tykkään kyllä mutta lähinnä tuon suojakertoinen takia, muuten ehkä käyttäisin kosteuttavampaa. Normaalille iholle siis ok mutta oikein kuivalle iholle ehkä ei ainakaan yksinään?


Tämä löytyi aiemmin myös pakkauksesta, jossa sai muutaman tuotteen kaupan päälle. Even Better-kasvovoidetta (testikoko) olen käyttänyt muutaman kerran ja tuntui hyvältä, sen enempää en siitä vielä osaa sanoa. Lash Power mascara (normaalia pienempi koko) taas on ihan ehdoton suosikkini, kun kaipaan pysyvää ripsaria!  Olen siis testannut muutaman minikokoisen testikoon tästä jo. Pitää taivutukset, ei klimpitä ripsiä, harja on pieni (isoilla suttaan aina luomeni, luomeni on pullukka). Lähtee pois VAIN lämpimällä vedellä (itse laitan kyllä ensin Cliniquen Take the day off balmia ensin ja huuhtelen lopuksi lämpimällä vedellä, muu meikki ei nimittäin todellakaan lähde pois vain vedellä ;D). Olen testannut tämän uimassa ja muutamalla kaukoidän lennolla, pysyi aivan moitteettomasti! Otan mukaan kesälomareissulle myös. Kuvaa en nyt tästä isommasta saanut, en avaa ihan vielä, koska testikokoa näyttää olevan vielä hiukan jäljellä.





Lash Power mascara, trial size

bM Happy & Wowza eyeshadows



Comments

  1. Kiva kuulla että toi Lash Power pitää taivutukset! Se on pääsyy miksi käytän vedenkestäviä ripsareita, mutta ne liukenevat päivän mittaan kulmakarvojen alle tahroiksi kun iho rasvoittuu. Tämän kanssa ei luulis sitä ongelmaa välttämättä olevan. Täytyy siis tsekata!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, wp-ripsarien ongelma on se, että kun leviävät, ei tosiaan saa helpolla pois :( Tykkään tästä paljon, en usko että voi millään levitä, toivottavasti toimii sinullakin!

      Kannattaa kurkkia Cliniquen pakkauksia, muistaakseni Sokoksella oli ainakin Turussa joku pakettitarjous tästä nyt.

      Delete
  2. Miten tämä eroaa Kanebo 38:sta? Löytyykö tästä tuuheuttavaa versiota?

    RH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vain tämä versio, ei tuuhenna mutta erottelee hyvin. Kanebo-testistäni on lähemmäs 20 vuotta, en osaa siis verrata :D Sen verran tyytyväinen olen, etten ehkä testaakaan!

      Delete
  3. Kanebon volumizing on ihan HG mulle! Taivutuksen pitävyydestä en osaa sanoa, koska kehoni kaikki karvat ovat luonnonkiharat, myös ripset :)

    RH

    ReplyDelete
  4. could you, please, put the ingredients? or take another picture which shows the list in a better position?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Unfortunately I don't have the packaging anymore :/ I wish the ingredients could always be found on manufacturers website...

      Delete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "