Skip to main content

Clinique Superdefence SPF 20 eye cream & Lash Power Mascara

I have used Clinique Superdefence SPF 20 eye cream for about a month now and I like to use this in the mornings. Feels a bit like Clinique City Block  and leaves skin not shiny. I like it but mainly because it contains sunscreen... If you have very dry skin, this might not be enough but works on normal skin :)

I bought this on a set containing also Even Better moisturizer (trial size) and Lash Power mascara (small size). I have tested Even better moisturizer for a few times, feels nice but can't really tell much about it yet...  But Lash power mascara is GREAT. The brush is small (I can't use big brushes with my "fat eye lids") and removes with just warm water. This really stays! I have tested it while swimming and on long haul flights :D


Olen nyt käyttänyt Cliniquen Superdefence SPF 20 silmänympärysvoidetta reilun kuukauden ajan ja olen tykännyt käyttää sitä aamuisin lisäsuojana, erityisesti nyt kun aurinko paistaa enemmän. Tämä tuntuu oikeastaan hieman samalata kuin Cliniquen City block eli hieman "puuteriselta" ja iho ei kiiltele. Tykkään kyllä mutta lähinnä tuon suojakertoinen takia, muuten ehkä käyttäisin kosteuttavampaa. Normaalille iholle siis ok mutta oikein kuivalle iholle ehkä ei ainakaan yksinään?


Tämä löytyi aiemmin myös pakkauksesta, jossa sai muutaman tuotteen kaupan päälle. Even Better-kasvovoidetta (testikoko) olen käyttänyt muutaman kerran ja tuntui hyvältä, sen enempää en siitä vielä osaa sanoa. Lash Power mascara (normaalia pienempi koko) taas on ihan ehdoton suosikkini, kun kaipaan pysyvää ripsaria!  Olen siis testannut muutaman minikokoisen testikoon tästä jo. Pitää taivutukset, ei klimpitä ripsiä, harja on pieni (isoilla suttaan aina luomeni, luomeni on pullukka). Lähtee pois VAIN lämpimällä vedellä (itse laitan kyllä ensin Cliniquen Take the day off balmia ensin ja huuhtelen lopuksi lämpimällä vedellä, muu meikki ei nimittäin todellakaan lähde pois vain vedellä ;D). Olen testannut tämän uimassa ja muutamalla kaukoidän lennolla, pysyi aivan moitteettomasti! Otan mukaan kesälomareissulle myös. Kuvaa en nyt tästä isommasta saanut, en avaa ihan vielä, koska testikokoa näyttää olevan vielä hiukan jäljellä.

Lash Power mascara, trial size

bM Happy & Wowza eyeshadowsComments

 1. Kiva kuulla että toi Lash Power pitää taivutukset! Se on pääsyy miksi käytän vedenkestäviä ripsareita, mutta ne liukenevat päivän mittaan kulmakarvojen alle tahroiksi kun iho rasvoittuu. Tämän kanssa ei luulis sitä ongelmaa välttämättä olevan. Täytyy siis tsekata!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, wp-ripsarien ongelma on se, että kun leviävät, ei tosiaan saa helpolla pois :( Tykkään tästä paljon, en usko että voi millään levitä, toivottavasti toimii sinullakin!

   Kannattaa kurkkia Cliniquen pakkauksia, muistaakseni Sokoksella oli ainakin Turussa joku pakettitarjous tästä nyt.

   Delete
 2. Miten tämä eroaa Kanebo 38:sta? Löytyykö tästä tuuheuttavaa versiota?

  RH

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vain tämä versio, ei tuuhenna mutta erottelee hyvin. Kanebo-testistäni on lähemmäs 20 vuotta, en osaa siis verrata :D Sen verran tyytyväinen olen, etten ehkä testaakaan!

   Delete
 3. Kanebon volumizing on ihan HG mulle! Taivutuksen pitävyydestä en osaa sanoa, koska kehoni kaikki karvat ovat luonnonkiharat, myös ripset :)

  RH

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, mulla taas PIIKKIsuorat :D

   Delete
 4. could you, please, put the ingredients? or take another picture which shows the list in a better position?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Unfortunately I don't have the packaging anymore :/ I wish the ingredients could always be found on manufacturers website...

   Delete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …