Skip to main content

My favorite: Make Up Factory eye brow intensifier (no 5 Sahara brown)


Make Up Factory-eye brow intensifier is my favorite brow color! The fluid eye brow pen dries quickly and defines eye brows (does not require sharpening). The color is semi-transparent (=natural). This shade (sahara brown no 5) is also suitable for lighter brown, although my brows are naturally quite dark. Darker shade is also available. This eye brow intensifier is the one I tried to buy before but got the regular eye brow pencil accidentally :D It also very nice but I'm too lazy to sharpen these. I had similar products form MAC earlier (limited edition product) but it was too reddish brown for me. It was so nice to find a similar product wit a better color!


Still a few days left to enter my Make Up factory giveaway :D


Make Up factory eye brow intensifier on suosikkikulmatuotteeni! Tussimainen (=tarkka eikä vaadi teroitusta) mutta sävyltään sopivan läpikuultava (=luonnollinen). Sävy on myös sopivan vaalea, tosin omat kulmani ovat luonnostaan aika tummat. Tummempikin sävy tästä kyllä löytyy. Tämä eye brow intensifier minun tosiaan piti ostaa aiemmin, kun ostinkin peruskulmakynän ;) Hyvä on sekin mutta olen kovin laiska terottamaan näitä. Ennestään minulla oli MACiltä vastaava (limited edition-tuote) mutta se oli liian punaruskea sävyltään. Olipa mukava löytää vastaava mutta paremman sävyinen!


Sain tämän testerin maahantuojalta, ei vaikuta arvoteluuni yhtään (olisin ostanut tämän kohta itsekin). Suosittelen niille, jotka haluavat piirtää kulmansa tarkasti. Jos taas haluaa pehmeämpää jälkeä, kynä on parempi. Olen käyttänyt tätä noin kuukauden ajan suurimmassa osassa meikkikuviani.


Ja vielä ehtii osallistua Make Up Factory arvontaan täällä :D 


Note: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

Comments

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…