Saturday, June 2, 2012

Make Up Factory solo eye shadow (76, 59) & luxury metallic eye shadow (64

I also got some Make Up Factory eyeshadow solos for testing :) Two of them were regular ones and one "Luxury metallic" eye shadow.

-Light blue one (no 76) was a bit sheer for my taste but it might be nice, if you are looking subtle look (I rarely do ;D).
-Light green (almost white) no 59 "Aero Green" was very lovely! I have used it quite a lot already.
-Luxury metallic eyeshadow (turquoise no 64 "Lagoon") is very pretty and it looked very shimmery on lids.

Don't forget to enter my Make Up Factory Giveaway :D More info here.


Sain testiini myös muutamia Make Up Factoryn solo-luomivärejä, olivat uusi tuttavuus minulle :) Itse tykkään enemmän paleteista mutta tuleehan solonappeja silloin tällöin hankittua! Kaksi sävyistä on tavallisia ja yksi on "Luxury Metallic", joka muistuttaa ns. mineraaliluomivärinappeja.


-vaaleansininen no 76 on omaan makuuni liian haalea mutta varmaan moneen makuun tämä kyllä on :) Tällä saa kivasti hieman sinertävyyttä meikkiin, jos on tottunut todella luonnollisiin sävyihin. Itse käytin tätä varjostukseen, koska halusin testata todella hentoa kesämeikkiä. Kuvissa (alla) aika pliisu mutta oli luonnossa kyllä ihan kiva!


-vaaleanvihreä no 59 "Aero Green" on todella vaalea, lähes valkoinen. Ihan minun makuuni :D Mukavasti pigmenttiä, olen käyttänytkin tätä jo monta kertaa.


-Luxury Metallic no 64 "Lagoon" on hohtava turkoosi, ihana kesämeikkiin!  Kaunis luomivärinappi, "mineralize"-tyyppinen.


Ja kannattaa osallistua Make Up factory-arvontaan, vielä ehtii ja muutama väri näisätkin on palkintona :D Lisätietoa täällä.
59, 76 & luxury metallic no 64
(all of the eyeshadows look too light in this picture)

59, 76 & luxury metallic no 64

59, 76 & luxury metallic no 64

Light green (no 59)/ lid

light green no 59 (lid) & turquoise no 64 (crease):
light blue no 76 (crease):
Note: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

1 comment:

  1. Your skills are still amazing! Love what you do with make-up!

    ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails