Skip to main content

Bio Effect EGF-seerumi

I got a small bottle of Bio Effect EGF serum for review purpose. I have now tested this for a month and I really like it. The product is quite expensive but when you get older, you are more willing to buy expensive products, if those work :D

This made my skin very soft and skin looked always very good in the morning. I didn't need night cream with this, just a few drops of this oily fluid (absorbs quickly, doesn't leave skin creasy at all) in enough for my face, neck & eye area. Short Inci (just 9 ingredients), didn't clog pores. The only minus is the price, but I could buy this and use from time to time.

You can learn more about this product from www.bioeffect.com

Bio Effect EGF-seerumi on islantilainen tuote ja ilmeisesti hyvin suosittu siellä. Valmistajan mukaan 20% islantilaisista naisista käyttäisi tätä seerumia. 


Sain seerumista kuukauden minipullon testiini. Tuote on hieman "öljyisen oloinen", oikein miellyttävä ja imeytyy ihoon nopeasti tehden sen todella pehmoiseksi. Muutama tippa riittää koko kasvoille, käytetään myös silmänympäryksillä. Tuote on tarkoitettu yökäyttöön ja oma ihoni ei tarvitse tämän seuraksi lainkaan yövoidetta (se toki vaikuttaa myös kokonaiskustannuksia pienentävästi :D). Lyhyt Inci (9 ainesosaa, ei väriä eikä hajustetta) on todella plussaa! Ei tosiaan tukkinut ihoa yhtään vaan iho oli herätessä todella rauhallisen näköinen.


Ainoa miinus on hinta :D Mutta eipä tuote ole ihan nuorille tarkoitettukaan ja hieman varttuneempana hyvästä, omalle iholle sopivasta tuotteesta moni on valmis hieman maksamaankin. 1 kk annos (5ml) on 60€ ja 3 kk annos (15 ml) 135€. Jälleenmyyjinä tällä hetkellä pari apteekkia ja merkin oma verkkokauppa www.bioeffect.fi


Itse saatan hyvinkin ostaa tuotetta myös jatkossa ja käyttää kuureina. 

"BIOEFFECT’s groundbreaking EGF Serum represents the next-generation in scientific anti-ageing skin care
In 1986 two scientists were awarded the Nobel Prize in Medicine for their discovery of a key cellular activator and its vital function to the health of human skin. This cellular activator was named Epidermal Growth Factor (EGF) and, for the last ten years, our biologists have been working on a way to produce this, and other proteins, in a pure and sustainable system. Using patent pending biotechnology they concentrated their efforts on replicating EGF in barley seeds, so bypassing conventional production in E. coli bacteria or in animal cells.
Though rooted in medical innovation, scientists soon recognised the potential of EGF cellular activator in cosmetic treatment. Capturing the powerful EGF in a concentrated serum, our team has developed this biotechnology into a uniquely pure, anti-aging product that works to stimulate the skin’s own cell renewal, whilst nourishing and protecting.
The result: A powerful, natural vitality-boosting serum that has visible, long-lasting effect on your skin.
BIOEFFECT™ EGF SERUM is suitable for all skin types. A 5 ml vial of BIOEFFECT EGF SERUM last about 1 month with regular use.
5ml/ 0.17 oz. 60€"

"BIOEFFECTin uraauurtava ihonhoitotuotteet ovat uuden sukupolven tie­teel­listä ihonhoitoa.
Vuonna 1986 kaksi tutkijaa sai lääketieteen Nobelin pal­kin­non keksittyään solukasvutekijän ja sen elintärkeän tehtävän ihmisen ihon terveydelle. Tämä kasvutekijä ni­mettiin epidermaaliseksi kasvutekijäksi (Epidermal Growth Factor, EGF). Viimeiset kymmenen vuotta biologimme ovat työs­ken­nelleet tuottaakseen tätä ja muita proteiineja puhtaalla ja luontoa suojelevalla menetelmällä. Patentoitua biotekniikkaa käyttäen he ovat keskittyneet ponnistelemaan epidermaalisen kasvutekijän (EGF) tuottami­seen ohran siemenissä syrjäyttäen näin tavanomaisen E.coli-bakteerin tai eläinsolun käytön EGF:n tuotannossa.
Vaikka epidermaalisen kasvutekijän (Epidermal Growth Factor, EGF) juu­ret ovat lääketietellisessä innovaatiossa, tiedemiehet havaitsivat pian sen kosmeettiset mahdollisuudet. Vangitsemalla vaikuttava epidermaalinen kasvutekijä seerumitiivisteeseen työryhmämme on kehittänyt ainutlaatui­sen puhtaan, vanhenemista hidastavan tuotteen, joka stimuloi ihon omaa solujen uusiutumista samalla raviten ja suojellen ihoa.
Tuloksena on tehokas luonnollisesti ihon elinvoimaa parantava seerumi, jolla on ihoon näkyvä ja pitkäkestoinen vaikutus.
BIOEFFECT EGF -seerumi sopii kaikille ihotyypeille.

Hinnat: 5ml 60€, 15 ml 135€Inci

Note: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

Comments

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…