Skip to main content

My favorite: Make Up Factory eye brow intensifier (no 5 Sahara brown)


Make Up Factory-eye brow intensifier is my favorite brow color! The fluid eye brow pen dries quickly and defines eye brows (does not require sharpening). The color is semi-transparent (=natural). This shade (sahara brown no 5) is also suitable for lighter brown, although my brows are naturally quite dark. Darker shade is also available. This eye brow intensifier is the one I tried to buy before but got the regular eye brow pencil accidentally :D It also very nice but I'm too lazy to sharpen these. I had similar products form MAC earlier (limited edition product) but it was too reddish brown for me. It was so nice to find a similar product wit a better color!


Still a few days left to enter my Make Up factory giveaway :D


Make Up factory eye brow intensifier on suosikkikulmatuotteeni! Tussimainen (=tarkka eikä vaadi teroitusta) mutta sävyltään sopivan läpikuultava (=luonnollinen). Sävy on myös sopivan vaalea, tosin omat kulmani ovat luonnostaan aika tummat. Tummempikin sävy tästä kyllä löytyy. Tämä eye brow intensifier minun tosiaan piti ostaa aiemmin, kun ostinkin peruskulmakynän ;) Hyvä on sekin mutta olen kovin laiska terottamaan näitä. Ennestään minulla oli MACiltä vastaava (limited edition-tuote) mutta se oli liian punaruskea sävyltään. Olipa mukava löytää vastaava mutta paremman sävyinen!


Sain tämän testerin maahantuojalta, ei vaikuta arvoteluuni yhtään (olisin ostanut tämän kohta itsekin). Suosittelen niille, jotka haluavat piirtää kulmansa tarkasti. Jos taas haluaa pehmeämpää jälkeä, kynä on parempi. Olen käyttänyt tätä noin kuukauden ajan suurimmassa osassa meikkikuviani.


Ja vielä ehtii osallistua Make Up Factory arvontaan täällä :D 


Note: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

Comments

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…