Skip to main content

Make Up Factory solo eye shadow (76, 59) & luxury metallic eye shadow (64

I also got some Make Up Factory eyeshadow solos for testing :) Two of them were regular ones and one "Luxury metallic" eye shadow.

-Light blue one (no 76) was a bit sheer for my taste but it might be nice, if you are looking subtle look (I rarely do ;D).
-Light green (almost white) no 59 "Aero Green" was very lovely! I have used it quite a lot already.
-Luxury metallic eyeshadow (turquoise no 64 "Lagoon") is very pretty and it looked very shimmery on lids.

Don't forget to enter my Make Up Factory Giveaway :D More info here.


Sain testiini myös muutamia Make Up Factoryn solo-luomivärejä, olivat uusi tuttavuus minulle :) Itse tykkään enemmän paleteista mutta tuleehan solonappeja silloin tällöin hankittua! Kaksi sävyistä on tavallisia ja yksi on "Luxury Metallic", joka muistuttaa ns. mineraaliluomivärinappeja.


-vaaleansininen no 76 on omaan makuuni liian haalea mutta varmaan moneen makuun tämä kyllä on :) Tällä saa kivasti hieman sinertävyyttä meikkiin, jos on tottunut todella luonnollisiin sävyihin. Itse käytin tätä varjostukseen, koska halusin testata todella hentoa kesämeikkiä. Kuvissa (alla) aika pliisu mutta oli luonnossa kyllä ihan kiva!


-vaaleanvihreä no 59 "Aero Green" on todella vaalea, lähes valkoinen. Ihan minun makuuni :D Mukavasti pigmenttiä, olen käyttänytkin tätä jo monta kertaa.


-Luxury Metallic no 64 "Lagoon" on hohtava turkoosi, ihana kesämeikkiin!  Kaunis luomivärinappi, "mineralize"-tyyppinen.


Ja kannattaa osallistua Make Up factory-arvontaan, vielä ehtii ja muutama väri näisätkin on palkintona :D Lisätietoa täällä.
59, 76 & luxury metallic no 64
(all of the eyeshadows look too light in this picture)

59, 76 & luxury metallic no 64

59, 76 & luxury metallic no 64

Light green (no 59)/ lid

light green no 59 (lid) & turquoise no 64 (crease):
light blue no 76 (crease):
Note: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

Comments

  1. Your skills are still amazing! Love what you do with make-up!

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…