Skip to main content

Mary Kay Botanical Effects (combination/ oily, sensitive skin)

My Mary Kay consultant wanted my opinion of these new MK products (so these are her testers and I already gave these back to her). Her skin is too dry fro this new Botanical Effects range but I was interested :D I have to say that the products are absolutely great but my skin is too dry for this combination/ oily skin formula...

Sain nämä tuotteet testiin Mary Kay-konsultiltani. Hänen oma ihonsa on liian kuiva näitä testaamaan mutta minä olen toki aina valmis testaamaan uutuuksia :D Nämä ovat siis hänen testerinsä ja olen jo palauttanut ne hänelle. Koko sarjasta heti alkuun sen verran, että olivat omalle iholleni jo liian vähän hoitavat (Time Wise-sarja parempi) mutta suosittelen lämpimästi nuoremmalle iholle! Nämä tuotteet ovat seka/rasvaisen ihon tuotteet mutta myös kuivalle iholle on oma versionsa.




Cleanse/ cleansing gel combination to oily skin was my favorite: didn't dry my normal skin, pleasant "unscented" product. Lathers well and leaves skin soft.


Puhdistusgeeli oli iholleni sopiva, ei kuivattanut eikä ärsyttänyt ihoani yhtään. Tuoksu on miellyttävän "tuoksuton" :) Vaahtoaa hyvin ja jättää ihon pehmeäksi ja puhtaaksi.






Freshner/ toner combination to oily skin was nice. If you like to use the Botanical Effects cleansing gel, these work together :) I like the spray bottle.


Kasvovesisuihke oli ihan kiva, sopii hyvin yhteen puhdistusgeelin kanssa.






Hydrate/ moisturizing gel-cream combination to oily skin: Very light and fresh moisturizer, absorbs quickly leaving skin soft. Perfect for oilier skins! I liked this a lot too :) The tube is big (88 ml).

Geelivoide on kevyt ja raikas kostuttaja, imeytyy nopeasti ja jättää ihon pehmeäksi. Loistava rasvaisella iholla ja sopi minullekin oikein hyvin :) Tuubi on iso (88 ml).






Mask combination to oily skin: I would have loved this product 15 years ago! Now it was too much... This contain kaolin and dries on skin. Skin feels very clean after this.

Ihana naamio rasvaiselle/ nuorelle iholle, olisin NIIN rakastanut tätä 15 vuotta sitten! Nyt oli jo liian tymäkkää tavaraa, en ole enää ihan nuori ;) Pian varmaan saan ostella tätä omille lapsilleni. Teki ihosta todella puhtaan tuntuisen, ei ärsyttänyt yhtään. Kuivuu iholle ja oma ihoni kiristi jo vähän liikaakin!







Mask normal to dry skin: I tested also the dry skin version of the mask. This works as a gentle scrub and/or mask. Again, this must be better for younger skin, I prefer Time Wise mask :D Skin felt moisturized but clean after using this.


Testasin myös kuivan ihon naamion. Tätä voi käyttää naamiona ja/tai hellävaraisena kuorintana. Tämäkin tuote toimii varmasti paremmin nuoremmalla iholla, tykkään itse enemmän Time Wise-versiosta! Tuntui kosteuttavalta kyllä.





All these products work well on younger, combination to oily skin. Also sensitive skins! My sensitive skin didn't irritate at all when I used these. I just feels that I need more moisture :D

Kaikki tuotteet toimivat hyvin nuorella iholla, sekaihosta rasvaiseen. Myös herkällä iholla! Oma herkkä ihoni ei ärsyyntynyt näistä yhtään, vaikka hoitoteho ei enää riittänytkään. 



Comments

  1. Kuulostaa hyvälle! :) Mulla itsellä on sekaiho joka rasvoittuu hieman normaalia ihoa nopeammin. Käykö toi puhdistugeeli meikin poistamiseenkin (saako puhdistaa ihan silmämeikit kaikkineen)? Paljonko koko setti maksaisi? :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silmille pitää käyttää omaa tuotettaan :) olen kuullut, että MK:lla sekin on hyvä mutta en ole testannut (vielä) itse. Hinnoista minulla ei valitettavasti ole tietoa, minulla oli hinnasto hintoineen mutta kadotin sen... Suomessa ovat melkosien kalliita kyllä mutta toisaalta on täysi tyytyväisyystakuu. itsekin olen yhden tuotteen palauttanut, kun se ei minulle sopinutkaan "tarpeeksi hyvin" :)

      Delete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "