Skip to main content

Make Up Factory solo eye shadow (76, 59) & luxury metallic eye shadow (64

I also got some Make Up Factory eyeshadow solos for testing :) Two of them were regular ones and one "Luxury metallic" eye shadow.

-Light blue one (no 76) was a bit sheer for my taste but it might be nice, if you are looking subtle look (I rarely do ;D).
-Light green (almost white) no 59 "Aero Green" was very lovely! I have used it quite a lot already.
-Luxury metallic eyeshadow (turquoise no 64 "Lagoon") is very pretty and it looked very shimmery on lids.

Don't forget to enter my Make Up Factory Giveaway :D More info here.


Sain testiini myös muutamia Make Up Factoryn solo-luomivärejä, olivat uusi tuttavuus minulle :) Itse tykkään enemmän paleteista mutta tuleehan solonappeja silloin tällöin hankittua! Kaksi sävyistä on tavallisia ja yksi on "Luxury Metallic", joka muistuttaa ns. mineraaliluomivärinappeja.


-vaaleansininen no 76 on omaan makuuni liian haalea mutta varmaan moneen makuun tämä kyllä on :) Tällä saa kivasti hieman sinertävyyttä meikkiin, jos on tottunut todella luonnollisiin sävyihin. Itse käytin tätä varjostukseen, koska halusin testata todella hentoa kesämeikkiä. Kuvissa (alla) aika pliisu mutta oli luonnossa kyllä ihan kiva!


-vaaleanvihreä no 59 "Aero Green" on todella vaalea, lähes valkoinen. Ihan minun makuuni :D Mukavasti pigmenttiä, olen käyttänytkin tätä jo monta kertaa.


-Luxury Metallic no 64 "Lagoon" on hohtava turkoosi, ihana kesämeikkiin!  Kaunis luomivärinappi, "mineralize"-tyyppinen.


Ja kannattaa osallistua Make Up factory-arvontaan, vielä ehtii ja muutama väri näisätkin on palkintona :D Lisätietoa täällä.
59, 76 & luxury metallic no 64
(all of the eyeshadows look too light in this picture)

59, 76 & luxury metallic no 64

59, 76 & luxury metallic no 64

Light green (no 59)/ lid

light green no 59 (lid) & turquoise no 64 (crease):
light blue no 76 (crease):
Note: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

Comments

  1. Your skills are still amazing! Love what you do with make-up!

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…