Skip to main content

Mary Kay Botanical Effects (combination/ oily, sensitive skin)

My Mary Kay consultant wanted my opinion of these new MK products (so these are her testers and I already gave these back to her). Her skin is too dry fro this new Botanical Effects range but I was interested :D I have to say that the products are absolutely great but my skin is too dry for this combination/ oily skin formula...

Sain nämä tuotteet testiin Mary Kay-konsultiltani. Hänen oma ihonsa on liian kuiva näitä testaamaan mutta minä olen toki aina valmis testaamaan uutuuksia :D Nämä ovat siis hänen testerinsä ja olen jo palauttanut ne hänelle. Koko sarjasta heti alkuun sen verran, että olivat omalle iholleni jo liian vähän hoitavat (Time Wise-sarja parempi) mutta suosittelen lämpimästi nuoremmalle iholle! Nämä tuotteet ovat seka/rasvaisen ihon tuotteet mutta myös kuivalle iholle on oma versionsa.
Cleanse/ cleansing gel combination to oily skin was my favorite: didn't dry my normal skin, pleasant "unscented" product. Lathers well and leaves skin soft.


Puhdistusgeeli oli iholleni sopiva, ei kuivattanut eikä ärsyttänyt ihoani yhtään. Tuoksu on miellyttävän "tuoksuton" :) Vaahtoaa hyvin ja jättää ihon pehmeäksi ja puhtaaksi.


Freshner/ toner combination to oily skin was nice. If you like to use the Botanical Effects cleansing gel, these work together :) I like the spray bottle.


Kasvovesisuihke oli ihan kiva, sopii hyvin yhteen puhdistusgeelin kanssa.


Hydrate/ moisturizing gel-cream combination to oily skin: Very light and fresh moisturizer, absorbs quickly leaving skin soft. Perfect for oilier skins! I liked this a lot too :) The tube is big (88 ml).

Geelivoide on kevyt ja raikas kostuttaja, imeytyy nopeasti ja jättää ihon pehmeäksi. Loistava rasvaisella iholla ja sopi minullekin oikein hyvin :) Tuubi on iso (88 ml).


Mask combination to oily skin: I would have loved this product 15 years ago! Now it was too much... This contain kaolin and dries on skin. Skin feels very clean after this.

Ihana naamio rasvaiselle/ nuorelle iholle, olisin NIIN rakastanut tätä 15 vuotta sitten! Nyt oli jo liian tymäkkää tavaraa, en ole enää ihan nuori ;) Pian varmaan saan ostella tätä omille lapsilleni. Teki ihosta todella puhtaan tuntuisen, ei ärsyttänyt yhtään. Kuivuu iholle ja oma ihoni kiristi jo vähän liikaakin!Mask normal to dry skin: I tested also the dry skin version of the mask. This works as a gentle scrub and/or mask. Again, this must be better for younger skin, I prefer Time Wise mask :D Skin felt moisturized but clean after using this.


Testasin myös kuivan ihon naamion. Tätä voi käyttää naamiona ja/tai hellävaraisena kuorintana. Tämäkin tuote toimii varmasti paremmin nuoremmalla iholla, tykkään itse enemmän Time Wise-versiosta! Tuntui kosteuttavalta kyllä.

All these products work well on younger, combination to oily skin. Also sensitive skins! My sensitive skin didn't irritate at all when I used these. I just feels that I need more moisture :D

Kaikki tuotteet toimivat hyvin nuorella iholla, sekaihosta rasvaiseen. Myös herkällä iholla! Oma herkkä ihoni ei ärsyyntynyt näistä yhtään, vaikka hoitoteho ei enää riittänytkään. Comments

  1. Kuulostaa hyvälle! :) Mulla itsellä on sekaiho joka rasvoittuu hieman normaalia ihoa nopeammin. Käykö toi puhdistugeeli meikin poistamiseenkin (saako puhdistaa ihan silmämeikit kaikkineen)? Paljonko koko setti maksaisi? :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silmille pitää käyttää omaa tuotettaan :) olen kuullut, että MK:lla sekin on hyvä mutta en ole testannut (vielä) itse. Hinnoista minulla ei valitettavasti ole tietoa, minulla oli hinnasto hintoineen mutta kadotin sen... Suomessa ovat melkosien kalliita kyllä mutta toisaalta on täysi tyytyväisyystakuu. itsekin olen yhden tuotteen palauttanut, kun se ei minulle sopinutkaan "tarpeeksi hyvin" :)

      Delete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…